Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 14 van 14

Onderwerp: installeren zonder administrator

  1. #1
    Senior Member denickmans's avatar
    Geregistreerd
    17 januari 2002
    Locatie
    Duffel
    Afstand tot server
    ±184 km
    Vraag is niet opgelost
    Hoe kan ik iets installeren in win2000 als ik niet ingelogd ben als admin?(en ik kan dus niet inloggen als admin e)

    Hartelijk dank!
    denickmans

  2. #2
    Mega Senior Rob73's avatar
    Geregistreerd
    8 juli 2002
    Locatie
    Doetinchem
    Afstand tot server
    ±41 km
    Kun je iets specifieker zijn.Geen idee wat je bedoeld.

  3. #3
    Giga Senior toetje33's avatar
    Geregistreerd
    19 augustus 2002
    Locatie
    meppel (netherlands)
    dat kan niet. op school denk ik?
    Avater Thnx to Lerosa.

    Mvgr,

    Gerben

  4. #4
    Member
    Geregistreerd
    10 januari 2002
    Locatie
    Barendrecht
    Afstand tot server
    ±147 km
    Als het op school is lukt het waarschijnlijk niet nee maar in 2000 moet je opstarten in veilige modus en dan je profiel aanpassen zodat dat wel kan/mag suc6

  5. #5
    Senior Member denickmans's avatar
    Geregistreerd
    17 januari 2002
    Locatie
    Duffel
    Afstand tot server
    ±184 km
    nee, op de tekenacademie en ik zou hier msn willen installeren maar het gaat natuurlijk omdat ik er geen toelating heb in mijn profiel, iemand enig idee hoe ik dit kan omzeilen?
    denickmans

  6. #6
    Giga Senior toetje33's avatar
    Geregistreerd
    19 augustus 2002
    Locatie
    meppel (netherlands)
    is hetzelfde ik denk dat eht goed genoeg beveiligt is dat het je niet lukt
    Avater Thnx to Lerosa.

    Mvgr,

    Gerben

  7. #7
    Member
    Geregistreerd
    10 januari 2002
    Locatie
    Barendrecht
    Afstand tot server
    ±147 km
    wachtwoord van de systeem beheerder proberen te achterhalen, of je kan dat proberen in veilige modus

  8. #8
    Senior Member denickmans's avatar
    Geregistreerd
    17 januari 2002
    Locatie
    Duffel
    Afstand tot server
    ±184 km
    wachtwoord zal niet lukken, maar aan die veilige modus dacht ik eigenlijk ook...strax een keertje proberen, merci!
    denickmans

  9. #9
    Member
    Geregistreerd
    10 januari 2002
    Locatie
    Barendrecht
    Afstand tot server
    ±147 km
    als het je gelukt is wil je het ff laten weten dan is altijd handig als het kan thnx

  10. #10
    Giga Senior toetje33's avatar
    Geregistreerd
    19 augustus 2002
    Locatie
    meppel (netherlands)
    ja probeer ik het ook op shcool
    Avater Thnx to Lerosa.

    Mvgr,

    Gerben

  11. #11
    Trotse Pappa
    Verenigingslid
    m@rio's avatar
    Geregistreerd
    8 november 2000
    Locatie
    Sappemeer
    Afstand tot server
    ±126 km
    Denk niet dat de systeembeheerder hier blij mee zal zijn. Niet voor niets is de optie er in gezet dat leerlingen niet van alles gaan installeren.

    Tip: vraag aan je sysbeheerder om rechten
    Je moet niet steeds dezelfde fouten maken, er is keus genoeg

  12. #12
    Giga Senior toetje33's avatar
    Geregistreerd
    19 augustus 2002
    Locatie
    meppel (netherlands)
    nee maar goed het is wel leuk, bedankt voor de goede tip
    Avater Thnx to Lerosa.

    Mvgr,

    Gerben

  13. #13
    Trotse Pappa
    Verenigingslid
    m@rio's avatar
    Geregistreerd
    8 november 2000
    Locatie
    Sappemeer
    Afstand tot server
    ±126 km
    Voor jou ik het wel leuk maar wie moet dan weer komen aandraven omdat het systeem het niet meer doet (zeg niet dat het door msn komt) juist ja..
    Je moet niet steeds dezelfde fouten maken, er is keus genoeg

  14. #14
    Mega Honourable Senior Member
    Verenigingslid
    JBS's avatar
    Geregistreerd
    22 december 2001
    Locatie
    Tilburg
    Afstand tot server
    ±109 km
    Geplaatst door denickmans
    nee, op de tekenacademie en ik zou hier msn willen installeren maar het gaat natuurlijk omdat ik er geen toelating heb in mijn profiel, iemand enig idee hoe ik dit kan omzeilen?
    Meestal is dit op de router ook afgeschermd, dus het zal niet lukken.

  • Dit topic is automatisch gesloten omdat er sinds vier maanden niet meer op gereageerd is.

    Indien gewenst kan de topicstarter een verzoek tot heropening indienen.
  • Berichtenregels

    • U mag geen nieuwe vragen starten.
    • U mag niet reageren op berichten.
    • U mag geen bijlagen versturen.
    • U mag uw berichten niet bewerken.
    •  
    Helpmij.nl
    Helpmij.nl

    Helpmij.nl en business

    Partners
    Sponsoren
    Linkpartners
    Aanbiedingen