Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 10 van 10

Onderwerp: Bureau-accessoires verdwenen

  • Vraag is opgelost
  1. #1
    Na het opstarten van de PC wil ik via "Start" en "Programma's" naar "Bureau-accessoires" gaan, maar sedert hedenmorgen is "Bureau-Accessoires" niet meer bij "Programma's" te vinden......

    Ergo: alle onder "Bureau-accessoires" opgenomen programma's zijn verdwenen. Het gebruik van de functie "Zoeken: bestanden of mappen" levert geen resultaat op.

    Kunt u mij helpen?

  2. #2
    Senior Member xanax's avatar
    Geregistreerd
    23 januari 2003
    Locatie
    rotterdam
    Afstand tot server
    ±151 km
    Staat er ook niets meer in C:\WINDOWS\Start Menu\Programma's ?
    Groetjes xanax

  3. #3
    Nee, ook daar komt "Bureau-Accessoires" niet in voor.

  4. #4
    Senior Member xanax's avatar
    Geregistreerd
    23 januari 2003
    Locatie
    rotterdam
    Afstand tot server
    ±151 km
    Het lijkt er op dat iemand heel de map heeft verwijderd,
    staat hij niet in je prullenbak?
    Anders windows er even overheen installeren.
    Groetjes xanax

  5. #5
    Trotse Pappa
    Verenigingslid
    m@rio's avatar
    Geregistreerd
    8 november 2000
    Locatie
    Sappemeer
    Afstand tot server
    ±126 km
    Kijk anders eens bij configuratiescherm/software en dan bij windowsonderdelen of je daar het vinkje bij bureauaccesoires is weggehaald.

    Anders kun je zelf het vinkje weghalen, opnieuw opstarten en dan bureauaccesoires toevoegen.

    Zou dit iig eerst proberen voordat je eventueel win98 eroverheen wilt installeren
    Je moet niet steeds dezelfde fouten maken, er is keus genoeg

  6. #6
    Senior Member xanax's avatar
    Geregistreerd
    23 januari 2003
    Locatie
    rotterdam
    Afstand tot server
    ±151 km
    Dat is helemaal waar,niet aan gedacht.
    Groetjes xanax

  7. #7
    Helaas, ook niet in de Prullenbak aanwezig!

    Als computer-leek vraag ik mij nú af hoe ik Windows "er even overheen" kan installeren...

    Als ik de Packard Bell Herstel-diskette zou moeten gebruiken, wordt mijn PC (bij wijze van spreken) fabrieksnieuw geïnstalleerd en moet ik alle extra ingevoerde programma's opnieuw downloaden. Dat lijkt mij een erg omslachtige actie.

    Kan het anders en dus sneller?

  8. #8
    Senior Member xanax's avatar
    Geregistreerd
    23 januari 2003
    Locatie
    rotterdam
    Afstand tot server
    ±151 km
    Geplaatst door Theo Wiggers
    Helaas, ook niet in de Prullenbak aanwezig!

    Als computer-leek vraag ik mij nú af hoe ik Windows "er even overheen" kan installeren...

    Als ik de Packard Bell Herstel-diskette zou moeten gebruiken, wordt mijn PC (bij wijze van spreken) fabrieksnieuw geïnstalleerd en moet ik alle extra ingevoerde programma's opnieuw downloaden. Dat lijkt mij een erg omslachtige actie.

    Kan het anders en dus sneller?
    NIET DOEN
    zie het bericht van M@rio
    Groetjes xanax

  9. #9
    Zeer hartelijk bedankt voor het advies! Ik volgde je raad op:
    Configuratiescherm-> software -> vinkje bij Bureau-accessoires weghalen->computer opnieuw opstarten-> vinkje wederom plaatsen en vervolgens klik op Toepassen.

    en zie...Bureau-accessoires is weer in oude glorie terug bij Programma's!!

    Iedereen nogmaals dank voor de hulp!

    Hartelijke groet,

    Theo Wiggers

  10. #10
    Trotse Pappa
    Verenigingslid
    m@rio's avatar
    Geregistreerd
    8 november 2000
    Locatie
    Sappemeer
    Afstand tot server
    ±126 km
    Graag gedaan
    Je moet niet steeds dezelfde fouten maken, er is keus genoeg

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren
Linkpartners
Aanbiedingen