Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 13 van 13

Onderwerp: cd rom start niet automatisch op

  1. #1
    Member
    Geregistreerd
    4 juni 2003
    Locatie
    eindhoven
    Afstand tot server
    ±91 km
    Vraag is opgelost

    Thumbs down

    als ik een cd rom in mijn speler doe start deze niet meer automatisch op (win 98, drivers, game cd's etc..) dit heeft tot nu toe altijd goed gefunctioneert wat kan ik doen om dit weer te laten functioneren???

  2. #2
    Mega Honourable Senior Member Caspar107's avatar
    Geregistreerd
    2 december 2001
    Locatie
    Apeldoorn
    Afstand tot server
    ±0 km
    Ga naar Configuratie scherm en vervolgens naar Systeem, vervolgens naar Apparaatbeheer en bekijk de eigenschappen van je CD-rom speler, kijk of automatisch afspelen aanstaat.

  3. #3
    Member
    Geregistreerd
    4 juni 2003
    Locatie
    eindhoven
    Afstand tot server
    ±91 km

    automatisch afspelen

    bij eigenschappen van cd-rom staat niets vermeld over automatisch afspelen

  4. #4
    Member
    Geregistreerd
    4 juni 2003
    Locatie
    eindhoven
    Afstand tot server
    ±91 km

    automatisch afspelen

    bij eigenschappen van cd-rom staat niets vermeld over automatisch afspelen

  5. #5
    Mega Senior seeburg100's avatar
    Geregistreerd
    20 januari 2002
    Locatie
    Rhoon
    Afstand tot server
    ±158 km
    en bij start, deze computer, daar zie je de cdrom, rechtermuisklik,op de cdrom, eigenschappen, automatisch afspelen?
    pieter

  6. #6
    Senior Member
    Geregistreerd
    4 mei 2003
    Locatie
    ont-canada
    Geplaatst door Caspar107
    Ga naar Configuratie scherm en vervolgens naar Systeem, vervolgens naar Apparaatbeheer en bekijk de eigenschappen van je CD-rom speler, kijk of automatisch afspelen aanstaat.
    Bedankt voor de tip.

  7. #7
    Mega Senior Barfman's avatar
    Geregistreerd
    20 februari 2002
    Locatie
    Den Helder
    Afstand tot server
    ±141 km
    En als dat niet helpt

    Autorun aan zetten

    Start > Uitvoeren> regedit [enter] of OK in het register ga je naar HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\CDRom dubbelklik Autorun file en verander de waarde van 0 in 1. Afsluiten en opnieuw opstarten.

  8. #8
    Member
    Geregistreerd
    4 juni 2003
    Locatie
    eindhoven
    Afstand tot server
    ±91 km

    Lightbulb regedit

    ik ben via regedit etc bij cdrom gekomen maar zie geen autorun file staan ik werk met win 98 wellicht gaat het hier anders bij? ik hoor het wel!
    alvast bedankt

  9. #9
    Mega Senior Barfman's avatar
    Geregistreerd
    20 februari 2002
    Locatie
    Den Helder
    Afstand tot server
    ±141 km
    Sorry,deze is voor XP,mischien iemand ander die weet welke register sleutel het is voor '98

  10. #10
    Member
    Geregistreerd
    4 juni 2003
    Locatie
    eindhoven
    Afstand tot server
    ±91 km

    Exclamation

    ik heb verscillende dingen geprobeerd maar het lukt niet dus helaas maar ik kom er nog wel achter (hoop ik!)

  11. #11
    Senior Member
    Geregistreerd
    4 mei 2003
    Locatie
    ont-canada
    van winguides :

    System Key: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\CDRom]
    Name: Autorun
    Type: REG_DWORD (DWORD Value)
    Value: (0=disable, 1=enable)


    Zelfde als reeds gepost en werkt op alle windows versies volgens hunnie. Ik zet hem altijd uit met tweakui. Kun je hem wellicht ook mee aan zetten .

  12. #12
    Member
    Geregistreerd
    4 juni 2003
    Locatie
    eindhoven
    Afstand tot server
    ±91 km

    Exclamation autorun

    nu weet ik niet wat tweakie is maar ik weer wel dat ik na system class moet aanklikken om een cd rom te zien maar daar zie ik wat gegevens staan maar in ieder geval geen autorunfile....... het begint met standdaard...

  13. #13
    Senior Member
    Geregistreerd
    4 mei 2003
    Locatie
    ont-canada

    Re: autorun

    Geplaatst door snack
    nu weet ik niet wat tweakie is maar ik weer wel dat ik na system class moet aanklikken om een cd rom te zien maar daar zie ik wat gegevens staan maar in ieder geval geen autorunfile....... het begint met standdaard...
    Tweak ui

    is van microsoft en volgens mij kun je hem daar ook downloaden. Hier is een site

    http://www.systemsmedic.com/Shareware.htm

    na dwnload uitpakken en rechtermuisclick op de tweakui.inf file dan install. Dan staat hij in je control panel .

    Na het woord tweakie "you totaly lost me" ?

    Kijk eens op www.winguides.com voor wat meer uitleg over het register, editen , en ook belangrijk BACKUPPEN
    Laatst aangepast door C'mon : 7 juni 2003 om 04:38

  • Dit topic is automatisch gesloten omdat er sinds vier maanden niet meer op gereageerd is.

    Indien gewenst kan de topicstarter een verzoek tot heropening indienen.
  • Berichtenregels

    • U mag geen nieuwe vragen starten.
    • U mag niet reageren op berichten.
    • U mag geen bijlagen versturen.
    • U mag uw berichten niet bewerken.
    •  
    Helpmij.nl
    Helpmij.nl

    Helpmij.nl en business

    Partners
    Sponsoren
    Linkpartners
    Aanbiedingen