Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 15 van 15

Onderwerp: Sitecom Router wachtwoord

  1. #1
    Senior Member
    Geregistreerd
    2 april 2002
    Locatie
    Halsteren
    Afstand tot server
    ±182 km
    Vraag is opgelost
    Stom stom stom, maar ik ben het wachtwoord van mijn Sitecom XDSL Cable Router 45 kwijt.
    Ik had het nodig toen ik even die logging mailtjes uit wilde zetten.
    Is hier nog iets aan te doen of heb ik gewoon pech?
    Theo

  2. #2
    Mega Senior
    Geregistreerd
    14 november 2001
    Locatie
    Heemskerk
    Afstand tot server
    ±133 km
    Ja,kan,ik heb ook zo'n ding.
    Je moet hem dan helemaal resetten.
    In het boekje staat hoe dat moet.
    Heb je het boekkie nog,anders zoek ik het wel ff voor je op.
    Leo Wijnkoop

  3. #3
    Senior Member
    Geregistreerd
    15 december 2002
    Locatie
    Alkmaar
    Afstand tot server
    ±128 km
    uitzetten, resetknop ingedrukt houden tijdens aanzetten, ingedrukt houden tot ie 2x knippert, volgens mij.

  4. #4
    Senior Member
    Geregistreerd
    2 april 2002
    Locatie
    Halsteren
    Afstand tot server
    ±182 km
    Nou het boekje heb ik niet meer, maar wel de handleiding als html ooit geinstalleerd.
    Daar vind ik nu

    To Clear All Data and restore the factory default values:
    Power Off.
    Hold the Reset Button down while you Power On.
    Keep holding the Reset Button for a few seconds, until the RED LED has flashed TWICE.
    Release the Reset Button. The Broadband Router is now using the factory default values.

    Dus dat zou mijn wachtwoord ook weer resetten?
    Ik wacht wel even tot mijn buurman tijd heeft om te helpen want dat gaat me alleen niet lukken. Tenminste het opnieuw instellen dan.
    Maar blij toe dat het hiermee kan. Bedankt

  5. #5
    Mega Senior
    Geregistreerd
    14 november 2001
    Locatie
    Heemskerk
    Afstand tot server
    ±133 km
    Als je gedaan hebt wat je hebt geschreven,dan issie gereset.
    Hoe die ingesteld moet staan kan ik je wel vertellen hoor.Zeg maar welke provider je hebt.......
    Leo Wijnkoop

  6. #6
    Mega Senior
    Geregistreerd
    14 november 2001
    Locatie
    Heemskerk
    Afstand tot server
    ±133 km
    Geplaatst door FHG1969
    uitzetten, resetknop ingedrukt houden tijdens aanzetten, ingedrukt houden tot ie 2x knippert, volgens mij.
    Doe gewoon wat FGH1969 schrijft in het Nederlands.
    Ik laat je zo zien op een hele begrijpelijke manier hoe je je routertje weer goedkrijgt.
    Leo Wijnkoop

  7. #7
    Senior Member
    Geregistreerd
    2 april 2002
    Locatie
    Halsteren
    Afstand tot server
    ±182 km
    Provider Home, Breedband kabel
    Maaaar, er was toch ook nog zoiets als een intern ip adres? Ik heb er 2 pc's op.
    'k ga overmorgen op vakantie en ik denk dat mijn dochter die thuisblijft het niet zo kan waarderen als internet het niet doet.
    We hadden nogal wat gedoe een tijdje geleden bij het instellen.
    Ik hou jullie nog wel op de hoogte

  8. #8
    Mega Senior
    Geregistreerd
    14 november 2001
    Locatie
    Heemskerk
    Afstand tot server
    ±133 km
    Geplaatst door Tvhouwel
    Provider Home, Breedband kabel
    Maaaar, er was toch ook nog zoiets als een intern ip adres? Ik heb er 2 pc's op.
    'k ga overmorgen op vakantie en ik denk dat mijn dochter die thuisblijft het niet zo kan waarderen als internet het niet doet.
    We hadden nogal wat gedoe een tijdje geleden bij het instellen.
    Ik hou jullie nog wel op de hoogte
    Hier staat ''HOME'' ook tussen.Doe wat er staat en alles komt weer goed.
    Attached Files Attached Files
    Leo Wijnkoop

  9. #9
    Mega Senior
    Geregistreerd
    14 november 2001
    Locatie
    Heemskerk
    Afstand tot server
    ±133 km
    Geplaatst door Tvhouwel
    Provider Home, Breedband kabel
    Maaaar, er was toch ook nog zoiets als een intern ip adres? Ik heb er 2 pc's op.
    'k ga overmorgen op vakantie en ik denk dat mijn dochter die thuisblijft het niet zo kan waarderen als internet het niet doet.
    We hadden nogal wat gedoe een tijdje geleden bij het instellen.
    Ik hou jullie nog wel op de hoogte
    Je hoeft verder niets aan je pc's te veranderen.Het ging je alleen maar erom dat dat wachtwoord niet meer bekend was op je router,dus je pc's zijn ongemoeid gelaten,daar heeft het niets mee te maken.

    (Zet er gewoon geen ww meer in.Er is toch niemand die bij jou thuis daaraan zit te rommelen neem ik aan.)
    Leo Wijnkoop

  10. #10
    Senior Member
    Geregistreerd
    2 april 2002
    Locatie
    Halsteren
    Afstand tot server
    ±182 km
    Nou, router is gereset, maar ik krijg geen verbinding meer.
    Wel als ik de netwerk kabel van home rechtstreeks in de pc doe. Nu dus, maar niet via de router.
    Ik ben in het menu van de router geweest, maar bij het testen zegt hij dat de test mislukt is.

  11. #11
    Trotse Pappa
    Verenigingslid
    m@rio's avatar
    Geregistreerd
    8 november 2000
    Locatie
    Sappemeer
    Afstand tot server
    ±126 km
    Heb je de pcnaam van @home en werkgroup wel weer goed ingevult?
    Je moet niet steeds dezelfde fouten maken, er is keus genoeg

  12. #12
    Senior Member
    Geregistreerd
    2 april 2002
    Locatie
    Halsteren
    Afstand tot server
    ±182 km
    help eens, waar vul je dat in?

  13. #13
    Trotse Pappa
    Verenigingslid
    m@rio's avatar
    Geregistreerd
    8 november 2000
    Locatie
    Sappemeer
    Afstand tot server
    ±126 km
    Bij hostnaam oid.

    Ik ken je router niet. Check de handleiding eens
    Je moet niet steeds dezelfde fouten maken, er is keus genoeg

  14. #14
    Senior Member
    Geregistreerd
    2 april 2002
    Locatie
    Halsteren
    Afstand tot server
    ±182 km
    Ok alles weer opgelost.
    Ik was nog even de computernaam kwijt, maar kwam er later achter dat die ook bij systeemeigenschappen van de pc te vinden is. Toen dat ingevuld was in de router deed hij het opeens een stuk beter.
    En ik heb gelijk wat screendumpjes uitgeprint, voor de volgende keer.
    Bedankt voor de hulp
    Theo

  15. #15

    Sitecom Router wachtwoord en Gebruikersnaam

    Stom stom stom, maar ik ben het wachtwoord en Gebruikersnaam van mijn Sitecom Router N300 Model: WL183V1002 kwijt.
    Ik had het nodig toen ik even die logging mailtjes uit wilde zetten.
    Is hier nog iets aan te doen of heb ik gewoon pech?

    Bob

  • Dit topic is automatisch gesloten omdat er sinds vier maanden niet meer op gereageerd is.

    Indien gewenst kan de topicstarter een verzoek tot heropening indienen.
  • Berichtenregels

    • U mag geen nieuwe vragen starten.
    • U mag niet reageren op berichten.
    • U mag geen bijlagen versturen.
    • U mag uw berichten niet bewerken.
    •  
    Helpmij.nl
    Helpmij.nl

    Helpmij.nl en business

    Partners
    Sponsoren
    Linkpartners
    Aanbiedingen