Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Pagina 1 van 2 1 2 LaatsteLaatste
Weergeven resultaten 1 tot 20 van 24

Onderwerp: internet explorer opnieuw installeren

  1. #1
    Vraag is opgelost
    ik wilde internet explorer opnieuw instaleren,
    ik heb alles uit de software gehaald daarvan

    nu geeft hij aan: setup heeft een nieuwere versie van
    internetexplorer aan getroffen,
    setup kan niet worden voortgezet.

    grt jack.

  2. #2
    Giga Honourable Senior Member Tiborv's avatar
    Geregistreerd
    22 april 2001
    Locatie
    Almere
    Afstand tot server
    ±76 km
    Welke versie van Internet Explorer probeer jij dan op XP te installeren?

  3. #3
    Senior Member rkwebdesign's avatar
    Geregistreerd
    14 april 2001
    Locatie
    Culemborg
    Afstand tot server
    ±79 km
    Hallo,

    In Software kan je Internet Explorer herstellen en anders ga je naar de site van windows en download je de nieuwste versie

  4. #4
    ik wilde over de oude versie heen instaleren,
    toen gaf hij deze melding
    ik heb internet explorer 6

  5. #5
    Mega Honourable Senior Member Jozo's avatar
    Geregistreerd
    30 oktober 2002
    Locatie
    Rotterdam
    Afstand tot server
    ±151 km
    Als je Internet Explorer raar doet, zit er vaak niks anders op dan hem opnieuw te instaleren, zelf proberen te repareren wil vaak niks helpen, en van het fout raport word je vaak ook niks wijzer van. Met deze handige tweak instaleert Windows Internet Explorer weer, zodat hij weer zo goed als nieuw is.
    Wat je alleen ervoor nodig heb is je Windows Xp cd.

    Ga naar start en klik op uitvoeren typ daar in het volgende:

    rundll32.exe setupapi,InstallHinfSection DefaultInstall 132 %windir%\Inf\ie.inf

    als je alles goed heb gedaan word er gevraagt om je CD erin te doen, heb je hem er al ingedaan dan instaleerd Internet Explorer zich zelf weer.
    Groetjes jozo

    Zij die het opgeven weten nooit hoe dicht ze bij hun doel waren.

  6. #6
    Senior Member Raisa's avatar
    Geregistreerd
    15 augustus 2003
    Locatie
    Antwerpen
    Afstand tot server
    ±185 km
    Jozo, ik heb je richtlijnen gevolgd maar kom dan in het schermpje:

    Het bestand IEXPLORE.EXE is nodig dat op de win XP SP1 staat.
    Typ het pad naar het bestand en klik op OK.

    Er staat al als verwijzing: C:\windows\Inf\i386

    Als ik CD erin steek en op OK druk gebeurt er niets dus ik zal waarschijnlijk een ander pad moeten kiezen als C:... maar welk ???

  7. #7
    Trotse Pappa
    Verenigingslid
    m@rio's avatar
    Geregistreerd
    8 november 2000
    Locatie
    Sappemeer
    Afstand tot server
    ±126 km
    Wellicht naar je cdrom speler?
    Je moet niet steeds dezelfde fouten maken, er is keus genoeg

  8. #8
    Mega Honourable Senior Member Jozo's avatar
    Geregistreerd
    30 oktober 2002
    Locatie
    Rotterdam
    Afstand tot server
    ±151 km
    Op bladeren klikken en naar
    D:\i386\ IEXPLORE.EX_
    gaan (als D je cd-rom is)
    Laatst aangepast door Jozo : 16 oktober 2003 om 12:36
    Groetjes jozo

    Zij die het opgeven weten nooit hoe dicht ze bij hun doel waren.

  9. #9
    Giga Senior
    Geregistreerd
    30 augustus 2002
    Locatie
    Delft
    Afstand tot server
    ±163 km
    Via misbruikmelding:

    hoi,
    ik krijg het niet voor mekaar zo,
    hij geeft deze melding nu:
    setupapi: deze vermelding ontbreekt,
    instalhinfsection
    ik heb meerdere malen geprobeerd zo,
    alvast bedankt,

    grt joppe.
    joppe, de misbruikmelding is bedoeld om verkeerd gedrag te melden, als je wilt antwoorden op het forum click dan op de knop "reageer op bericht".

    Titel ook iets aangepast.

  10. #10

  11. #11

    Exclamation

    Hoi Bennie,

    dit gaat mij nog iets te ver zo en dan ook nog in het engels !
    ik heb wel alles gecontroleerd met xp cd,
    zou je mij iets beter op weg willen helpen,
    bedankt voor alle hulp allemaal.

    grt. joppe.

  12. #12

  13. #13
    thnx bennie
    ik ga het proberen

  14. #14
    Senior Member Raisa's avatar
    Geregistreerd
    15 augustus 2003
    Locatie
    Antwerpen
    Afstand tot server
    ±185 km
    Sorry Bennie maar die handleiding is echt chinees hé...
    Ik volgde trouwens de instructies van Jozo maar dat helpt me ook niet verder. Ik steek de cd voor win XP met SP1 erop in de cd-rom en ik kan het bestand D:\i386\iexplore.ex_ nergens terugvinden.
    Ik krijg enkel de mogelijkheid tussen "LAUNCH" en "SP1" !
    Of is het de bedoeling dat ik de gewone cd-rom van win XP erin steek, maar welke van de twee dan ?

  15. #15
    Giga Honourable Senior Member † Bennie's avatar
    Geregistreerd
    10 oktober 2000
    Waarom is die handleiding Chinees? Die methode van Jozo ken ik niet, dus daar moet hij maar op antwoorden.

    Groetjes,
    Bennie

  16. #16
    Senior Member Raisa's avatar
    Geregistreerd
    15 augustus 2003
    Locatie
    Antwerpen
    Afstand tot server
    ±185 km
    Ik ben dus bij Methode 2 aan stap 3 maar stap 4 en 5 begrijp ik echt niet !!!

  17. #17
    Giga Honourable Senior Member † Bennie's avatar
    Geregistreerd
    10 oktober 2000
    Je moet op die sleutel in het rechter scherm dubbelklikken. Dan kan je die waarde wijzigen die je dan ziet van een 0 in een 1.

    Groetjes,
    Bennie

  18. #18
    Senior Member Raisa's avatar
    Geregistreerd
    15 augustus 2003
    Locatie
    Antwerpen
    Afstand tot server
    ±185 km
    Is het niet van 1 naar 0 ?
    En moet ik nadien IE opnieuw installeren ?
    Zo ja, vanwaar installeer ik dan, van de xp-cd of van volgende site: www.microsoft.com/windows/ie_intl/nl/ ?

  19. #19
    Giga Honourable Senior Member † Bennie's avatar
    Geregistreerd
    10 oktober 2000
    Sorry, van een 1 naar een 0. Download inderdaad de nieuwe versie van de Microsoft-website. Selecteer juiste taalversie.

    Groetjes,
    Bennie

  20. #20
    Senior Member Raisa's avatar
    Geregistreerd
    15 augustus 2003
    Locatie
    Antwerpen
    Afstand tot server
    ±185 km
    En wat gebeurt er dan met men oude IE-versie, wordt die overschreven ?

  • Dit topic is automatisch gesloten omdat er sinds vier maanden niet meer op gereageerd is.

    Indien gewenst kan de topicstarter een verzoek tot heropening indienen.
  • Pagina 1 van 2 1 2 LaatsteLaatste

    Berichtenregels

    • U mag geen nieuwe vragen starten.
    • U mag niet reageren op berichten.
    • U mag geen bijlagen versturen.
    • U mag uw berichten niet bewerken.
    •  
    Helpmij.nl
    Helpmij.nl

    Helpmij.nl en business

    Partners
    Sponsoren
    Linkpartners
    Aanbiedingen