Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 10 van 10

Onderwerp: kan startpagina niet veranderen

  1. #1
    Senior Member celine's avatar
    Geregistreerd
    16 april 2001
    Locatie
    Arnhem
    Afstand tot server
    ±28 km
    Vraag is opgelost

    Angry

    Hallo Allemaal.

    Kan iemand mij helpen met mijn probleem.
    Normaal kan ik mijn internet startpagina veranderen bij
    internet opties in het configuratoescherm,maar sinds gisteren kan ik dit niet meer kan er niets meer mee hij licht niet op en als dat niet gebeurd kun je niets veranderen.
    Ik gebruik windows xp.

    Alvast bedankt celine.
    Probeer te helpen, is altijd goed.

    <!-- handtekening te groot, specificatie systeem kun je kwijt in je profiel-->

  2. #2
    Mega Honourable Senior Member Tanja1968's avatar
    Geregistreerd
    29 september 2002
    Locatie
    Alphen a/d Rijn
    Kan goed door spyware komen. Lees hier http://www.helpmij.nl/forum/showthre...hreadid=144016 het eerste bericht heel goed door en plaats DAAR je hijackthis log. Daar wordt naar je log gekeken en verteld wat je moet doen.
    Probleem opgelost? Help anderen door te vertellen hoe je dat hebt gedaan.
    Klik dan gelijk "vraag is opgelost" aan

    Groetjes, Tanja

  3. #3
    Mega Honourable Senior Member Tanja1968's avatar
    Geregistreerd
    29 september 2002
    Locatie
    Alphen a/d Rijn
    Ik zie dat je log is nagekeken. Hopelijk is je probleem nu opgelost, anders gaan we in dit topic weer verder.

    Pieter heeft in dat topic verteld wat je moet aanklikken en fixen.
    Laatst aangepast door Tanja1968 : 18 januari 2004 om 14:14
    Probleem opgelost? Help anderen door te vertellen hoe je dat hebt gedaan.
    Klik dan gelijk "vraag is opgelost" aan

    Groetjes, Tanja

  4. #4
    Mega Honourable Senior Member Tanja1968's avatar
    Geregistreerd
    29 september 2002
    Locatie
    Alphen a/d Rijn
    Celine, ik lees in dat andere topic dat je er nog niet uitkomt. Dit is wat Pieter geschreven heeft. Stond onder je vraag daar

    Hoi celine,

    Vink dan de onderstaande aan, sluit alle vensters behalve HijackThis en klik op Fix checked:

    R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Bar = http://www.searchgateway.net/search/

    R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\SearchURL,(Default) = http://www.searchgateway.net/search/%s

    O3 - Toolbar: (no name) - {62999427-33FC-4baf-9C9C-BCE6BD127F08} - (no file)

    O4 - HKLM\..\Run: [ShowBehind] C:\WINDOWS\sbnet\ShowBehind.exe

    O16 - DPF: {841A9192-5690-11D4-A258-0040954A01BE} (DialXSCtl Object) - http://dialxs.nl/install/dialxs.ocx

    O16 - DPF: {EFB22865-F3BC-4309-ADFA-C8E078A7F762} (SysWebTelecomInt Class) - http://www.sponsoradulto.com/en/SysWebTelecom.cab
    O16 - DPF: {F5192746-22D6-41BD-9D2D-1E75D14FBD3C} (ddm_download.ddm_control) - http://download.rfwnad.com/cab/dlaccell.CAB

    Start dan opnieuw op en verwijder:
    C:\WINDOWS\sbnet <= de hele map

    Groetjes,

    Pieter
    Misschien dat je het hier wat duidelijker vindt.
    Probleem opgelost? Help anderen door te vertellen hoe je dat hebt gedaan.
    Klik dan gelijk "vraag is opgelost" aan

    Groetjes, Tanja

  5. #5
    Senior Member celine's avatar
    Geregistreerd
    16 april 2001
    Locatie
    Arnhem
    Afstand tot server
    ±28 km
    Hallo Tanja.

    Heb alles gedaan wat pieter gezegt heeft maar het probleem is niet verholpen.
    Heb je misschien nog meer dingen die ik kan proberen.

    groet celine.
    Probeer te helpen, is altijd goed.

    <!-- handtekening te groot, specificatie systeem kun je kwijt in je profiel-->

  6. #6
    Mega Honourable Senior Member Tanja1968's avatar
    Geregistreerd
    29 september 2002
    Locatie
    Alphen a/d Rijn
    Ik ben hier op helpmij aan het zoeken gegaan. Bij 1 iemand was hetzelfde probleem opgelost na de hijackthis log, een andere optie is dat spybot dit heeft gedaan. Had je spybot al op je pc?

    Dan het volgende doen:

    Dan even bij Immuniseer het vinkje voor het vastzetten van de IE Startpagina's weghalen


    Voor nood kun je hem ook nog in je register veranderen. Ga naar start, uitvoeren en typ daar regedit. Ga naar "bewerken"en dan "zoeken" en typ daar "startpage" in. Klik net zo vaak op zoeken totdat je de "foute" startpagina gevonden hebt. Hier kun je je favoriete pagina intikken.
    Laatst aangepast door Tanja1968 : 18 januari 2004 om 15:06
    Probleem opgelost? Help anderen door te vertellen hoe je dat hebt gedaan.
    Klik dan gelijk "vraag is opgelost" aan

    Groetjes, Tanja

  7. #7
    Senior Member celine's avatar
    Geregistreerd
    16 april 2001
    Locatie
    Arnhem
    Afstand tot server
    ±28 km
    Hallo tanja.

    Heel erg bedankt het is gelukt, heb bij spybot het vinkje weggehaald en het werkt weer.
    snap het niet helemaal want spybot staat er al een tijdje op maar goed.


    Groet celine.
    Probeer te helpen, is altijd goed.

    <!-- handtekening te groot, specificatie systeem kun je kwijt in je profiel-->

  8. #8
    Mega Honourable Senior Member Tanja1968's avatar
    Geregistreerd
    29 september 2002
    Locatie
    Alphen a/d Rijn
    Ik weet ook niet hoe het komt. Ben wel blij dat het opgelost is. Heb even gezocht hier en er waren meer mensen met hetzelfde probleem
    Probleem opgelost? Help anderen door te vertellen hoe je dat hebt gedaan.
    Klik dan gelijk "vraag is opgelost" aan

    Groetjes, Tanja

  9. #9

    Angry startpagina

    Ik wil wwat zeggen.. Ik heb ook de Zelfde probleem maar ik heb geen spybot op mijn pc maar AVG 9.0Free en Ccleaner
    Dus hoe kan ik dat probleem verhelpen om mijn startpagina te veranderen

  10. #10
    Trotse Pappa
    Verenigingslid
    m@rio's avatar
    Geregistreerd
    8 november 2000
    Locatie
    Sappemeer
    Afstand tot server
    ±126 km
    Welkom Bezum,

    Het is op Helpmij niet toegestaan mee te liften in de vraag van iemand anders. Daarnaast stamt het topic uit 2004 en is niet actueel meer. Graag je eigen vraag aanmaken
    Je moet niet steeds dezelfde fouten maken, er is keus genoeg

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren
Linkpartners
Aanbiedingen