Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 7 van 7

Onderwerp: afbeeldingen samenvoegen

  • Vraag is opgelost
  1. #1
    Senior Member Coen111's avatar
    Geregistreerd
    5 oktober 2001
    Locatie
    Amstelveen
    Afstand tot server
    ±110 km
    Ik wil een in twee delen gescande platenhoes samenvoegen tot één afbeelding. Het lijkt simpel, maar ik krijg het niet voor elkaar. Ik zit nu achter een PC met Irfanview, Adobe Photoshop 7.0 en Adobe ImageReady 7.0 (moeilijke programma's die laatste twee, ik heb er in ieder geval nooit mee gewerkt en snap ze niet 1-2-3. Irfanview ken ik wel).
    Wie heeft een tip?
    Coen.

  2. #2
    Senior beheerder
    Bestuurslid
    mumzel's avatar
    Geregistreerd
    17 december 2000
    Locatie
    apeldoorn
    Afstand tot server
    ±0 km
    verplaatst van overige software

    Handige freeware! Handleidingen gemaakt door Helpmij.nl gebruikers.

  3. #3
    Senior Member
    Geregistreerd
    17 september 2003
    Locatie
    Achterhoek
    Afstand tot server
    ±19 km
    Wat bedoel je met samenvoegen tot 1 afbeelding? Is het de bedoeling dat de plaatjes over elkaar komen, of is het de bedoeling dat de plaatjes naast elkaar moeten? Kun je iets duidelijker zijn?

    Grtz. Ikbenjamin

  4. #4
    Senior Member Coen111's avatar
    Geregistreerd
    5 oktober 2001
    Locatie
    Amstelveen
    Afstand tot server
    ±110 km
    Ik heb van mijn platenhoezen onder een A4 scanner afbeeldingen gemaakt. Twee per hoes, omdat een hele hoes te groot is voor de scanner. Voor een CD-frontje wil ik de beide scans weer samenvoegen tot één afbeelding.
    Ik weet alleen niet hoe.
    Coen.

  5. #5
    Giga Senior Hoornvan's avatar
    Geregistreerd
    10 februari 2002
    Locatie
    Spijkenisse
    Afstand tot server
    ±167 km
    Hallo Coen,

    Ik heb dit al eens gedaan in Photoshop.
    Je klikt op nieuw daar moet je de maten opgeven.
    Daarna laat je die staan en opent de andere afbeelding die er in moet, je moet met het pijltje boven in de tools op de afbeelding klikken en vast houden, sleep hem nu naar de nieuwe die je geopend heeft en zet hem op de plaats die je wil.
    Doe dit ook met de andere afbeelding en sla hem op.

    Suc6

    Hoornvan

  6. #6
    Senior Member mtenklooster's avatar
    Geregistreerd
    8 juli 2001
    Locatie
    Zwolle
    Afstand tot server
    ±32 km
    Hoi Coen,

    Ik heb dat al vaker gedaan heel simpel in Paint (onder bureau accessoires. Eerst de 1e copie plakken en dan de andere erover heen. Vergeet niet de buttons voor transparant links in de werkbalk aan te klikken.
    Ik hoop dat dit is wat je bedoeld. Succes

    gr.Marianne

  7. #7
    Senior Member Coen111's avatar
    Geregistreerd
    5 oktober 2001
    Locatie
    Amstelveen
    Afstand tot server
    ±110 km
    Yep. Was inderdaad heel simpel. Wel bedankt, ik zat toen even in de stress.
    Coen.

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren
Linkpartners
Aanbiedingen