Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 12 van 12

Onderwerp: probleem met Marktplaats

  • Vraag is opgelost
  1. #1
    Junior Member
    Geregistreerd
    10 april 2004
    Locatie
    Markelo
    Afstand tot server
    ±54 km

    Angry

    Ik kom niet meer op de site van Marktplaats terecht als ik www.marktplaats.nl in typ,ik krijg dan het bericht door dat door technische redenen de site niet beschikbaar is.Ik kom er wel door achter .nl/body.htm in te typen maar dan krijg ik het menu aan de linkerkant van Marktplaats niet.

    rara hoe is dit mogelijk en wat kan ik hier aan doen

    m.vr.gr. Eric

  2. #2
    Giga Honourable Senior Member Tiborv's avatar
    Geregistreerd
    22 april 2001
    Locatie
    Almere
    Afstand tot server
    ±76 km
    Bij mij werkt het gewoon. Kan best zijn dat marktplaats.nl er tijdelijk uit ligt, dit gebeurd wel vaker.

  3. #3
    Junior Member
    Geregistreerd
    10 april 2004
    Locatie
    Markelo
    Afstand tot server
    ±54 km
    Beste tiborov,dit is de oorzaak niet ,als ik www.marktplaats.nl in type en ik druk op enter geeft hij meteen een / teken erachter en dit is waarschijnlijk de oorzaak volgens mijn broer maar hoe kom ik hier vanaf?????

    Eric

  4. #4
    Giga Honourable Senior Member Tiborv's avatar
    Geregistreerd
    22 april 2001
    Locatie
    Almere
    Afstand tot server
    ±76 km
    Die / heeft totaal geen invloed. Die geeft alleen het pad aan en aangezien er niets achter staat is er geen verschil tussen marktplaats.nl en marktplaats.nl/

  5. #5
    Giga Honourable Senior Member † Paul-RT's avatar
    Geregistreerd
    6 december 2003
    Ik krijg de hele page te zien, en vlak voordat ie opent, krijg ik de slash ook.
    http://www.marktplaats.nl/

    Heb je niet iets geblokkeerd met een virusscanner of popup killer?
    Een volledige page geblokekerd, of een ip / ftp nummer van marktplaats?

  6. #6
    Mega Senior seeburg100's avatar
    Geregistreerd
    20 januari 2002
    Locatie
    Rhoon
    Afstand tot server
    ±158 km
    Ik heb het zelfde probleem, ik krijg ook dat martplaats even niet te bereiken is , sorry voor het ongemak, maar als ik op mijn dochter,s pc via explorer naar marktplaats gaat, doet de site het wel gewoon, vreemd, hoe kan dit nou?
    pieter

  7. #7
    Giga Honourable Senior Member
    Geregistreerd
    27 april 2001
    Ik kan ook gewoon op die site komen. Kan zijn dat je eventuele firewall te hoog staat. Kijk eens bij add-control/privicy e.d. Als je Norton draait, lees dit eens: Met de optie Reclame onderdrukken ingeschakeld, worden pagina's van startpagina.nl niet correct weergegeven.

    NOOT: Deze specifieke oplossing is geschreven voor startpagina.nl en haar dochterpagina's. Indien u identieke problemen heeft met andere webpagina's, kunt u de in dit document beschreven procedure volgen, waarbij u de domeinnaam van de desbetreffende webpagina invult op de plaats van startpagina.nl.

  8. #8
    Mega Senior seeburg100's avatar
    Geregistreerd
    20 januari 2002
    Locatie
    Rhoon
    Afstand tot server
    ±158 km
    gezina, je bent een topper firewall was het probleem niet dat wist ik al, maar de cache van temp was weer eens vol, ik heb deze geleegd, dat stond in de link die jij gaf, anders had ik daar niet opgekomen. nu doet marktplaats het weer! dank U !
    pieter

  9. #9
    Giga Honourable Senior Member
    Geregistreerd
    27 april 2001
    Yippie! Mogelijk werkt dit ook voor Stoelie.

  10. #10
    Mega Senior seeburg100's avatar
    Geregistreerd
    20 januari 2002
    Locatie
    Rhoon
    Afstand tot server
    ±158 km
    Geplaatst door gezina
    Yippie! Mogelijk werkt dit ook voor Stoelie.
    ik denk het ook!
    pieter

  11. #11
    Junior Member
    Geregistreerd
    10 april 2004
    Locatie
    Markelo
    Afstand tot server
    ±54 km

    Wink probleem opgelost

    Het probleem is opgelost doordat ik de tijdelijke internet bestand gewist heb.

    Jongens cq meisjes bedankt voor de de aangedragen opties voor het probleem

  12. #12
    Giga Honourable Senior Member
    Geregistreerd
    27 april 2001
    @ Stoelie...

    Als iemand anders met zoeken dit topic tegen komt zal ik even beschrijven hoe de cache gewist moet worden.

    Om cache bestanden te wissen:

    Volg deze stappen om de opgeslagen cache-bestanden in Internet Explorer te verwijderen:

    1. Open Internet Explorer.
    2. Klik op Extra, en vervolgens op Internet-opties.
    3. In het gedeelte "Tijdelijke Internet-bestanden", klik op "Bestanden verwijderen"
    4. Activeer het selectievakje "Ook alle offline items verwijderen".
    5. Klik op OK.
    6. Klik op OK om het Internet-opties venster te sluiten.

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren
Linkpartners
Aanbiedingen