Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 9 van 9

Onderwerp: bios packard bell

  • Vraag is niet opgelost
  1. #1
    Senior Member martien's avatar
    Geregistreerd
    24 maart 2001
    Locatie
    Gennep
    Afstand tot server
    ±52 km
    Hoe kom ik bij een packard bell in de bios? Ik ben bij een kennis geweest want zijn computer start spontaan op als deze uit staat. Dit moet volgens mij te veranderen zijn in de bios. Ik heb trouwens nog nooit zo'n langzaam systeem meegemaakt met opstarten. Er staat niets aparts in de ms config bij opstarten, maar het duurt eeuwen voordat hij wat kan doen met zijn PC.

    Wie heeft tips voor mij?

    Alvast bedankt,


    Martien

  2. #2
    Senior Member
    Geregistreerd
    19 augustus 2003
    Locatie
    Enige Km van Salaire sur Sable
    Volgens mij kom je in het BIOS met F2.
    Wat is het OS.
    Is PC aangesloten op ADSL/Kabel internet?

  3. #3
    Mega Senior GForze's avatar
    Geregistreerd
    26 april 2004
    Locatie
    Groningen
    Afstand tot server
    ±121 km
    Afhankelijk van welk type je hebt kan je tijdens het bootscherm op F1, F2, of DEL drukken.

    In de BIOS dien je WOL (Wake on LAn) uit te zetten.

  4. #4
    Senior Member martien's avatar
    Geregistreerd
    24 maart 2001
    Locatie
    Gennep
    Afstand tot server
    ±52 km
    OS = Windows 2000, ik heb het geprobeert met F2 en del maar dit werkte niet. Heb echter F1 niet geprobeert. Hij heeft trouwens breedband, dus ik verwacht dat dat het probleem is en dat ik Wake on Lan uit moet zetten. Kan op dit systeem trouwens zonder probleem XP worden geinstalleerd? Ik hoor hier namelijk verschillende berichten over. Het zou nog wel eens problemen kunnen opleveren i.v.m. een verborgen partitie en drivers.

    Alvast bedankt,

    Martien

  5. #5
    Senior Member
    Geregistreerd
    19 augustus 2003
    Locatie
    Enige Km van Salaire sur Sable
    Er zijn ook netwerkkaarten waar je WOL kunt instellen.

    Volgens mij moet het geen bezwaar zijn XP te installeren, maar het kan zijn dat het even zoeken wordt naar de juiste drivers, het is tenslotte een P&B!!

  6. #6
    Mega Senior GForze's avatar
    Geregistreerd
    26 april 2004
    Locatie
    Groningen
    Afstand tot server
    ±121 km
    Draai even de Xp compatibiliteitswizard dan weet je of je zonder problemen xp kan draaien

  7. #7
    Senior Member martien's avatar
    Geregistreerd
    24 maart 2001
    Locatie
    Gennep
    Afstand tot server
    ±52 km
    Hoe moet ik dat doen?

  8. #8
    Giga Senior wajang's avatar
    Geregistreerd
    18 november 2001
    Locatie
    Voorne Putten
    Bij sommige PB's moet je eerst de BIOS updaten voordat je XP erop zet. Dit ivm USB poorten die anders niet werken.

  9. #9
    Wat voor Packard Bell is het ?
    Plaats anders het serienummer even ( staat achter op de pc )
    maar het kan zijn dat het even zoeken wordt naar de juiste drivers, het is tenslotte een P&B!!
    Lariekoek:8-0:

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren
Linkpartners
Aanbiedingen