Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 17 van 17

Onderwerp: Virusscanner..

  • Vraag is niet opgelost
  1. #1
    Member
    Geregistreerd
    25 maart 2004
    Locatie
    beverwijk
    Afstand tot server
    ±133 km
    Hallo!

    Ik heb net EasyCleaner, AdAware, en Spybot gerund..

    Op advies van Guus heb ik AVG, een virusscanner geinstalleerd. AVG scant nu mijn computer en die komt nog steeds allemaal virussen tegen zoals Worm/Agobot en Trojan Horse.. Worden die er dan niet met de andere programma's uitgehaald? En zet dit AVG programma die virussen nu wel de deur uit. En zijn het grote virussen...?

    Voor zover dit kruisverhoor

    greetz!

    Laura

  2. #2
    Member
    Geregistreerd
    25 maart 2004
    Locatie
    beverwijk
    Afstand tot server
    ±133 km
    Overigens zou ik ook nog heel graag willen weten of ik Norton niet meer nodig heb, nu ik AVG heb op mijn pc. Mijn virusdefinities zijn vorige maand verlopen,en ik kan ze niet meer updaten.. Ik krijg wel iedere keer een vervelende melding van Norton. Ben dus wel benieuws of ik Norton Antivirus 2004 er af mag gooien...

    Bedankt alvast!

  3. #3
    Giga Senior
    Geregistreerd
    30 augustus 2002
    Locatie
    Delft
    Afstand tot server
    ±163 km
    Het is niet verstandig om twee virusscanners tegelijk te draaien, Norton zou ik dus inderdaad verwijderen.

    Ik zou een volledige scan met AVG doen en alle malware die hij tegenkomt weghalen.
    Doe daarna nog een scan en als ze dan weg zijn ben je weer ok

    Spybot en AdAware zijn spyware cleaners, op virussen scannen ze helaas niet (volgens mij scant spybot wel op enkele bekende wormen maar het zijn zeker geen virusscanner vervangers)

  4. #4
    Member
    Geregistreerd
    25 maart 2004
    Locatie
    beverwijk
    Afstand tot server
    ±133 km
    Oh oke, ik haalde virussen met spyware door elkaar dus..!

    Ga ik hem nog even een keertje scannen

    Nog een vraagje, al een tijdje krijg ik de melding dat ik mijn WIndows updates moet installeren. Dit probeer ik iedere keer, maar nadat hij een hele tijd moet nadenken, krijg ik een melding: Updates niet geinstalleerd... Zonder reden of wat dan ook.. Weet jij misschien hoe ik er achter kan komen waarom hij ze niet installeert?

    Bedankt!

  5. #5
    Giga Senior
    Geregistreerd
    30 augustus 2002
    Locatie
    Delft
    Afstand tot server
    ±163 km
    Probeer je te updaten via dat programma dat ingebouwd zit in windows of via de site http://windowsupdate.microsoft.com ?

    Als je het met de ingebouwde functie doet zou je het eens via de website kunnen proberen.

  6. #6
    Member
    Geregistreerd
    25 maart 2004
    Locatie
    beverwijk
    Afstand tot server
    ±133 km
    Oke ga ik meteen even proberen.. Ik laat het wel even weten..!

  7. #7
    Member
    Geregistreerd
    25 maart 2004
    Locatie
    beverwijk
    Afstand tot server
    ±133 km
    hmm je link werkt in ieder geval niet bij mij. Bij jou wel?

  8. #8
    Giga Senior
    Geregistreerd
    30 augustus 2002
    Locatie
    Delft
    Afstand tot server
    ±163 km
    Hier werkt het wel!

    Misschien dat deze link werkt?

    http://v5.windowsupdate.microsoft.com/

  9. #9
    Member
    Geregistreerd
    25 maart 2004
    Locatie
    beverwijk
    Afstand tot server
    ±133 km
    hij doet t!

    Nu even kijken of ie wil runnen..

  10. #10
    Giga Senior
    Geregistreerd
    30 augustus 2002
    Locatie
    Delft
    Afstand tot server
    ±163 km
    Succes!

  11. #11
    Member
    Geregistreerd
    25 maart 2004
    Locatie
    beverwijk
    Afstand tot server
    ±133 km
    Was er heel even uit, ik ging namelijk even naar de account van mijn broertje, en daar liep de computer meteen weer zo traag als stroop! Dat is toch raar, want het is dezelfde computer...! Hij liep daar zo traag dat ik de computer opnieuw moest opstarten omdat hij niets meer wilde.. Dus ik dacht dat de pc wel weer goed liep, maar op mijn broertje's account is dat nog niet het geval.. Weet jij hoe dat komt? Zijn account is zelfs te traag om 1 venster te openen, laat staan om een run te doen van een virusscanner ofzo.. Dus hoe krijg ik m ook daar sneller..?

    En dan ga ik nu even die updates doen

  12. #12
    Giga Senior
    Geregistreerd
    30 augustus 2002
    Locatie
    Delft
    Afstand tot server
    ±163 km
    misschien starten er bij zijn account andere programma's op en neemt een van die programma's erg veel CPU in?

    Je zou onder zijn account eens op ctrl+alt+del kunnen drukken, als het goed is krijg je dan een taskmanager. misschien staat daar een programma tussen met een hoge waarde onder het kopje CPU? (System Idle hoort die waarde te hebben, dat is niet erg)

  13. #13
    Member
    Geregistreerd
    25 maart 2004
    Locatie
    beverwijk
    Afstand tot server
    ±133 km
    Zelfs op ctr alt del reageert hij niet, frusterend he!

    maar ik denk wel dat de CPU daar heel hoog geweest moet zijn. Ik probeer al via deze account enkele van zijn programmas te verwijderen, maa dat lukt niet. Zeker beveiligd.. Nog tips?

    En windows updates runt ie nog steeds niet! iK krijg de volgende foutmelding:

    Windows Update heeft een fout geconstateerd en kan de gevraagde pagina niet weergeven. Probeer de pagina te vernieuwen, de tijdelijke internetbestanden van Internet Explorer te wissen, Internet Explorer te sluiten en opnieuw te starten, of gebruik Windows Update op een later tijdstip nogmaals.
    Ga voor ondersteuning naar:

    vaag!

  14. #14
    Giga Senior
    Geregistreerd
    30 augustus 2002
    Locatie
    Delft
    Afstand tot server
    ±163 km
    Misschien kan je in de veilige modus wel wat met de account van je broertje en daar een hijackthis log maken. Als er verschil is met je eigen log zou je het nieuwe log ook op de antispywareoffensief site kunnen plaatsen.

    Over windowsupdate: krijg je daar ook een foutcode bij de foutmelding (bijvoorbeeld 0x80244001)?

    Tijdelijke internetbestanden leeghalen kan je in ieder geval proberen. Ga in Internet Explorer naar het menu Extra > Internet Opties. Daar click je op de knop "Bestanden verwijderen"
    Dat kan even duren (soms wel 10 minuten) als de map erg groot is te worden. Als je pc lijkt te zijn vastgelopen dus nog even geduld hebben

  15. #15
    Geplaatst door nteusink
    Tijdelijke internetbestanden leeghalen kan je in ieder geval proberen.
    Geplaatst door Lauratje
    Ik probeer al via deze account enkele van zijn programmas te verwijderen, maa dat lukt niet.
    Draai onder deze account EasyCleaner eens.
    Vink alle opties aan - zie bijlage.
    Grote kans dat het daarna allemaal wat vlotter gaat.

    Guus.
    Laatst aangepast door Guus abc : 23 maart 2006 om 14:16

  16. #16
    Member
    Geregistreerd
    25 maart 2004
    Locatie
    beverwijk
    Afstand tot server
    ±133 km
    Je hebt gelijk!

    Na het runnen van EasyCleaner ging mijn broertjes account ook ineens wat sneller.. !

    Ik zit nu op mijn werk, ga vanavond weer verder klooien..

  17. #17
    Draai onder die account dan ook Ad-aware en Spybot Search & Destroy maar eens. Dat zal ook nog wel wat winst opleveren.

    Guus.

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren
Linkpartners
Aanbiedingen