Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Pagina 1 van 2 1 2 LaatsteLaatste
Weergeven resultaten 1 tot 20 van 23

Onderwerp: herstel opstartbestanden

  1. #1
    Vraag is niet opgelost
    professionele helpdeskbedrijven hebben apparaten of software waarmee ze in no-time een computer weer vlot kunnen trekken door de opstartbestanden te herstellen. Hoe doen ze dat en waarmee?

  2. #2
    SignSnatcher
    Bestuurslid
    puppie's avatar
    Geregistreerd
    19 maart 2003
    Locatie
    Enschede
    Afstand tot server
    ±93 km
    over welke opstart bestanden hebben we het dan.








  3. #3

    herstel opstartbestanden

    van het besturingssysteem

  4. #4
    Giga Senior speedtouch's avatar
    Geregistreerd
    24 januari 2003
    Locatie
    Bergen op Zoom
    Afstand tot server
    ±183 km
    professionele helpdeskbedrijven hebben apparaten of software waarmee ze in no-time een computer weer vlot kunnen trekken
    Als die er waren dan zou het wel makkelijk zijn

    Bij xp kan je alles herstellen doormiddel van de xp-cd, stop de cd in de drive.
    Ga naar start uitvoeren > typ hier > sfc /scannow let op de spatie.
    xp zal vervolgens alle bestanden controleren en indien nodig herstellen.

    groetjes speedtouch
    <!--plaatjes niet overdrijven-->


    Spyware Info

  5. #5
    Mega Honourable Senior Member A.J.'s avatar
    Geregistreerd
    12 juli 2004
    Locatie
    Amsterdam
    Afstand tot server
    ±108 km
    En wanneer je de XP-cd niet hebt?
    Dus wanneer het gepre-installed is, of hoe dat ook heet door de PC winkel?

    Fonz
    Wat ik onder andere nog meer doe in m'n vrije tijd behalve www.helpmij.nl?
    www.donfonzarelli.com

  6. #6
    SignSnatcher
    Bestuurslid
    puppie's avatar
    Geregistreerd
    19 maart 2003
    Locatie
    Enschede
    Afstand tot server
    ±93 km
    Dan heb je altijd een recovery cd gekregen.
    Als jij xp op je computer hebt staan enje hebt er niks bijgekregen dan is het ilegaal.








  7. #7
    Mega Honourable Senior Member A.J.'s avatar
    Geregistreerd
    12 juli 2004
    Locatie
    Amsterdam
    Afstand tot server
    ±108 km
    Dan ga ik maar eens terug naar de winkel.
    Heb er nooit een recovery CD bijgehad en volgens die winkel(Mycom)is dat ook niet gebruikelijk.
    Wie heeft er gelijk?

    Fonz
    Wat ik onder andere nog meer doe in m'n vrije tijd behalve www.helpmij.nl?
    www.donfonzarelli.com

  8. #8
    SignSnatcher
    Bestuurslid
    puppie's avatar
    Geregistreerd
    19 maart 2003
    Locatie
    Enschede
    Afstand tot server
    ±93 km
    zit er een orginele windows sticker op jou kast met daarop jou serienummer.
    Zo nee dan heb je een illegale versie erop staan en zou ik zeker terug gaan.
    Eventueel kun je dit nog melden bij microsoft, doe je natuurlijk niet meteen, maar gebruik je wel even bij de winkel deze opmerking. Zullen ze niet vrolijk van worden,kunen ze voor beboet worden.








  9. #9
    Mega Honourable Senior Member A.J.'s avatar
    Geregistreerd
    12 juli 2004
    Locatie
    Amsterdam
    Afstand tot server
    ±108 km
    Nee Puppie, die sticker zit er wel op hoor.
    Zou ook niet zo heel erg slim zijn van zo'n bedrijf.
    Maar vraag ik me toch af hoe ik de boel kan laten scannen en eventueel repareren zoals gesteld door Speedtouch?

    Fonz
    Wat ik onder andere nog meer doe in m'n vrije tijd behalve www.helpmij.nl?
    www.donfonzarelli.com

  10. #10
    SignSnatcher
    Bestuurslid
    puppie's avatar
    Geregistreerd
    19 maart 2003
    Locatie
    Enschede
    Afstand tot server
    ±93 km
    Als er een sticker opzit dan MOET je ook een cd hebben of dit nu een xp of recovery is dat maakt niet uit.
    waarschijnlijk heeft men bij jou op de harddisk een partitie aangemaakt waar de gehele cd van xp staat.








  11. #11
    Mega Honourable Senior Member A.J.'s avatar
    Geregistreerd
    12 juli 2004
    Locatie
    Amsterdam
    Afstand tot server
    ±108 km
    Klopt, heb dus GEEN CD. Ook geen recovery.
    Blijft dus de vraag.
    Wat ik onder andere nog meer doe in m'n vrije tijd behalve www.helpmij.nl?
    www.donfonzarelli.com

  12. #12
    SignSnatcher
    Bestuurslid
    puppie's avatar
    Geregistreerd
    19 maart 2003
    Locatie
    Enschede
    Afstand tot server
    ±93 km
    Geplaatst door puppie
    waarschijnlijk heeft men bij jou op de harddisk een partitie aangemaakt waar de gehele cd van xp staat.
    En het bovenstaande is ook niet van toepassing?

    Als jij niks hebt dan ben je aangewezen op de computerboer.








  13. #13
    Mega Honourable Senior Member A.J.'s avatar
    Geregistreerd
    12 juli 2004
    Locatie
    Amsterdam
    Afstand tot server
    ±108 km
    Sorry, ja die staat er wel op.
    Maar dus geen van die CD's.
    Dus hoe kan ik dan zo'n recovery of scan uitvoeren?
    Wat ik onder andere nog meer doe in m'n vrije tijd behalve www.helpmij.nl?
    www.donfonzarelli.com

  14. #14

    sfc /scannow

    heb het net gedaan. Je ziet een soort een soort horizontale zandloper met de mededeling:
    Windows Bestandsbeveiliging
    Er wordt gecontroleerd of alle beveiligde windows-bestanden in de oorspronkelijke versie aanwezig zijn. Een ogenblik geduld.

    Daarna geeft hij geen melding meer of het goed of niet was.

  15. #15
    Mega Honourable Senior Member A.J.'s avatar
    Geregistreerd
    12 juli 2004
    Locatie
    Amsterdam
    Afstand tot server
    ±108 km
    Top.
    Bedankt.
    Loop ik toch alweer een tijdje te knallen met deze PC, maar dat wist ik niet.

    Bedankt,
    Fonz
    Wat ik onder andere nog meer doe in m'n vrije tijd behalve www.helpmij.nl?
    www.donfonzarelli.com

  16. #16
    Giga Senior speedtouch's avatar
    Geregistreerd
    24 januari 2003
    Locatie
    Bergen op Zoom
    Afstand tot server
    ±183 km
    A.J.

    Het is ook mogenlijk om scan te laten uitvoeren bij een vooraf geinstalleerde xp-image.

    Zoek even op het forum, afgelopen week is dit aan de orde gekomen bij iemand met xp-home.
    Je moet in het register even de sleutel wijzigen naar de juiste root.

    microsoft microsoft 1
    <!--plaatjes niet overdrijven-->


    Spyware Info

  17. #17
    Mega Honourable Senior Member A.J.'s avatar
    Geregistreerd
    12 juli 2004
    Locatie
    Amsterdam
    Afstand tot server
    ±108 km
    Ok dan,
    bedankt!

    Fonz
    Wat ik onder andere nog meer doe in m'n vrije tijd behalve www.helpmij.nl?
    www.donfonzarelli.com

  18. #18
    Senior Member B.Kat's avatar
    Geregistreerd
    10 juli 2001
    Locatie
    New York
    Speedtouch ,
    Verklaar even nader hoe ik wat en waar moet wijzigen. Ik kan even niet de verwijzing in dit forum vinden waar naar jij verwijst.
    Ik vraag dit omdat ook ik een préinstall op een verborgen partitie heb staan en ook een sfc /scannow wil kunnen uitvoeren.
    Vrgr. B.Kat

  19. #19
    Giga Senior speedtouch's avatar
    Geregistreerd
    24 januari 2003
    Locatie
    Bergen op Zoom
    Afstand tot server
    ±183 km
    Ik kijk of ik hem kan vinden, via de zoek functie lukt niet.
    <!--plaatjes niet overdrijven-->


    Spyware Info

  20. #20
    Geplaatst door speedtouch
    Ik kijk of ik hem kan vinden, via de zoek functie lukt niet.
    Bedoel je Deze @speedtouch
    http://www.helpmij.nl/forum/showthre...hreadid=200948
    Kijk Eerst Bij Jezelf Dan Bij Een Ander Zelf Maakt Men De Meeste Fouten
    Het voorkomen van spyware-infecties en browserhijacking

  • Dit topic is automatisch gesloten omdat er sinds vier maanden niet meer op gereageerd is.

    Indien gewenst kan de topicstarter een verzoek tot heropening indienen.
  • Pagina 1 van 2 1 2 LaatsteLaatste

    Berichtenregels

    • U mag geen nieuwe vragen starten.
    • U mag niet reageren op berichten.
    • U mag geen bijlagen versturen.
    • U mag uw berichten niet bewerken.
    •  
    Helpmij.nl
    Helpmij.nl

    Helpmij.nl en business

    Partners
    Sponsoren
    Linkpartners
    Aanbiedingen