Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 14 van 14

Onderwerp: Outlook 2003 opnieuw installeren

  • Vraag is niet opgelost
  1. #1
    Vraagje aan de deskundigen. Ik heb thuis office 2003 en dus gebruik ik ook outlook. Maar daar zitten een aantal fouten in en wi dus alleen outlook opnieuw installeren. Maar hoe doe ik dit?? Kun je outlook ook alleen verwijderen en opnieuw installeren?? Of moet je het hele officepakket verwijderen en vervolgens opnieuw erop zetten?? Als ik via configuratiescherm en dan software ga, zie ik dus alleen office 2003 staan en dus niet de losse onderdelen. Wie helft mij even.

    Romiam

  2. #2
    Mega Senior madmuppet's avatar
    Geregistreerd
    5 december 2001
    Locatie
    Muppet theatre
    Als het goed is kan je met behulp van de Office CD ook fouten herstellen. Gewoon de CD erin, dan komt er vanzelf een menuutje tevoorschijn. Eventueel kan je dan ook het onderdeel Outlook afzonderlijk opneuw installeren.
    Wel handig om dan even van tevoren je mails en agenda te saven, zodat je die later eventueel weer kan importeren.
    Ook slim om even op te schrijven wat de serveradressen voor inkomende/uigaande mail enzo zijn, want die moet je dan waarschijnlijk opnieuw instellen
    I have a mind like a clock. And like a clock, it regularly goes cuckoo...!

  3. #3
    Geplaatst door madmuppet
    Als het goed is kan je met behulp van de Office CD ook fouten herstellen. Gewoon de CD erin, dan komt er vanzelf een menuutje tevoorschijn. Eventueel kan je dan ook het onderdeel Outlook afzonderlijk opneuw installeren.
    Wel handig om dan even van tevoren je mails en agenda te saven, zodat je die later eventueel weer kan importeren.
    Ook slim om even op te schrijven wat de serveradressen voor inkomende/uigaande mail enzo zijn, want die moet je dan waarschijnlijk opnieuw instellen
    Dit had ik al gedaan, maar dan krijg ik nog steeds een foutmelding als ik outlook 2003 opstart. Hij geeft een foutmelding over invoegtoepassing.

  4. #4
    Moderator
    Verenigingslid
    killermenace's avatar
    Geregistreerd
    17 november 2004
    Locatie
    /dev/null/
    wat zegt hij dan precies?

    "Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning." (Rich Cook)

  5. #5
    Ik zal vanavond thuis even kijken, zit nu op mijn werk, wat ik zo uit mijn hoofd weet was iets met een DLL bestand wat hij niet kon vinden. Ik zal vanavond even precies neerzetten wat hij dan aangeeft.

  6. #6
    Moderator
    Verenigingslid
    Terrarabo's avatar
    Geregistreerd
    5 oktober 2001
    Locatie
    In een huis met een dak erop!
    Grote kans dat je dan gewoon dat DLL bestand moet downloaden en tergugzetten. Met een beetje mazzel ben je er zo vanaf dus.

  7. #7
    Geplaatst door Raymond Bos
    Grote kans dat je dan gewoon dat DLL bestand moet downloaden en tergugzetten. Met een beetje mazzel ben je er zo vanaf dus.

    Ik heb thuis even gekeken en hij geeft het volgende aan;

    De invoegtoepassing c:/progra~1/mcafee.com/vso/outscan.dll kan niet worden geinstalleerd of geladen. Dit probleem kan mogelijk worden opgelost door de optie analyse en herstel in het menu help te gebruiken.


    Ik heb eerst mcafee gebruikt en nu gebruik is als antivirus Avast. Hoe krijg ik die melding weg??

    Romiam

  8. #8
    Moderator
    Verenigingslid
    Terrarabo's avatar
    Geregistreerd
    5 oktober 2001
    Locatie
    In een huis met een dak erop!
    Aha, dan is Mac Afee dus niet goed verwijderd! Hoe heb je dat gedaan?
    Je kan resten van Mac Afee met regcleaner uit je register halen...

  9. #9
    IK heb het via configuratiescherm en dan software mcAfee eruit gehaald.

  10. #10
    Moderator
    Verenigingslid
    Terrarabo's avatar
    Geregistreerd
    5 oktober 2001
    Locatie
    In een huis met een dak erop!
    Toch niet helemaal dus.
    Ruim je register dus ook op.

  11. #11
    Ik laat het je vanavond wel ff weten of het gelukt is.

  12. #12
    Ik heb regcleaner gedaan, maar desondanks bleef de melding zichtbaar. Heb vervolgens office 2003 in z'n geheel eraf gehaald en opnieuw geinstalleerd. Ook dat hielp niet. Toen heb ik mijn anitivirusprogramma Avast verwijderd en mcAfee opnieuw erop gezet. Toen wederom McAfee netjes volgens de regels weer verwijderd en Avast weer erop gezet. En toen was alles weer zoals vanouds.......................pfffffffffffff kost wat tijd zeg.........Maar het probleem is nu opgelost!!!!

    Romiam

  13. #13
    Mega Senior bas9's avatar
    Geregistreerd
    12 juni 2003
    Locatie
    Hoorn-Grote Waal
    Opgelost dus
    Controle is geen wantrouwen.

    Groetjes Harry

  14. #14
    Moderator
    Verenigingslid
    Terrarabo's avatar
    Geregistreerd
    5 oktober 2001
    Locatie
    In een huis met een dak erop!
    Yep, dat was de volgende optie maar die wilde ik je besparen vandaar eerst regcleaner!! Gewoon een kwestie van niet goed verwijderd dus ( kan jij niks aan doen)
    Fijn dat het weer werkt!

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren
Linkpartners
Aanbiedingen