Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Pagina 1 van 2 1 2 LaatsteLaatste
Weergeven resultaten 1 tot 20 van 25

Onderwerp: ares geen verbinding

  1. #1
    Senior Member robcitroen's avatar
    Geregistreerd
    2 maart 2003
    Locatie
    Leerdam
    Afstand tot server
    ±93 km
    Vraag is opgelost
    ik heb gisteren ares gedownload, maar krijg tot nu toe geen verbinding; er bljft staan; "maakt verbinding"maar er gebeurt niks. Wie kan mij helpen??
    rob citroen

  2. #2
    Giga Senior rve123's avatar
    Geregistreerd
    5 februari 2005
    Locatie
    Oude Wetering
    Afstand tot server
    ±132 km
    Heb je ares toegang gegeven bij je firewall?
    Hoelang blijft dat staan?

  3. #3
    Senior Member robcitroen's avatar
    Geregistreerd
    2 maart 2003
    Locatie
    Leerdam
    Afstand tot server
    ±93 km

    Ares

    Dat staat er al sinds ik het programma heb gedownload. Heb je ares toegang gegeven bij je firewall???? geen idee! (hoe dat moet)
    rob citroen

  4. #4
    Giga Senior rve123's avatar
    Geregistreerd
    5 februari 2005
    Locatie
    Oude Wetering
    Afstand tot server
    ±132 km
    vertel eerst is wat voor firewall je hebt.
    En met die verbinding bedoel ik: Hoelang laat jij dat staan voordat je het programma afsluit?

  5. #5
    Senior Member robcitroen's avatar
    Geregistreerd
    2 maart 2003
    Locatie
    Leerdam
    Afstand tot server
    ±93 km
    het programma staat al meer dan een uur aan . ik heb Avast als virus programma en Microsaft Antyspyware
    rob citroen

  6. #6
    Giga Senior rve123's avatar
    Geregistreerd
    5 februari 2005
    Locatie
    Oude Wetering
    Afstand tot server
    ±132 km
    Het duurt soms wel is 5 minuten maar een uur is te lang.
    nog een vraagje.
    heb je SP2

  7. #7
    Senior Member robcitroen's avatar
    Geregistreerd
    2 maart 2003
    Locatie
    Leerdam
    Afstand tot server
    ±93 km
    ja ik heb SP2
    rob citroen

  8. #8
    Giga Senior rve123's avatar
    Geregistreerd
    5 februari 2005
    Locatie
    Oude Wetering
    Afstand tot server
    ±132 km
    Bij SP2 zit een firewall.
    ga naar start>configuratiescherm>beveiligingscentrum>windows firewall>uitzonderingen (=tabblad). Als je dat hebt gevonden klik je op programma toevoegen. Als je daar op hebt geklikt krijg je een lijst met programma's. Daar kies je ares en klik je ok. Ik hoop dat die het nu doet.

    Ik wil je nog 1 ding aanraden: Kies een andere firewall. Windows firewall. Bijvoorbeeld Zone Alarm. Gratis, en beter als Windows Firewall

  9. #9
    Senior Member robcitroen's avatar
    Geregistreerd
    2 maart 2003
    Locatie
    Leerdam
    Afstand tot server
    ±93 km
    Bedankt voor je supersnelle reactie iedere keer; maar Ares staat al aangevinkt!
    rob citroen

  10. #10
    Giga Senior rve123's avatar
    Geregistreerd
    5 februari 2005
    Locatie
    Oude Wetering
    Afstand tot server
    ±132 km
    Volgende poging:
    ga naar start>configuratiescherm>beveiligingscentrum>windows firewall>geavanceerd. Dan zie je daar 1 of meerdere verbindingen staan. Klik één keer op de verbinding die je gebruikt. Klik daarna ernaast op instellingen. Dan doe je ''toevoegen'' en dan doe je als naam ares. IP adres weet ik niet, maar daar staat bij mij, mijn locale ip-adres. Als poorten doe je het poortnummer van ares (dat is te vinden in ares bij control panel>transfer). Dat nummer vul je in als poortnummer bij ''externe EN interne poort voor deze service'' Verder vink je TCP aan.
    Succes

  11. #11
    Senior Member robcitroen's avatar
    Geregistreerd
    2 maart 2003
    Locatie
    Leerdam
    Afstand tot server
    ±93 km
    staat al weer meer dan een kwartie op "maakt verbinding" maar er gebeurt niets.
    rob citroen

  12. #12
    Giga Senior rve123's avatar
    Geregistreerd
    5 februari 2005
    Locatie
    Oude Wetering
    Afstand tot server
    ±132 km
    Dan zou ik toch maar mijn eerdere tip opvolgen.
    Die tip was: Installeer een andere firewall, zoals Zone Alarm. Deze firewall is beter dan de firewall van SP2 en is gratis. Voor meer informatie kan je de site even bekijken.

    Deze tip volgt omdat ik geen andere manier kan verzinnen om ares te laten werken in ''samenwerking'' met de windows firewall. Deze wel uitschakelen als je Zone Alarm gaat gebruiken.

  13. #13
    Giga Senior rve123's avatar
    Geregistreerd
    5 februari 2005
    Locatie
    Oude Wetering
    Afstand tot server
    ±132 km
    Als het niet lukt is hier een handleiding te vinden.

  14. #14
    Senior Member robcitroen's avatar
    Geregistreerd
    2 maart 2003
    Locatie
    Leerdam
    Afstand tot server
    ±93 km
    helaas het lukt nog steeds niet
    rob citroen

  15. #15
    Giga Senior rve123's avatar
    Geregistreerd
    5 februari 2005
    Locatie
    Oude Wetering
    Afstand tot server
    ±132 km
    wat lukt niet?

  16. #16
    Senior Member robcitroen's avatar
    Geregistreerd
    2 maart 2003
    Locatie
    Leerdam
    Afstand tot server
    ±93 km
    sorry maar ; Ares staat nog steeds op : Maakt verbinding".
    rob citroen

  17. #17
    Giga Senior rve123's avatar
    Geregistreerd
    5 februari 2005
    Locatie
    Oude Wetering
    Afstand tot server
    ±132 km
    Heb je wel zone-alarm geïnstalleerd of heb je nog steeds windows firewall?

  18. #18
    Senior Member robcitroen's avatar
    Geregistreerd
    2 maart 2003
    Locatie
    Leerdam
    Afstand tot server
    ±93 km
    hij staat op zone alarm en windows firewal staat uit
    rob citroen

  19. #19
    Giga Senior rve123's avatar
    Geregistreerd
    5 februari 2005
    Locatie
    Oude Wetering
    Afstand tot server
    ±132 km
    Open het scherm van zone alarm (dubbelklikken op het icoontje rechtsonderin je scherm). Klik aan de linker kant op het tabblad program control. Dan kies je het tabblad programma's ( schuin onder help). Zoek in de lijst naar ares. Als daar kruisjes staan moet je ze even op groene vinkjes zetten. Als er vraagtekens staan moet je ze ook even veranderen naar groene vinkjes.

    Ik hoop dat de aanwijzingen kloppen, want ik heb de pro versie.

  20. #20
    Giga Senior rve123's avatar
    Geregistreerd
    5 februari 2005
    Locatie
    Oude Wetering
    Afstand tot server
    ±132 km
    Ik heb nog even verder gedacht en als jij achter een router zit, kan het zijn dat die poorten zijn geblokeerd door de router. Als dit zo is moet die poort open. Is dit het geval en zo ja, wat voor router heb je?

  • Dit topic is automatisch gesloten omdat er sinds vier maanden niet meer op gereageerd is.

    Indien gewenst kan de topicstarter een verzoek tot heropening indienen.
  • Pagina 1 van 2 1 2 LaatsteLaatste

    Berichtenregels

    • U mag geen nieuwe vragen starten.
    • U mag niet reageren op berichten.
    • U mag geen bijlagen versturen.
    • U mag uw berichten niet bewerken.
    •  
    Helpmij.nl
    Helpmij.nl

    Helpmij.nl en business

    Partners
    Sponsoren
    Linkpartners
    Aanbiedingen