Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 14 van 14

Onderwerp: Extern bureaublad, poorten openzetten

  1. #1
    Tera Honourable Senior Member
    Verenigingslid
    Eagle Creek's avatar
    Geregistreerd
    3 oktober 2002
    Vraag is opgelost
    Howdy!

    Wanneer ik de poorten van PC-X doorrouter zou ik dan gewoon extern bureaublad kunnen gebruiken?

    Moet ik wel even uitvogelen welke poorten deze gebruikt maar dat is een ander verhaal.

    Edit:
    3389 : TCP Remote Desktop Connection for Windows
    3389 : TCP MSN/Microsoft RDP (Remote Desktop Protocol) for Remote Assistance
    http://www.eaglecreek.nl/
    Home of the Eagle

  2. #2
    Mega Senior Paintje's avatar
    Geregistreerd
    3 april 2004
    Locatie
    Schiedam
    Afstand tot server
    ±159 km
    Poort 3389 is het, de PC waar je op inlogt moet wel XP Pro hebben of Win2000 dus met XP home lukt het niet, en er moet een gebruiker opzitten die inlogt met een wachtwoord volgens mij.
    En je moet het natuurlijk ook aanzetten dat de PC overgenomen mag worden door een externe gebruiker maar dat spreekt voorzich

    edit: zie dat je het poort nummer al gevonden hebt

  3. #3
    Senior Member shittie's avatar
    Geregistreerd
    23 oktober 2001
    Locatie
    Oxfordshire, United Kingdom
    www.portforward.com
    kan je veel poorten vinden en ook hoe je het per router in moet stellen

  4. #4
    Tera Honourable Senior Member
    Verenigingslid
    Eagle Creek's avatar
    Geregistreerd
    3 oktober 2002
    Dat hoef ik allemaal niet te weten.. Het gaat mij erom of remote desktop vanaf buitenaf te benaderen is of alleen via LAN.

    http://www.eaglecreek.nl/
    Home of the Eagle

  5. #5
    Senior Member shittie's avatar
    Geregistreerd
    23 oktober 2001
    Locatie
    Oxfordshire, United Kingdom
    ja is van buitenaf te benaderen mits in router gezet anders zal het niet werken dan kan het alleen van lan

  6. #6
    Tera Honourable Senior Member
    Verenigingslid
    Eagle Creek's avatar
    Geregistreerd
    3 oktober 2002
    Dat snap ik, ik hoefde alleen te weten of het überhaubt mogelijk was.
    Bedankt .
    Laatst aangepast door Eagle Creek : 21 september 2005 om 00:15
    http://www.eaglecreek.nl/
    Home of the Eagle

  7. #7
    Member wimeuropa's avatar
    Geregistreerd
    26 december 2004
    Locatie
    hoek van holland
    Afstand tot server
    ±184 km
    Geplaatst door XP_PC
    Dat hoef ik allemaal niet te weten.. Het gaat mij erom of remote desktop vanaf buitenaf te benaderen is of alleen via LAN.



    Hoi

    Heb jij het al voor elkaar ?
    Ik zit daar ook mee, ik wil dus ook mijn pc kunnen benaderen via een andere computer.

    misschien kunnen wij elkaar helpen!?
    als je er nog niet uit bent,
    dan kan ik proberen in jou pc te komen en jij bij mijn.
    is maar een hint.
    of is het bij jou al gelukt dan wil ik graag wat info
    van je weten .

    Groeten wim.

  8. #8
    Member wimeuropa's avatar
    Geregistreerd
    26 december 2004
    Locatie
    hoek van holland
    Afstand tot server
    ±184 km
    Ik heb met iemand anders net gesproken via
    TS2 en het werkt,
    ik zag mijn beeld zwart worden
    en hij naam mijn pc over.

    als hij weer uitlogt dan moet je weer de pc opnieuw
    opstarten zo dat je weer controle over je pc krijgt.

  9. #9
    Tera Honourable Senior Member
    Verenigingslid
    Eagle Creek's avatar
    Geregistreerd
    3 oktober 2002
    Mja het systeem werkt.. Kan alleen niet inloggen omdat de proxy vanaf de andere kant het niet ondersteund .
    http://www.eaglecreek.nl/
    Home of the Eagle

  10. #10
    Mega Senior Paintje's avatar
    Geregistreerd
    3 april 2004
    Locatie
    Schiedam
    Afstand tot server
    ±159 km
    Geplaatst door XP_PC
    Mja het systeem werkt.. Kan alleen niet inloggen omdat de proxy vanaf de andere kant het niet ondersteund .
    Mhhh en is daar daar dan niks aan te doen.

    Geplaatst door wimeuropa
    Ik heb met iemand anders net gesproken via
    TS2 en het werkt,
    ik zag mijn beeld zwart worden
    en hij naam mijn pc over.

    als hij weer uitlogt dan moet je weer de pc opnieuw
    opstarten zo dat je weer controle over je pc krijgt.
    kan je niet Ctrl-Alt-Del drukken en dan gewoon opnieuw aanmelden?

  11. #11
    Tera Honourable Senior Member
    Verenigingslid
    Eagle Creek's avatar
    Geregistreerd
    3 oktober 2002
    Geplaatst door Paintje


    Mhhh en is daar daar dan niks aan te doen.
    Schoolproxy..
    http://www.eaglecreek.nl/
    Home of the Eagle

  12. #12
    Member wimeuropa's avatar
    Geregistreerd
    26 december 2004
    Locatie
    hoek van holland
    Afstand tot server
    ±184 km
    Geplaatst door Paintje





    kan je niet Ctrl-Alt-Del drukken en dan gewoon opnieuw aanmelden?

    Nee omdat hij zich afgemeld heeft en daarbij dus ook applicaties worden uit geschakeld.

    Moet je gewoon weer even op nieuwe starten.

  13. #13
    Member ronaldelzinga's avatar
    Geregistreerd
    29 januari 2008
    Locatie
    Leeuwarden
    Afstand tot server
    ±100 km

    Arrow

    Het is gewoon heel simpel.

    In je router de poort 3389 forwarden,
    In Windows in "Systeemeigenschappen" het tabblaadje "Verbindingen van Buitenaf"
    aanklikken, en dan een vinkje zetten bij "Gebruikers mogen een externe verbinding met deze computer maken.

    Dan alleen nog even in het configuratiescherm, en bij gebruikers even een wachtwoord instellen.

    Vanaf dat moment kun je vanaf een andere Windowscomputer gewoon inloggen op je eigen computer.

    Gr. Ronald

    (Meer info? Laat het me weten!)
    www.mainboard-ict.com

    Voor al je problemen met PC's, netwerken, backups en systeembeheer!

  14. #14
    Trotse Pappa
    Verenigingslid
    m@rio's avatar
    Geregistreerd
    8 november 2000
    Locatie
    Sappemeer
    Afstand tot server
    ±126 km
    Ik denk dat het na 2.5 jaar of niet meer actueel is of al opgelost.

    Topics die zo oud zijn met je met rust laten
    Je moet niet steeds dezelfde fouten maken, er is keus genoeg

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren
Linkpartners
Aanbiedingen