Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 11 van 11

Onderwerp: Oude games openen

  1. #1
    Senior Member geraarbrtt's avatar
    Geregistreerd
    1 mei 2004
    Locatie
    België
    Vraag is niet opgelost

    Oude games openen

    Ik heb eens een oude game gedownload van het internet maar ik weet niet hoe ik het moet runnen of openen.

    Het is een ROM-Bestand met wat kan ik dit openen?

  2. #2
    Member
    Geregistreerd
    31 maart 2006
    Locatie
    Apeldoorn
    Afstand tot server
    ±0 km
    Misschien dat je hem kunt inlezen met Nero Burning Rom. Kan zo niet zeggen of dit een soort ingepakt bestand is.

  3. #3
    Wat is de extensie? het kan een rom zijn van een van de game emulators voor de nes, snes playstation etc etc, kijk eens op een emu pagina ( http://emulatorworld.com/ )

  4. #4
    Senior Member geraarbrtt's avatar
    Geregistreerd
    1 mei 2004
    Locatie
    België

    Oude games openen

    Er staat BIN-Image

  5. #5
    bin en iso images kun je openen met bijvoorbeeld isobuster maar dan weet je eigenlijk nog niet of je er wat aan hebt, als er een setup of install in zit kun je geluk hebben maar als het echt een oude game is en je xp draait kun je voor het zelfde geld iets waardeloss hebben, veel succes

  6. #6
    Member
    Geregistreerd
    31 maart 2006
    Locatie
    Apeldoorn
    Afstand tot server
    ±0 km
    Vooral als het oude DOS spellen zijn.

  7. #7
    Tera Honourable Senior Member
    Geregistreerd
    30 december 2005
    Met Wizard Programmacompatibiliteit kun je alles laten draaien.
    Topicstarters, er zullen hier maar weinig helderzienden aanwezig zijn dus geef je OS en uitvoering plus merk en type moederbord of merk en type PC of laptop op en voor andere problemen, informatie graag.

    Wie veel praat heeft weinig te zeggen.

  8. #8
    Member
    Geregistreerd
    31 maart 2006
    Locatie
    Apeldoorn
    Afstand tot server
    ±0 km
    Quote Origineel gepost door Lange Pier
    Met Wizard Programmacompatibiliteit kun je alles laten draaien.
    Hoe kom je in deze wizard?

  9. #9
    Tera Honourable Senior Member
    Geregistreerd
    30 december 2005
    Quote Origineel gepost door GLGriffioen
    Hoe kom je in deze wizard?

    Bereauaccessoires, Wizard Programmacompatibiliteit .

    Er staat zelfs een toolkit daarvoor op je XP cd rom.( hoop ik )
    Topicstarters, er zullen hier maar weinig helderzienden aanwezig zijn dus geef je OS en uitvoering plus merk en type moederbord of merk en type PC of laptop op en voor andere problemen, informatie graag.

    Wie veel praat heeft weinig te zeggen.

  10. #10
    Member
    Geregistreerd
    31 maart 2006
    Locatie
    Apeldoorn
    Afstand tot server
    ±0 km
    Ik heb een soort van windows versie gekregen bij mijn Aldi PC (volgens mij een soort backup cd). Zou ik moeten nakijken.

  11. #11
    programmacompabiliteit werkt in zeer beperkte mate, helaas is het zo dat de huidige windowsversies met een (slechte) emulator voor dos gebruiken die ook nog eens zeer is uitgekleed, met als extra dos omgeving freedos zou je al een stuk verder kunnen komen denk ik

  • Dit topic is automatisch gesloten omdat er sinds vier maanden niet meer op gereageerd is.

    Indien gewenst kan de topicstarter een verzoek tot heropening indienen.
  • Berichtenregels

    • U mag geen nieuwe vragen starten.
    • U mag niet reageren op berichten.
    • U mag geen bijlagen versturen.
    • U mag uw berichten niet bewerken.
    •  
    Helpmij.nl
    Helpmij.nl

    Helpmij.nl en business

    Partners
    Sponsoren
    Linkpartners
    Aanbiedingen