Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Pagina 1 van 4 1 2 3 ... LaatsteLaatste
Weergeven resultaten 1 tot 20 van 61

Onderwerp: sims 2 update!

  1. #1
    Vraag is niet opgelost

    sims 2 update!

    hallo ik heb de sims 2 gedownload en die werkt op mijn computer.Nu heb ik ook 5 uitbreidingsets gedownload maar als ik begin met de eerste te instaleren dan doetie dat tot hij klaar is.Dan geeft hij een foutmelding dat hij niet kan updaten en dan deinstalleert hij de update weer.

    Kan iemand mij helpen,want ik wil graag de sims 2 met uitbreidingsets spelen.

    Groeten.

  2. #2
    Mega Honourable Senior Member Michael4446's avatar
    Geregistreerd
    23 april 2006
    En denk dat het het komt doordat je de Sims 2 wel legaal hebt, en de uitbreidingssets niet, en dat de gedownloade uitbreindingssets niet werken op een legale Sims en andersom.

  3. #3
    Quote Origineel gepost door Michael4446 Bekijk Bericht
    En denk dat het het komt doordat je de Sims 2 wel legaal hebt, en de uitbreidingssets niet, en dat de gedownloade uitbreindingssets niet werken op een legale Sims en andersom.
    Tja...maar ik heb de sims 2 ook niet legaal ze zijn allemaal gedownload

  4. #4
    Mega Honourable Senior Member Ellasar's avatar
    Geregistreerd
    10 oktober 2000
    Locatie
    Zwolle
    Afstand tot server
    ±32 km
    Quote Origineel gepost door gta san andreas Bekijk Bericht
    Tja...maar ik heb de sims 2 ook niet legaal ze zijn allemaal gedownload
    heb je sims 2 ook eerst "gepatched" met de crack voordat je de uitbreiding set probeerde te installeren?

    zo ja zet de orginele exe weer terug (indien je die niet meer hebt wegens overschrijving van de crack eventueel sims2 opnieuw installeren of even zoeken op de cd)) en probeer dan nog eens de uitbreiding te installeren en als je alles hebt geinstalleerd pas de no-cd/crack/hack eroverheen zetten.....

  5. #5
    Quote Origineel gepost door Ellasar Bekijk Bericht
    heb je sims 2 ook eerst "gepatched" met de crack voordat je de uitbreiding set probeerde te installeren?

    zo ja zet de orginele exe weer terug (indien je die niet meer hebt wegens overschrijving van de crack eventueel sims2 opnieuw installeren of even zoeken op de cd)) en probeer dan nog eens de uitbreiding te installeren en als je alles hebt geinstalleerd pas de no-cd/crack/hack eroverheen zetten.....
    Volgens mij heb ik niet eens een crack erop gezet...
    Ik dacht dat de sims 2 het zowieso al deed.(Ik mount de sims 2 en de uitbreidingen trouwens met deamon tools).
    Ik heb echt geen idee warom het niet lukt....

  6. #6
    Mega Honourable Senior Member Michael4446's avatar
    Geregistreerd
    23 april 2006
    Dan heb je dus nog een originele exe.

    Doet de Sims 2 het los wel, als je de image gemound hebt met Deamon?

  7. #7
    Quote Origineel gepost door Michael4446 Bekijk Bericht
    Dan heb je dus nog een originele exe.

    Doet de Sims 2 het los wel, als je de image gemound hebt met Deamon?
    De sims 2 doet het gewoon,maar als ik de uitbreidingspaketten ga instaleren dan zegt hij op het laatst datie gaat updaten en dan zegtie dat het niet lukt en deinstalleertie het weer.

  8. #8
    Mega Honourable Senior Member Michael4446's avatar
    Geregistreerd
    23 april 2006
    Als je de uitbreidingspakketten gaat installeren, zorg er dan even voor dat je de Sims 2 zelf niet gemound hebt.
    Dus alleen de uitbreiding mounten. Probeer dat eens.

  9. #9
    Quote Origineel gepost door Michael4446 Bekijk Bericht
    Als je de uitbreidingspakketten gaat installeren, zorg er dan even voor dat je de Sims 2 zelf niet gemound hebt.
    Dus alleen de uitbreiding mounten. Probeer dat eens.
    Ik zal het morgen proberen,Maar eerst moet ik een serial voor sims 2 studentenleven vinden.Ik had m opgeslagen maar ben t nu kwijt

  10. #10
    Mega Honourable Senior Member Michael4446's avatar
    Geregistreerd
    23 april 2006
    Quote Origineel gepost door gta san andreas Bekijk Bericht
    Ik zal het morgen proberen,Maar eerst moet ik een serial voor sims 2 studentenleven vinden.Ik had m opgeslagen maar ben t nu kwijt
    Oke.

  11. #11
    Senior Member Chielio's avatar
    Geregistreerd
    31 augustus 2006
    Locatie
    Varsseveld
    Afstand tot server
    ±57 km
    Ik heb ook de Sims2, incl uitbreidingen.

    Als eerste heb ik alles geinstaleerd, 1 voor 1 en enkel alleen de desbetreffende cd gemount, waarmee ik de installatie deed.

    De Crack / patch instaleren, dit alleen voor het laatste deel ( huisdieren ) de rest NIET.

    Bij mij werkt het perfect.

  12. #12
    Quote Origineel gepost door Chielio Bekijk Bericht
    Ik heb ook de Sims2, incl uitbreidingen.

    Als eerste heb ik alles geinstaleerd, 1 voor 1 en enkel alleen de desbetreffende cd gemount, waarmee ik de installatie deed.

    De Crack / patch instaleren, dit alleen voor het laatste deel ( huisdieren ) de rest NIET.

    Bij mij werkt het perfect.



    Heb jij ze ook allemaal gedownload?
    En zo ja lukte het update bij jou?

  13. #13
    Senior Member Chielio's avatar
    Geregistreerd
    31 augustus 2006
    Locatie
    Varsseveld
    Afstand tot server
    ±57 km
    ja hoor, maar je moet hem "orgineel" updaten, dus geen patch/crack of iets anders er mee doen.

  14. #14
    Mega Honourable Senior Member Michael4446's avatar
    Geregistreerd
    23 april 2006
    Als je een patch gaat doen, of het voor online spelen of niet is, moet je de originele .exe hebben staan. Anders gaat het fout.
    En daarna, na het updaten kan je de crack voor het laatste deel installeren.

  15. #15
    Quote Origineel gepost door Chielio Bekijk Bericht
    ja hoor, maar je moet hem "orgineel" updaten, dus geen patch/crack of iets anders er mee doen.


    Kan ik denk je ook eerst de gewone sims 2 updaten.

    Dit gebeurt er als ik de sims 2 studentenleven ga instaleren:

    Hij installeert hem tot hij bij 100% komt.Dan staat er op het beeld:
    Dit product zorgt er nu voor dat je huidige installatie up-to-date wordt.
    Dan vraagt hij om Disc 4 van de sims 2
    Dat doe ik en dan komt er een scherm waarop staat:Het updaten is Mislukt.De installatie wordt nu afgesloten.

    Wat is er toch aan de hand

  16. #16
    Mega Honourable Senior Member Michael4446's avatar
    Geregistreerd
    23 april 2006
    Krijg je ook een melding waarom de installatie is mislukt?

    Zorg er voor dat je alleen de Sims 2 zonder uitbreidingen hebt geinstalleerd, en update je Sims met de laatste officiele patches van bijv. hier ( je kies dan voor The Sims 2 ).

    Mount dan alleen de cd/dvd van het 1e uitbreidingspakket met Deamon Tools / Alcohol / PowerISO en probeer weer te installeren.

  17. #17
    Quote Origineel gepost door Michael4446 Bekijk Bericht
    Krijg je ook een melding waarom de installatie is mislukt?

    Zorg er voor dat je alleen de Sims 2 zonder uitbreidingen hebt geinstalleerd, en update je Sims met de laatste officiele patches van bijv. hier ( je kies dan voor The Sims 2 ).

    Mount dan alleen de cd/dvd van het 1e uitbreidingspakket met Deamon Tools / Alcohol / PowerISO en probeer weer te installeren.

    Ik heb de sims 2 zonder uitbreidingen geinstalleert.Ik probeer die link en ik download die update maar hij installeert die update niet.Als ik er op klik komt er iets in een fractie van een seconde op het beeld te staan en dan is het weer weg en de update begint niet.

  18. #18
    Mega Honourable Senior Member Michael4446's avatar
    Geregistreerd
    23 april 2006
    Je hebt toch wel de The Sims 2 DVD Patch genomen he?
    Laatst aangepast door Michael4446 : 18 november 2006 om 19:41

  19. #19
    Quote Origineel gepost door Michael4446 Bekijk Bericht
    Je hebt toch wel de The Sims 2 DVD Patch genomen he?
    Ja die heb ik genomen.Mischien ligt het aan de versie die ik van the sims 2 heb gedownload.Want ik heb eerst the sims 2gedownload en geinstalleert.En later uitbreidings paketten gedownload.
    Mischien moet ik met een andere download sims 2 downloaden.

  20. #20
    Mega Honourable Senior Member Michael4446's avatar
    Geregistreerd
    23 april 2006
    Dat kan, maar als de Sims 2 het los wel gewoon goed doet, ligt het denk ik niet aan de Sims 2 zelf.

  • Dit topic is automatisch gesloten omdat er sinds vier maanden niet meer op gereageerd is.

    Indien gewenst kan de topicstarter een verzoek tot heropening indienen.
  • Pagina 1 van 4 1 2 3 ... LaatsteLaatste

    Berichtenregels

    • U mag geen nieuwe vragen starten.
    • U mag niet reageren op berichten.
    • U mag geen bijlagen versturen.
    • U mag uw berichten niet bewerken.
    •  
    Helpmij.nl
    Helpmij.nl

    Helpmij.nl en business

    Partners
    Sponsoren
    Linkpartners
    Aanbiedingen