Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 13 van 13

Onderwerp: Voeding Inbouwen ?

  • Vraag is niet opgelost
  1. #1

    Voeding Inbouwen ?

    hoe moet ik een voeding inbouwen ? vervangen voor een ander ?

  2. #2
    ja, een voeding is gewoon een kastje wat je in je pc kan hangen, en de kabels op het moederbord, hardeschijf en andere cd-roms, floppys.

    Voeding:


    je moet wel even de goede voeding zoeken, zodat hij op je moederbord past. Dat staat meestal wel in het boekje van je moederbord en anders wel op je voeding zelf.
    DiceSim.com - Dobbelstenen simulator

  3. #3
    ooh kan ik niet gewoon een voeding nemen die ik wil ?? waar kan ik dat sien ?

    dit is mijn moederbord ASUS P5PE- VM

    ik dacht er van om deze voeding te kopen en in te bouwen, want deze wat ik nu heb is maar 380 wat en is niet echt geschikt voor games.

    maar welke voeding moet ik dan kopen ?

  4. #4
    Mega Senior
    Geregistreerd
    20 december 2005
    Locatie
    Dronten
    Afstand tot server
    ±39 km
    Quote Origineel gepost door Dark Bekijk Bericht
    ooh kan ik niet gewoon een voeding nemen die ik wil ?? waar kan ik dat sien ?

    dit is mijn moederbord ASUS P5PE- VM

    ik dacht er van om deze voeding te kopen en in te bouwen, want deze wat ik nu heb is maar 380 wat en is niet echt geschikt voor games.

    maar welke voeding moet ik dan kopen ?
    Een nieuwe voeding zal geen invloed hebben op je games.
    Laatst aangepast door // Robert G. ^^ : 23 november 2006 om 17:11

  5. #5
    SignSnatcher
    Bestuurslid
    puppie's avatar
    Geregistreerd
    19 maart 2003
    Locatie
    Enschede
    Afstand tot server
    ±93 km
    Eeeeuuuuhhhhhh wat heeft je voeding met games te maken








  6. #6
    Mega Honourable Senior Member Michael4446's avatar
    Geregistreerd
    23 april 2006
    Als je voeding te weinig '' kracht '' geeft voor games ( te weinig watt ) kan het wel invloed hebben. Verder niet veel want nieuwe computers hebben al een redelijk goede voeding ingebouwd.

  7. #7
    maar zou deze dan wel op mijn pc kunnen ?

    http://www.cdromland.nl/?siteOption=...prodnum=320077

  8. #8
    Hoofdmoderator
    Bestuurslid
    crash's avatar
    Geregistreerd
    16 augustus 2001
    Locatie
    Purmerend
    Afstand tot server
    ±105 km
    Normaal moet elke ATX voeding in jou pc kunnen. Alleen zou ik naar een beter merk kijken, dan Q-tec. Je moet wel even opletten, de voeding die je aangeeft heeft een 24 pins ATX stekker. Het moederbord dat je aangeeft heeft een 20 pins ATX aansluiting.
    http://www.cdromland.nl/?siteOption=...prodnum=160698
    Je moet dus opletten of de voeding ook op een 20 pins ATX aansluiting kan.
    Laatst aangepast door crash : 24 november 2006 om 07:52
    grtz Lex

    Op e-mails over computerproblemen reageer ik niet meer, daar is het forum voor.
    16 augustus 2001 - 2011 is tien jaar lid van Helpmij.nl

  9. #9
    Senior Member killer555's avatar
    Geregistreerd
    28 september 2006
    Locatie
    thuis
    ik zou ook naar een ander merk kijken ik heb er een Q-tec inliggen wordt gek van de herrie.

    als of er iemand met een potlood de fannetjes probeert tegen te houden ga ik kijken heb hem helemaal uitelkaar gehad. blijken het soort van zwevende fannetjes te zijn dus die niet strak om hun as zitten maar doordat ze draaien zouden ze zich zelf recht hooren te zetten maar aangezien mijn PC op een niet loodrechte ondergrond staat loopt hij dus gewoon tegen me'n fan grill aan of hoe dat ijzere spiraaltje ook mag heten.

    echt een **** herrie. maar heb er nu iets tussen gedaan zodat hij iets meer van de kant afdraait en het geluid is redelijk werg alleen bij het niet aanzetten rammelt hij nog wel eens.

  10. #10
    welke kan ik dan 't beste volgens jullie nemen die een merk is en minimaal 500 wat heeft ?

  11. #11
    Senior Member killer555's avatar
    Geregistreerd
    28 september 2006
    Locatie
    thuis
    tja welke winkel wil je hem?

    ik viel ook voor de prijs maar als je pc gewoon waterpas staat hoeft hij geen herrie te maken. maar omdat Crash ook al aangeeft dat hij het geen top merk vind maar. als geld geen rol speel zou ik iets van coolmaster of thermaltake nemen dan heb je echt top kwaliteit en stil.

  12. #12
    Senior Member bassie 15's avatar
    Geregistreerd
    26 oktober 2006
    Locatie
    ede
    Afstand tot server
    ±97 km
    ik hep een coolermaster 430 w nou dat loopt perfect
    je hoort hem niet met een 120 mm fan er in
    ik hep er een geforce 6800 op aan gesloten en 3 case fans en 2 neon buizen

  13. #13
    Senior Member bassie 15's avatar
    Geregistreerd
    26 oktober 2006
    Locatie
    ede
    Afstand tot server
    ±97 km
    ik snap ook eigenlijk niet waarom je een betere voeding nodig hep voor games ze draaien even goed!!
    ik zou wel een willen weten wat jou systeem is??
    want je kan beter een goed merk van 400 watt dan slecht merk van 500 watt

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren
Linkpartners
Aanbiedingen