Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Pagina 1 van 3 1 2 3 LaatsteLaatste
Weergeven resultaten 1 tot 20 van 42

Onderwerp: geluid uit speaks en koptelefoon

  1. #1

    Question geluid uit speaks en koptelefoon

    ik heb een probleempje

    als ik mijn koptelefoon inplug krijg er ik er wel geluid uit
    Maar er komt dan ook nog gewoon geluid uit de speakers van de laptop.

    dit is ineens zo gebeurd hij heeft het wel gewoon goed gedaan.
    kan iemand mij helpen? Alvast bedankt,

    met vriendelijke groet nick

  2. #2
    Hoofdredacteur
    Bestuurslid
    ErpCity's avatar
    Geregistreerd
    10 november 2005
    Locatie
    Erp
    Afstand tot server
    ±71 km
    Als je verder niets aan het apparaat gewijzigd hebt, is dit een vervelend "hardware" probleem... in die stekkeringang zit een schakelaartje dat de speakers uitschakelt als er iets in gestoken wordt... is er misschien hard aan de kabel getrokken? Daardoor zou het kontaktje verbogen kunnen zijn.... je kunt er waarschijnlijk weinig aan doen..

  3. #3

    hopelijk niet

    Ohw dat zou niet zo mooi zijn als dit het geval is. ik hoop dat iemand anders me nog kan helpen of het eventueel wat anders is.

    met vriendelijke groet nick

  4. #4
    Giga Honourable Senior Member † humpe's avatar
    Geregistreerd
    26 maart 2001
    Misschien werkt de plug van je koptelefoon niet meer goed.

  5. #5
    Mega Honourable Senior Member
    Verenigingslid
    Boeing_737's avatar
    Geregistreerd
    13 december 2005
    Soms zit er in een soort configuratiescherm behorend bij het stuurprogramma van je geluidskaart een voorziening, dat de achteruitgangen van je gelluidsignaal worden afgesloten, zodra er een koptelefoon wordt ingestoken. Daarvoor moet je dan een vinkje of een "bolletje" selecteren.
    Heb jij zo'n "gebruikerspaneel" van je geluidskaart in je systeem zitten?

  6. #6

    durf het niet te zeggen

    aan de hoofdtelefoon ligt het niet want ik heb aan anders geprobeerd en daar heb ik het ook bij.

    Ik durf het niet zeggen of er zoon gebruiks paneel bij zit. er zit wel zoon progje van realtek hd audio manager. ik denk dat je die bedoelt! maar daarheb ik ook al beetje mee aan stoeien geweest maar blijft het zelfde.

    Ik weet het zo ook niet hoop dat een van jullie mij verder kan helpem

    mvg nick

  7. #7
    Mega Honourable Senior Member
    Verenigingslid
    Boeing_737's avatar
    Geregistreerd
    13 december 2005
    Ik bedoelde inderdaad een Realtek-interface. Ze zijn er in soorten en maten, maar op bijgaande afbeelding heb ik rood omlijnd wat ik bedoel.


  8. #8

    anders

    aha ik snap wat je bedoelt. maar mijn audio manager ziet er heel anders uit ik kan die functie niet vinden! maar nog even voor de duidelijkheid ik heb een laptop.

    hier onder zie je mijn audio manager mischien dat je daar wat wijzer uit kunt worden?
    Bijgevoegde kleine afbeeldingen Bijgevoegde kleine afbeeldingen Klik op afbeelding voor grotere versie

Naam:  Untitled-1.jpg‎
Bekeken: 87
Grootte:  89,9 KB  

  9. #9
    Mega Honourable Senior Member
    Verenigingslid
    Boeing_737's avatar
    Geregistreerd
    13 december 2005
    Die van jou is "moderner" en wordt meegeinstalleerd met de recentere drivers van Realtek, ik meen vanaf R1.51. Ik heb hem niet bij de hand, maar die "sleutel"-icoontjes staan op meer plaatsen en openen dan instellingsmogelijkheden. Kijk eens bij Mixer.

    NB: en misschien heeft dit "gebruikspaneel" toch de oplossing niet in zich...

  10. #10
    ik heb daar gekeken maar kan je niet echtw at veranderen! alleen wat van die schuifjes verzetten. ik denk dat ik moet vrezen voor het ergste dat dat ding gewoon naar de knoppen is

    maar als je eventueel nog op een mogenlijke oplossing kom hoor ik het graag

  11. #11
    Mega Honourable Senior Member
    Verenigingslid
    Boeing_737's avatar
    Geregistreerd
    13 december 2005
    Voor de zekerheid: Configuratiescherm, Geluiden en audioapparaten, tabblad Spraak.
    Staat bij Spraak opnemen je microfoon, of de juiste audi-IN geselecteerd?
    Zie bijgaande afbeelding.
    .
    Bijgevoegde kleine afbeeldingen Bijgevoegde kleine afbeeldingen Klik op afbeelding voor grotere versie

Naam:  Audio_Spraak.jpg‎
Bekeken: 104
Grootte:  34,6 KB  

  12. #12
    deze staat bij mij geselecteerd iets. bij die andere staat modemnr. 0 line-in ik denk dat deze niet de juiste,
    Bijgevoegde kleine afbeeldingen Bijgevoegde kleine afbeeldingen Klik op afbeelding voor grotere versie

Naam:  Untitled-2.jpg‎
Bekeken: 40
Grootte:  93,0 KB  

  13. #13
    Mega Honourable Senior Member
    Verenigingslid
    Boeing_737's avatar
    Geregistreerd
    13 december 2005
    Nee, die instelling is juist. Heb je ook op de knop Hardware testen gedrukt?

  14. #14
    jah heb ik gedaan gaat hij de mic testen die ingebouwd zit die werkt gewoon. maar probeer nog wel eens

  15. #15
    Mega Honourable Senior Member
    Verenigingslid
    Boeing_737's avatar
    Geregistreerd
    13 december 2005
    Ik heb jouw Realtek-interface even opgehaald. In het paneel Audio I/O heb jij alleen de hoofdtelefoon staan, terwijl het er ongeveer zo uit moet zien:



    Wat zie jij in het paneel Mixer? Kun je door de aangesloten speakers en andere audio-apparaten schuiven door middel van de door mij rood omkaderde driehoekjes?


  16. #16
    Mega Honourable Senior Member
    Verenigingslid
    Boeing_737's avatar
    Geregistreerd
    13 december 2005
    Quote Origineel gepost door nickjuh Bekijk Bericht
    jah heb ik gedaan gaat hij de mic testen die ingebouwd zit die werkt gewoon. maar probeer nog wel eens
    Maar er wordt ook getest of het afspelen van geluid goed werkt, die test liep ook goed? Via de koptelefoon of via de luidsprekers?

  17. #17
    jah die test verloopt gewoon goed het geluid wordt gewoon afgespeeld

  18. #18
    Is er niet nog iemand die weet hoe dit kan?
    of heb ik echt het probleem dat de ingang van de koptelefoon kapot is, ik hoor het graag.

    mvg nick

  19. #19

    acer laptop + realtek soundcard problemen koptelefoon

    hoi,

    mijn probleem is ongeveer zelfde als nickjuh.

    ik heb een acer laptop, 3 weken oud. vanochtend speelt hij ineens geen geluid meer af door de koptelefoon. door de laptop speakers komt nog wel gewoon geluid.

    heb al geprobeerd drivers uninstall en opnieuw te installeren. verder ook in realtek menu zitten kijken, maar kan nergens wat veranderen om geluid terug te krijgen. computer herkent wel dat ik er een koptelefoon in steek, maar dan komt er geen geluid uit.

    graag jullie advies

  20. #20
    Ik heb nog van alles geprobeerd maar ik vrees toch het ergste dat de schakelaar aan de binnenzijde kapot is. Of weet mischien iemand wat het probleem kan zijn ?

    mvg nick

  21. Dit topic is automatisch gesloten omdat er sinds vier maanden niet meer op gereageerd is.

    Indien gewenst kan de topicstarter een verzoek tot heropening indienen.
Pagina 1 van 3 1 2 3 LaatsteLaatste

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren
Linkpartners
Aanbiedingen