Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 17 van 17

Onderwerp: kan niet inloggen op 192.168.1.1

  1. #1

    kan niet inloggen op 192.168.1.1

    hallo!
    Wie kan mij helpen? Ik wil graag een poort openzetten zodat Utorrent hopelijk beter werkt, maar ik kan niet inloggen op mijn router via http://192.168.1.1/
    Ik heb een Linksys, WRT54GS
    Ik zit op fon, en in die interface kan ik wel via 192.168.182.1 maar daar vind ik niet de opties voor het openzetten van poorten.
    Ik heb als instellingen
    IP: 192.168.10.155
    Subnetmask: 255.255.255.0
    Standaard gateway: 192.168.10.1
    DNS: (van de fon router site) 192.168.182.1 [ik weet niet of dit klopt? misschien moet het wel 192.168.1.1. zijn?]

    Weet iemand hoe ik die poorten kan openzetten of kan inloggen op mijn Linksys router?
    dank!

  2. #2
    Mega Senior marcelklip's avatar
    Geregistreerd
    2 januari 2005
    Locatie
    foxhol
    Afstand tot server
    ±122 km
    Quote Origineel gepost door slimke Bekijk Bericht
    hallo!
    Wie kan mij helpen? Ik wil graag een poort openzetten zodat Utorrent hopelijk beter werkt, maar ik kan niet inloggen op mijn router via http://192.168.1.1/
    Ik heb een Linksys, WRT54GS
    Ik zit op fon, en in die interface kan ik wel via 192.168.182.1 maar daar vind ik niet de opties voor het openzetten van poorten.
    Ik heb als instellingen
    IP: 192.168.10.155
    Subnetmask: 255.255.255.0
    Standaard gateway: 192.168.10.1
    DNS: (van de fon router site) 192.168.182.1 [ik weet niet of dit klopt? misschien moet het wel 192.168.1.1. zijn?]

    Weet iemand hoe ik die poorten kan openzetten of kan inloggen op mijn Linksys router?
    dank!

    probeer eens inteloggen via 192.168.0.1

  3. #3
    dan werkt het ook niet! geeft weer kan pagina niet weergeven... helaas. Nog andere ideeen?

  4. #4
    Giga Senior de jean's avatar
    Geregistreerd
    29 december 2001
    Locatie
    belgie
    wsl staat je internetverbinding via proxy, dan werkt het niet.
    in IE proxy uitvinken en klaar ( denk ik )

  5. #5
    waar kan ik dat uitvinken? ik heb IE 7... ik zie nergens iets staan in die geest...

  6. #6
    Giga Senior de jean's avatar
    Geregistreerd
    29 december 2001
    Locatie
    belgie
    extra ==> internetopties ==> verbindingen ==> lan-instellingen
    zo isset bij IE 6
    IE 7 is prul imho en heb ik weer verwijderd ...

  7. #7
    Mega Senior Confictius's avatar
    Geregistreerd
    20 oktober 2002
    Locatie
    Joure
    Afstand tot server
    ±77 km
    Stanmdaard gateway geeft 192.168.10.1 aan dus ik zou zeggen: heb je die al geprobeerd?

  8. #8
    7.0 zit inderdaad vol met troep, maar gecheckt en geen proxy instellingen ingeschakeld. 192.168.10.1 geeft de interface van FON, maar daar kan ik geen poorten open zetten. Het lijkt me dat ik in de interface van de router moet komen, en niet in die van het netwerk FON, maar ja... hoe dus. Iemand nog een idee?

  9. #9
    Mega Senior roto's avatar
    Geregistreerd
    26 mei 2001
    Locatie
    Terborg
    Afstand tot server
    ±50 km
    Wat bedoel je met FON????

  10. #10
    hi, sorry, FON is een wifi netwerk, waar je veilig gebruik kan maken van andere verbindingen in de fon community (als ik het goed uitleg)
    Zegt je dat wat?
    http://en.fon.com/info/whats_fon.php

  11. #11
    Giga Senior de jean's avatar
    Geregistreerd
    29 december 2001
    Locatie
    belgie
    nix

  12. #12
    Mega Senior roto's avatar
    Geregistreerd
    26 mei 2001
    Locatie
    Terborg
    Afstand tot server
    ±50 km
    Oke om je eigen router de wrt54gs te configureren moet je daarop inloggen, of aansluiten. Want de Fon access point is waarschijnlijk zo geconfigureerd dat de gebruikers van het fon netwerk niet in jouw netwerk, en router kunnen komen.

    Ik vraag me trouwens af is dat interesand dat fon netwerk? Want zijn er in de buurt meerde toegangspunten?

    Groetjes Erik Rothuis

  13. #13
    Senior Member koozie<3's avatar
    Geregistreerd
    20 september 2006
    Locatie
    Bladel
    Afstand tot server
    ±113 km
    Hallo!

    Ik heb deze router ook en bij mij geen problemen aangetroffen.

    Heb em aangezet en de instructies gevolgd die op de cd stonden die erbij zat.

    In princiepe zou je moeten kunnen inloggen op 192.168.1.1 je moet dan wel een utp kabel van je pc/laptop naar je router hebben.

    log in met "admin" "admin"

    Als het goed is moet je er wel inkomen..

    Anders resetten en proberen of het dan wel werkt.

    Ik heb thuis erg veel geleerd over routers/mac adresse etc etc met chello..wat een ramp is dat zeg! maargoed

    Ik weetniet of je er wat aan hebt of dat het uberhaupt klopt..

    Maar dat hoor ik dan wel

    Groeten!
    - JellyFish,,

  14. #14

    Unhappy

    Ik heb een probleem, ik kan ook niet inloggen op: http://192.168.1.1/ er komt bij mij helemaal niets te staan. mijn gegevens:

    router: WRT54G
    IP:192.168.1.1
    gateway: 192.168.1.1
    Supnet Mask: 255.255.255.0

    Primary DNS: 62.179.104.196
    Secondary DNS: 213.46.288.196

    kan please iemand mij helpen

  15. #15
    Als je bent verbonden met je netwerk zou dat ip niet moeilijk te vinden zijn..

    Onder Windows XP gaan we naar:
    Start » Uitvoeren..

    Type het command cmd en druk op enter.

    Type in het cmd venster: ipconfig

    Zoek nu naar de standaardgateway in de lijst, en dat zou je IP moeten zijn wat je zoekt?

    ___________________________________________________


    Onder Windows Vista gaan we naar:
    Klik op het Vista logo » type: cmd en druk op enter..

    Type in het cmd venster: ipconfig

    Zoek nu naar de standaardgateway in de lijst, en dat zou je IP moeten zijn wat je zoekt?


    Verbeter me als ik fout zit! , doe zomaar een gok..
    Zie mijn bijlage voor een voorbeeld.
    Bijgevoegde kleine afbeeldingen Bijgevoegde kleine afbeeldingen Klik op afbeelding voor grotere versie

Naam:  ipconfig.PNG‎
Bekeken: 98
Grootte:  13,9 KB  
    Laatst aangepast door Tijdelijk123 : 6 januari 2009 om 22:16
    Groetjes,
    Erik!

  16. #16
    Moderator
    Verenigingslid
    huijb's avatar
    Geregistreerd
    19 december 2001
    Quote Origineel gepost door SuperRidderinne Bekijk Bericht
    Ik heb een probleem, ik kan ook niet inloggen op: http://192.168.1.1/ er komt bij mij helemaal niets te staan. mijn gegevens:

    router: WRT54G
    IP:192.168.1.1
    gateway: 192.168.1.1
    Supnet Mask: 255.255.255.0

    Primary DNS: 62.179.104.196
    Secondary DNS: 213.46.288.196

    kan please iemand mij helpen
    Zou je zo vriendelijk willen zijn om een eigen topic te openen. Je stelt nu jouw probleem aan de orde in iemand zijn/haar vraag en dat is niet netjes en vooral verwarrend voor de helpers.
    Gegroet
    -_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
    http://www.harleyforum.nl/
    Het Nederlandse Harley Forum

  17. #17
    SignSnatcher
    Bestuurslid
    puppie's avatar
    Geregistreerd
    19 maart 2003
    Locatie
    Enschede
    Afstand tot server
    ±93 km
    en al helemaal een topic van een jaar oud ga je daar niet voor gebruiken.
    deze krijgt van mij een slot en doe wat huijb aangeeft.








Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren
Linkpartners
Aanbiedingen