Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 14 van 14

Onderwerp: Ik kan SP2 niet installeren

  1. #1
    Senior Member Skiezo's avatar
    Geregistreerd
    17 juni 2007
    Locatie
    Rotterdam
    Afstand tot server
    ±151 km
    Vraag is opgelost

    Ik kan SP2 niet installeren

    Hallo,

    Ik heb sinds vandaag mijn PC geformateerd. Ik heb nu Windows XP Home Edition met SP1. Ik ben naar de site van Microsoft gegaan en daar heb ik SP2 gedownload. Daarna uitgepakt en daarna kwam ik bij de Wizard Setup. Vervolgens netjes akkoord gegaan en dan staat er tijdens het laden: 'De huidige configuratie word onderzocht' en opeens krijg ik de melding: Bestand c:\windows\system32\ftp.exe is geopend of word door een andere toepassing gebruikt. Sluit alle andere toepassingen en klik Opnieuw. Dus ik klik op Opnieuw en dan krijg ik weer dezelfde zin. Al mijn progamma's staan uit. Ik snap er niks van. Kan iemand mij helpen?

  2. #2
    Hoofdmoderator
    Bestuurslid
    crash's avatar
    Geregistreerd
    16 augustus 2001
    Locatie
    Purmerend
    Afstand tot server
    ±105 km
    Ook na het opnieuw opstarten en meteen SP2 installeren, krijg je deze melding?
    grtz Lex

    Op e-mails over computerproblemen reageer ik niet meer, daar is het forum voor.
    16 augustus 2001 - 2011 is tien jaar lid van Helpmij.nl

  3. #3
    Tera Honourable Senior Member
    Geregistreerd
    30 december 2005
    Je hebt denkelijk een virusje opgelopen, verwijder die eens.
    Topicstarters, er zullen hier maar weinig helderzienden aanwezig zijn dus geef je OS en uitvoering plus merk en type moederbord of merk en type PC of laptop op en voor andere problemen, informatie graag.

    Wie veel praat heeft weinig te zeggen.

  4. #4
    Senior Member Skiezo's avatar
    Geregistreerd
    17 juni 2007
    Locatie
    Rotterdam
    Afstand tot server
    ±151 km
    Ik heb mijn PC opnieuw opgestart en het is niet gelukt. Wat bedoel je met die link met het 'virusje'. Als ik erop geklikt heb, wat dan?

  5. #5
    Tera Honourable Senior Member
    Geregistreerd
    30 december 2005
    Daar lezen?
    Topicstarters, er zullen hier maar weinig helderzienden aanwezig zijn dus geef je OS en uitvoering plus merk en type moederbord of merk en type PC of laptop op en voor andere problemen, informatie graag.

    Wie veel praat heeft weinig te zeggen.

  6. #6
    Senior Member Skiezo's avatar
    Geregistreerd
    17 juni 2007
    Locatie
    Rotterdam
    Afstand tot server
    ±151 km
    Ja daar staat een worm virus? En nu? Wat bedoel je ermee? Heb ik dat virus of is het een voorbeeld? Kun je er niet meer over vertellen aub

  7. #7
    Hoofdmoderator
    Bestuurslid
    crash's avatar
    Geregistreerd
    16 augustus 2001
    Locatie
    Purmerend
    Afstand tot server
    ±105 km
    Vermoedelijk heb je dat virus, in die link staat hoe je deze kunt verwijderen. Bij de verwijder instructies staat ook een link naar de online virusscanner van Symantec.
    grtz Lex

    Op e-mails over computerproblemen reageer ik niet meer, daar is het forum voor.
    16 augustus 2001 - 2011 is tien jaar lid van Helpmij.nl

  8. #8
    Tera Honourable Senior Member
    Geregistreerd
    30 december 2005
    Als je naar beneden scrolt kom je dit tegen.

    4. De worm wijzigt de volgende bestanden om hun functionaliteit te compromitteren:

    • %System%\dllcache\tftp.exe
    • %System%\tftp.exe
    • %System%\dllcache\ftp.exe
    • %System%\ftp.exe
    Topicstarters, er zullen hier maar weinig helderzienden aanwezig zijn dus geef je OS en uitvoering plus merk en type moederbord of merk en type PC of laptop op en voor andere problemen, informatie graag.

    Wie veel praat heeft weinig te zeggen.

  9. #9
    Senior Member Skiezo's avatar
    Geregistreerd
    17 juni 2007
    Locatie
    Rotterdam
    Afstand tot server
    ±151 km
    De online scanner van Symantec controleert de computer op virussen en trojaanse paarden. Ik geef de uitslag door . Nu maar even afwachten.

    Even later...

    Virusstatus: Veilig!
    Uw computer is vrij van bekende virussen en Trojaanse paarden.
    Virusstatus: Geïnfecteerd!
    Uw computer is geïnfecteerd door ten minste één bekend virus of Trojaans paard. Virusstatus:



    29275 bestanden gecontroleerd, 0 bestand(en) geïnfecteerd op uw schijfstations.


    Geen virussen aangetroffen in het geheugen.

    Uw computer is vrij van bekende virussen en Trojaanse paarden. Virusdetectie controleert geen gecomprimeerde bestanden.

    Uw computer lijkt op dit moment veilig te zijn. Als u uw computer wilt beschermen tegen virussen, hackers en bedreigingen van uw privacy, stap dan over op Norton Internet Security™.
    Laatst aangepast door Skiezo : 6 juli 2007 om 20:53

  10. #10
    Tera Honourable Senior Member
    Geregistreerd
    30 december 2005
    Oeps , dan kun je d.m.v. taakbeheer eerst die ftp.exe uitschakelen, weet alleen niet welk programma het gebruikt, het is alleen voor ftp verbindingen bedoeld.


    Als je op Google naar ftp.exe zoekt, kom je een hoop info over die worm tegen.

    Als die uitgeschakeld is, lukt het dan wel?
    Topicstarters, er zullen hier maar weinig helderzienden aanwezig zijn dus geef je OS en uitvoering plus merk en type moederbord of merk en type PC of laptop op en voor andere problemen, informatie graag.

    Wie veel praat heeft weinig te zeggen.

  11. #11
    Mega Senior McMeller's avatar
    Geregistreerd
    11 april 2007
    Locatie
    Monster
    Afstand tot server
    ±180 km
    Hai, heb je al andere programma's geïnstalleerd? Zo nee, dan is het toch weinig werk
    je computer eerst van de buitenwereld los te koppelen, door de internetverbinding los
    te halen, opnieuw te formatteren en ná de installatie gelijk SP2 te doen? Bespaart een
    hoop gedoe waar je nu mee bezig bent.

    Je kunt het SP2-bestand op een schijfje zetten, na de installatie die gelijk installeren en
    daarna pas met internet verbinden. Nog beter: na SP2 virusscan installeren.
    Greetz.
    McMeller.

    Appletje eitje...

  12. #12
    Senior Member Skiezo's avatar
    Geregistreerd
    17 juni 2007
    Locatie
    Rotterdam
    Afstand tot server
    ±151 km
    @MCMeller

    Bedankt het is gelukt, ik heb nadat ik de pc had geformateerd meteen Sp2 geinstalleerd en dit keer lukte het.

    De rest ook heel erg bedankt!

  13. #13
    Mega Senior McMeller's avatar
    Geregistreerd
    11 april 2007
    Locatie
    Monster
    Afstand tot server
    ±180 km
    Graag gedaan!
    Zet je de status rechtsonderin even op 'Opgelost'?
    Greetz.
    McMeller.

    Appletje eitje...

  14. #14
    Senior Member Skiezo's avatar
    Geregistreerd
    17 juni 2007
    Locatie
    Rotterdam
    Afstand tot server
    ±151 km
    Yup gedaan en nogmaals bedankt!

  15. Dit topic is automatisch gesloten omdat er sinds vier maanden niet meer op gereageerd is.

    Indien gewenst kan de topicstarter een verzoek tot heropening indienen.

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren
Linkpartners
Aanbiedingen