Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 17 van 17

Onderwerp: Hoe kan je meer dn 100 liedjes op 1 cd branden?

  1. #1

    Hoe kan je meer dn 100 liedjes op 1 cd branden?

    Hallo,

    Ik wil graag mp3 bestanden op cd branden, maar als ik een mp3-bestand brandt van 5,1 MB, neemt hij 27,4 MB op cd in beslag.

    Mijn vraag is eigenlijk: Er is toch een manier dat je meer dan 100 liedjes op 1 cd kan branden? (van 700MB)

    Alvast bedankt!!!!

  2. #2
    Hoofdmoderator
    Bestuurslid
    crash's avatar
    Geregistreerd
    16 augustus 2001
    Locatie
    Purmerend
    Afstand tot server
    ±105 km
    Brand je het wel als DATA-cd weg? Ik heb het vermoede, dat je voor Audio-cd kiest.
    grtz Lex

    Op e-mails over computerproblemen reageer ik niet meer, daar is het forum voor.
    16 augustus 2001 - 2011 is tien jaar lid van Helpmij.nl

  3. #3
    Mega Senior madmuppet's avatar
    Geregistreerd
    5 december 2001
    Locatie
    Muppet theatre
    dat zit er wel in ja. Je moet hem gewoon als ISO cd branden, niet als AUDIO. Als je dat wel doet, worden alle bestanden omgezet naar WAV, dat je kan afspelen in een normale cd speler.
    I have a mind like a clock. And like a clock, it regularly goes cuckoo...!

  4. #4
    Banned
    Geregistreerd
    30 mei 2007
    Locatie
    amsterdam
    Afstand tot server
    ±108 km
    Wat dacht je van mp3 Disk?

  5. #5
    Hoofdmoderator
    Bestuurslid
    crash's avatar
    Geregistreerd
    16 augustus 2001
    Locatie
    Purmerend
    Afstand tot server
    ±105 km
    Quote Origineel gepost door quinna Bekijk Bericht
    Wat dacht je van mp3 Disk?
    Bij welk programma is dat? Met bijvoorbeeld Nero moet je voor ISO-cd (=Data-cd) kiezen.
    grtz Lex

    Op e-mails over computerproblemen reageer ik niet meer, daar is het forum voor.
    16 augustus 2001 - 2011 is tien jaar lid van Helpmij.nl

  6. #6
    Banned
    Geregistreerd
    30 mei 2007
    Locatie
    amsterdam
    Afstand tot server
    ±108 km
    bij nero maar dat kan ik niet precies vertellen want weer niet welke versie hij heef tik heb 7 ultra edition illegaal
    en heb ik nu niet geinstalleerd omdat ik windows opnieuw moest installeren
    +en dan praten we over die stommen en soms leuke windows vista

  7. #7
    Hoofdmoderator
    Bestuurslid
    crash's avatar
    Geregistreerd
    16 augustus 2001
    Locatie
    Purmerend
    Afstand tot server
    ±105 km
    Zal wel via StartSmart zijn dan, ik werk via Burning rom.

    Met Vista tot nu toe geen noemenswaardige problemen.
    grtz Lex

    Op e-mails over computerproblemen reageer ik niet meer, daar is het forum voor.
    16 augustus 2001 - 2011 is tien jaar lid van Helpmij.nl

  8. #8
    Bedankt allemaal !

    Ik gebruikt het pogramma Sonic DigitalMedia, daar heb ik op gegevensschrijf gekozen, is tog hetzelfde als DATA-cd?

    Gebruikt iemand ook deze programma ?

  9. #9
    Senior Member
    Geregistreerd
    28 mei 2007
    Locatie
    Korteraar
    Afstand tot server
    ±126 km
    sleur, pleur & burn (als data cd)

  10. #10
    Quote Origineel gepost door JE_RRY_ Bekijk Bericht
    Bedankt allemaal !

    Ik gebruikt het pogramma Sonic DigitalMedia, daar heb ik op gegevensschrijf gekozen, is tog hetzelfde als DATA-cd?

    Gebruikt iemand ook deze programma ?
    Ja ik heb dat op mijn LT maar gebruik dit nooit maar wanneer je er een berg nrs op kwijt kan heb je ze als data gebrand,mp3`s kunnen er nl veel minder op dus het andwoord is JA

  11. #11
    Tera Honourable Senior Member mrmusic's avatar
    Geregistreerd
    29 oktober 2006
    Quote Origineel gepost door crash Bekijk Bericht
    Bij welk programma is dat? Met bijvoorbeeld Nero moet je voor ISO-cd (=Data-cd) kiezen.
    Ga in Nero naar Nero Express en kies voor Jukebox Audio CD, speciaal voor MP3 en WMA bestanden

  12. #12
    Quote Origineel gepost door mrmusic Bekijk Bericht
    Ga in Nero naar Nero Express en kies voor Jukebox Audio CD, speciaal voor MP3 en WMA bestanden
    Hoi begrijp ik het nu verkeerd wanneer de vrager daarheen gaat kan hij ze in mp3 bestand branden dus maar 16 nrs op een cd.
    Hij moet het als data branden en juist niet als mp3 als data kan hij zomaar 80 nrs kwijt ipv 13 en hij brand met een sony brand programma waar je ook data kan branden trouwens

    groetjes

  13. #13
    Tera Honourable Senior Member mrmusic's avatar
    Geregistreerd
    29 oktober 2006
    In Nero Express kun je kiezen voor:
    - Gewone audio-cd, dan worden de files omgezet naar wav
    - Jukebox audio cd, dan blijft MP3 gewoon MP3

    Omgezet krijg je inderdaad een audio-cd met zo'n 16 nummers, als Jukebox Audio CD kunnen er dus 80/100 op, afhankelijk van de grootte van de files
    Laatst aangepast door mrmusic : 9 augustus 2007 om 08:43

  14. #14
    Giga Senior
    Verenigingslid
    James007's avatar
    Geregistreerd
    7 januari 2005
    Locatie
    België
    Quote Origineel gepost door quinna Bekijk Bericht
    ik heb 7 ultra edition illegaal
    En dat heeft enige relevantie met deze vraag omdat...?

    @JER_RY: Was "gegevensschijf" hetgene wat je eerst gekozen had? Indien je het nog niet gekozen had, wordt het tijd dat je die optie wel kiest.

    Verder gelieve de off-topicdiscussie rond Nero te negeren... het zou je enkel in de war brengen. (Het brengt mij zelfs in de war.)

    Al eens aan ander brandprogramma gedacht trouwens? Er zijn gratis programma's.

  15. #15
    Thnx allemaal ...... het is gelukt...

    ik heb op gegevensschijf geklikt en er kan meer dn 100 songs erop...

  16. #16
    Quote Origineel gepost door JE_RRY_ Bekijk Bericht
    Thnx allemaal ...... het is gelukt...

    ik heb op gegevensschijf geklikt en er kan meer dn 100 songs erop...
    Hoi

    Fijn dat het je gelukt is vergeet je niet de status van je vraag op opgelost te zetten,,dat doe je in de vraag rechts onder vraag opgelost greetz

  17. #17
    Quote Origineel gepost door James007 Bekijk Bericht
    En dat heeft enige relevantie met deze vraag omdat...?

    @JER_RY: Was "gegevensschijf" hetgene wat je eerst gekozen had? Indien je het nog niet gekozen had, wordt het tijd dat je die optie wel kiest.

    Verder gelieve de off-topicdiscussie rond Nero te negeren... het zou je enkel in de war brengen. (Het brengt mij zelfs in de war.)

    Al eens aan ander brandprogramma gedacht trouwens? Er zijn gratis programma's.
    by the way met zijn programma op zijn sony had en kan hij ook branden nero heeft hij hellemaal niet nodig en zeker nero 7 niet gebruik dan nero 6 of je voor ingestelde programma

  18. Dit topic is automatisch gesloten omdat er sinds vier maanden niet meer op gereageerd is.

    Indien gewenst kan de topicstarter een verzoek tot heropening indienen.

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren
Linkpartners
Aanbiedingen