Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 10 van 10

Onderwerp: Grafische kaart updaten!!

  • Vraag is niet opgelost
  1. #1

    Grafische kaart updaten!!

    Kan iemand mij helpen hoe ik mijn grafische kaart moet updaten?

    Ik heb nu een VIA/S3G UniChrome Pro IGP en ik zou m graag updaten omdat ik dan beter spelletjes kan spelen!

    Help! war kan ik een update vinden??

    groetjes anouk

  2. #2
    Banned vanschagen's avatar
    Geregistreerd
    26 november 2001
    Locatie
    Andijk
    Afstand tot server
    ±91 km
    in de winkel
    en dan bedoel ik een goeie videokaart kopen
    en nou breekt de hel los
    want iedereen heeft daar zo zijn mening over wat nou een goeie kaart is


    succes

  3. #3
    Ik heb er geen verstand van.. Dus haha!
    Maar ik heb een laptop van een jaar oud en ik vind het een beetje zonde om nu al een nieuwe kaart te moeten kopen. Heb je, ondanks dat je m niet super vind, toch geen tips om m te updaten?

  4. #4
    Senior Member MaartehhM's avatar
    Geregistreerd
    27 september 2005
    Locatie
    Oegstgeest
    Afstand tot server
    ±150 km
    Met een laptop wordt het lastig een nieuwe videokaart kopen

    Heb op dit ff weinig tijd, maar zoek maar even hier.

  5. #5
    Dank je wel!
    EN moet ik dan opslaan of uitvoeren? Bij opslaan, waar moet ik dat doen?

  6. #6
    Senior Member karimbizid's avatar
    Geregistreerd
    19 december 2006
    Locatie
    Gouda
    Afstand tot server
    ±128 km
    Hier vind je de drivers:
    http://www.viaarena.com/default.aspx...D=1&CatID=1160

    He verdilleme ik ben te laat

    Gewoon uitvoeren, de software weet waar hij moet zijn
    Laatst aangepast door Frisian : 7 november 2007 om 11:54 Reden: Berichten samengevoegd, klik voortaan even op de knop "Aanpassen".
    Door zelf te puzzelen leert men het meest, maar een duwtje in de goede richting kan soms handig zijn

  7. #7
    Maakt helemaal niet uit!
    Je helpt me zowieso wel!
    Ik ben echt een sukkel wat pc's betreft.. Ik ga m nu uitvoeren en als t goed is kan ik dan mijn spelletje gewoon spelen toch? Zonder rare dingen..

    Moet ik verder nog iets verwijderen ofzo of is dit alles?

  8. #8
    Senior Member MaartehhM's avatar
    Geregistreerd
    27 september 2005
    Locatie
    Oegstgeest
    Afstand tot server
    ±150 km
    Even voor alle duidelijkheid: Verwacht niet dat je spellen nu subliem, prachtig en met alle details gaan werken...
    Drivers zijn er alleen voor om de kaart goed te laten werken... Niet dat je de nieuwste spellen zal kunnen gaan spelen !

    In dat geval kan je dus beter een Computer kopen (geen laptop), waarbij je een goeie videokaart hebt, die je later eventueel kunt upgraden.

  9. #9
    Nee snap ik, maar ik speelde de sims 2 en de mure kleurden rood en o pde website van de sims werd mij gezegd dat ik dat kon verhelpen door mijn kaart te updaten! Dus ik probeer het en hoop er het beste van!
    In ieder geval ontzettend bedankt voor jullie hulp!!
    Groetjes!

  10. #10
    Nu wil ik de setup openen, want hij is gedownload dan staat er dat ik in mijn voortgangslog moet kijken en in dat voortgangslog staat:

    =========== S3SETUP LOG FILE - Started at 19:41:55 on 11-5-2007 ===========
    S3Setup v(1.01.25) 1.00.03-DC/1.00.03-WD/1.00.04-AC/1.00.20-JV/1.00.15-CL/1.00.46-M7/1.00.10-SS/1.00.29-G4/1.00.25-M5/1.00.45-MS on Win XP
    bAllowReboot: TRUE
    bSilentReboot: TRUE
    bPromptReboot: TRUE
    bPromptSilentReboot: FALSE
    bRemoveWindowsINF: FALSE
    bDisableMenuAnim: TRUE
    bDisableMenuShadow: TRUE
    bDisableAlphaSelect: TRUE
    VendorID to find:1106
    

    Hellup!! Wat moet ik nu doen?

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren
Linkpartners
Aanbiedingen