Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 12 van 12

Onderwerp: programma's in kladblok

  • Vraag is opgelost
  1. #1

    programma's in kladblok

    Hallo,

    De meeste van mijn programma's zijn op de één of andere manier gekoppeld aan kladblok en openen daar ook in. Ook mijn exe. bestanden. Zelfs systeemherstel opent in kladblok.

    Ik heb gezocht op het forum en daar gelezen dat je via windows verkenner naar de map moet gaan, maar ook verkenner opent in kladblok.

    Hoe kan ik dit herstellen?

    Harryman

  2. #2
    Mega Senior dapunt's avatar
    Geregistreerd
    5 januari 2007
    Locatie
    Leiderdorp
    Afstand tot server
    ±144 km
    Staat er niet iets als je rechtsklikt=openen met en dan standaard kladblok?
    /edit/ link verwijderd lees de berichten eens die je hierover toegezonden zijn. /einde edit/

  3. #3
    Nee, dat staat er niet. Wel openen en bestandslocatie openen. Als ik rechts klik op mijn bureablad op mail en ik open de bestandslocatie dan kom ik in de map en zie daar alleen de iconen van kladblok. Ik kan dus ook niet meer in mijn mail.

    Harryman

  4. #4
    Mega Honourable Senior Member
    Verenigingslid
    peter vazed's avatar
    Geregistreerd
    8 september 2000
    Locatie
    Kruiningen Zeeland
    Shift R-muisklik
    dan zal openen met wel verschijnen.
    dan in de lijst het juiste progje kiezen.

    HTML basis info: http://people.zeelandnet.nl/vazed/
    Werken met Arachnophilia V4: http://members.lycos.nl/vazed/

  5. #5
    Tera Honourable Senior Member
    Verenigingslid
    Eagle Creek's avatar
    Geregistreerd
    3 oktober 2002
    Dat zal lastig worden want het gaat om .EXE bestanden. En waar wil je die mee gaan openen.

    Sla het volgende bestand op, op je bureaublad en dubbelklik hierop. Bevestig positief op de gestelde vraag.
    http://www.kellys-korner-xp.com/regs_edits/exefix.reg

    Aanvullende informatie van de heren van Microsoft: http://support.microsoft.com/default...&Product=winxp
    http://www.eaglecreek.nl/
    Home of the Eagle

  6. #6
    Mega Senior dapunt's avatar
    Geregistreerd
    5 januari 2007
    Locatie
    Leiderdorp
    Afstand tot server
    ±144 km
    Quote Origineel gepost door peter vazed Bekijk Bericht
    Shift R-muisklik
    dan zal openen met wel verschijnen.
    dan in de lijst het juiste progje kiezen.

    Had ik al gezegt en het heeft niet geholpen.
    /edit/ link verwijderd lees de berichten eens die je hierover toegezonden zijn. /einde edit/

  7. #7
    Senior Member
    Geregistreerd
    3 april 2007
    Locatie
    Zevenhuizen
    Afstand tot server
    ±139 km
    Quote Origineel gepost door dapunt Bekijk Bericht
    Had ik al gezegt en het heeft niet geholpen.
    Dat heb jij niet gezegd. Jij hebt gezegd dat hij met rechtermuisknop moet klikken en dan kijken wat er staat. Vazed zegt daarentegen dat hij Shift + rechtermuisknop moet proberen, dat opent namelijk extra mogelijkheden.

    Maar voor .exe bestanden zal dit sowieso niets opleveren, die moeten gewoon runnen en niet geopend worden met een ander programma. Misschien dat de registertweak helpt, maar dat zullen we vast nog wel horen.

  8. #8
    Ik heb het op kunnen lossen door de computer opnieuw op te starten. Via F8 een vorige register terug gezet.

    Dank allemaal.

    Harryman

  9. #9
    Tera Honourable Senior Member
    Verenigingslid
    Eagle Creek's avatar
    Geregistreerd
    3 oktober 2002
    Ook goed.
    Houd het in de gaten .
    http://www.eaglecreek.nl/
    Home of the Eagle

  10. #10
    Mega Senior Jelly's avatar
    Geregistreerd
    28 december 2005
    Locatie
    Breda
    Afstand tot server
    ±134 km
    Quote Origineel gepost door dapunt Bekijk Bericht
    Als je kan lezen? hopelijk wel zeg ik: Als je rechtsklikt-openen met doet dan krijg je de extra mogelijkheden.
    Ik kan in ieder geval wel lezen

    Volgens mij is hier een beetje verwarring,
    Peter Vazed zegt dat het menu Openen met... wel zal verschijnen (als extra optie dus) als de TS er met shift op klikt, omdat die optie er nu nog niet bij staat.
    Jij zegt dat er extra opties zullen komen als hij op Openen met... geklikt heeft.

    2 verschillende dingen

  11. #11
    Senior Member
    Geregistreerd
    3 april 2007
    Locatie
    Zevenhuizen
    Afstand tot server
    ±139 km
    Thanks Jelly, dat jij ook net zo goed kan lezen als ik
    Hopelijk heeft dapunt het nu ook in de gaten, anders moet hij het zelf maar eens proberen (dus eerst eens gewoon rechtsklikken en daarna shift+rechtsklikken). Kijk dan maar eens wat het verschil is.

  12. #12
    Mega Senior dapunt's avatar
    Geregistreerd
    5 januari 2007
    Locatie
    Leiderdorp
    Afstand tot server
    ±144 km
    Sorry, ik zal mijn berichten aanpassen.
    Ik dacht meer opties in openen met maar gewoon rechtklikkenl.
    Helemaal mijn fout
    /edit/ link verwijderd lees de berichten eens die je hierover toegezonden zijn. /einde edit/

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren
Linkpartners
Aanbiedingen