Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 11 van 11

Onderwerp: hoeveel geheugen heb ik

  1. #1
    Senior Member compres's avatar
    Geregistreerd
    27 november 2000
    Locatie
    Zuidlaren (DR)
    Vraag is opgelost

    hoeveel geheugen heb ik

    Waar kan ik zien hoeveel en welk geheugen ik in de computer heb zitten? Ik heb CCleaner al eens gebruikt maar toen kwam ik op rare cijfers uit. het geheugen is vaak een meervoud van 256mb. Ik moet dit even uitzoeken voor een buurvrouw die met een trage comp kampt. als ik me goed herinner kwam CCleaner op +- 290mb uit. Ik heb haar tenminste aangeraden om extra geheugen erbij te kopen. Maar ja dan moet ik wel precies weten wat ze heeft en wat ik erbij kan kopen.

  2. #2
    SignSnatcher
    Bestuurslid
    puppie's avatar
    Geregistreerd
    19 maart 2003
    Locatie
    Enschede
    Afstand tot server
    ±93 km
    Everest kan jou vertellen wat er in de computer zit.








  3. #3
    Senior Member compres's avatar
    Geregistreerd
    27 november 2000
    Locatie
    Zuidlaren (DR)
    bedankt puppie, die had ik al op mijn eigen comp staan, maar nog niet voor dit doel gebruikt. Alleen kan ik niet zien wat voor soort geheugen er gebruikt wordt. De machine is "schrik niet" 7 jaar oud. staat het op het geheugen plaatje (dimm ddr enz). Of moet ik het plaatje even meenemen naar een goede computerzaak.

  4. #4
    SignSnatcher
    Bestuurslid
    puppie's avatar
    Geregistreerd
    19 maart 2003
    Locatie
    Enschede
    Afstand tot server
    ±93 km
    wat staat er bij geheugen in everest.








  5. #5
    Senior Member compres's avatar
    Geregistreerd
    27 november 2000
    Locatie
    Zuidlaren (DR)
    Sorry, wordt wel genoemd als ik even verder zoek. Ik heb zelf ddr sdram 2x 512mb
    Dan kom ik daar morgen wel uit, bij de buurvrouw.
    thanks.

  6. #6
    SignSnatcher
    Bestuurslid
    puppie's avatar
    Geregistreerd
    19 maart 2003
    Locatie
    Enschede
    Afstand tot server
    ±93 km
    Mooi zo suc6 dan maar.....








  7. #7
    ga naar start-uitvoeren- en dan typ je DXDIAG
    en ben je klaar
    Grtoeten Algerijn

  8. #8
    Senior Member compres's avatar
    Geregistreerd
    27 november 2000
    Locatie
    Zuidlaren (DR)
    werkt ook. geeft alleen geen info over sdram dimm ddr of drre. Maar toch een manier om snel te zien hoeveel geheugen er aanwezig is op een comp.
    Bedankt

  9. #9

    soort geheugen

    Hallo,

    Misschien ware het nuttig eens het hiernavermelde progje te draaiten
    http://www.downloadstad.nl/download/CPU-Z.html
    succes

  10. #10
    Senior Member compres's avatar
    Geregistreerd
    27 november 2000
    Locatie
    Zuidlaren (DR)
    Ik ben even wezen kijken. En dit stond erbij "Een populair alternatief voor CPU-Z is: Everest Home En dat alternatief heb ik al op de comp staan.
    Bedankt voor de hulp

  11. #11
    Senior Member compres's avatar
    Geregistreerd
    27 november 2000
    Locatie
    Zuidlaren (DR)
    O, ik heb CPU-Z toch even gebruikt. Daar wordt zelfs aangegeven wat er in de slotjes zit.
    Ik blijk zelf nog een slotje over te hebben. Ik kon er zelf nog wel 512mb bijkopen

  • Dit topic is automatisch gesloten omdat er sinds vier maanden niet meer op gereageerd is.

    Indien gewenst kan de topicstarter een verzoek tot heropening indienen.
  • Berichtenregels

    • U mag geen nieuwe vragen starten.
    • U mag niet reageren op berichten.
    • U mag geen bijlagen versturen.
    • U mag uw berichten niet bewerken.
    •  
    Helpmij.nl
    Helpmij.nl

    Helpmij.nl en business

    Partners
    Sponsoren
    Linkpartners
    Aanbiedingen