Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 20 van 20

Onderwerp: Backup terug zetten

  1. #1
    Senior Member whitewolff's avatar
    Geregistreerd
    21 november 2001
    Locatie
    Horst [l]
    Vraag is opgelost

    Backup terug zetten

    Hallo beste mensen,

    Heb in Dec 2007 een complete backup gemaakt van vista en op mijn D schijf gezet,en wil deze nu terug zetten ,maar weet niet hoe heb al van alles geprobeerd.heb al in veiligemodus geprobeerd en gekeken maar krijg het niet voor elkaar.Wie kan me in een paar duidelijke woorden zeggen hoe ik dit het beste kan doen.Gebruik ultimate.Bij backup centrum staat van alles,maar krijg het niet voor elkaar.Kan overdag nu niet kijken ben werken,maar zie graag jullie reacties komen ,dan kijk ik vanavond en krijgen jullie antwoord van mij.alvast bedankt.
    Ger.

  2. #2
    Tera Honourable Senior Member mrmusic's avatar
    Geregistreerd
    29 oktober 2006
    Opstarten vanaf de Vista DVD en dan wijst de rest vanzelf

  3. #3
    Senior Member whitewolff's avatar
    Geregistreerd
    21 november 2001
    Locatie
    Horst [l]

    update

    Ik denk dat je me niet begrijpt, ik wil mijn update die ik gemaakt heb van mijn windows vista terug zetten en niet windows opnieuw installeren.
    Ger.

  4. #4
    Mega Senior wufu's avatar
    Geregistreerd
    18 december 2007
    Locatie
    Hoorn (NH) KersenBoogerd
    Quote Origineel gepost door whitewolff Bekijk Bericht
    Ik denk dat je me niet begrijpt, ik wil mijn update die ik gemaakt heb van mijn windows vista terug zetten en niet windows opnieuw installeren.
    update?


  5. #5
    Senior Member whitewolff's avatar
    Geregistreerd
    21 november 2001
    Locatie
    Horst [l]

    backup

    Sorry mijn backup: Na een windows update is de computer gek gaan doen,van daar wil ik mijn eigen backup terug zetten die ik vorige jaar zelf heb gemaakt en op mijn D schijf heb gezet.Het is een complete backup die ik toen zelf heb gemaakt.Dus met alles erop en eraan.Dus niet op nieuw installeren.Blijkbaar is het na deze update allemaal begonnenupdate KB937287,verder weet ik ook niks.
    Laatst aangepast door whitewolff : 21 februari 2008 om 06:15
    Ger.

  6. #6
    Mega Senior wufu's avatar
    Geregistreerd
    18 december 2007
    Locatie
    Hoorn (NH) KersenBoogerd
    heb je een backup gemaakt met de programma in vista?


  7. #7
    Tera Honourable Senior Member mrmusic's avatar
    Geregistreerd
    29 oktober 2006
    Quote Origineel gepost door whitewolff Bekijk Bericht
    Ik denk dat je me niet begrijpt, ik wil mijn update die ik gemaakt heb van mijn windows vista terug zetten en niet windows opnieuw installeren.
    Ik begrijp je prima. Om een systeem-backup die gemaakt is met Vista zelf terug te zetten, moet je opstarten vanaf de Vista DVD en dan kiezen voor backup terug zetten!

  8. #8
    Quote Origineel gepost door whitewolff Bekijk Bericht
    Hallo beste mensen,

    Heb in Dec 2007 een complete backup gemaakt van vista en op mijn D schijf gezet,en wil deze nu terug zetten ,maar weet niet hoe heb al van alles geprobeerd.heb al in veiligemodus geprobeerd en gekeken maar krijg het niet voor elkaar.Wie kan me in een paar duidelijke woorden zeggen hoe ik dit het beste kan doen.Gebruik ultimate.Bij backup centrum staat van alles,maar krijg het niet voor elkaar.Kan overdag nu niet kijken ben werken,maar zie graag jullie reacties komen ,dan kijk ik vanavond en krijgen jullie antwoord van mij.alvast bedankt.
    Welk programmatje gebruik je ?

    Ik zou gewoon Norton whost 12 of hoger gebruiken. Dat werkt echt prima!
    En

    Je kan dan echt zeker zijn dat de backup 100% is zonder 1 *bite te verliezen.

  9. #9
    Tera Honourable Senior Member mrmusic's avatar
    Geregistreerd
    29 oktober 2006
    Beetje zinloze post, de backup is al met Vista gemaakt, het gaat over het terug zetten

  10. #10
    ja ik weet!! Het terug zetten kan je met norton ghost het aller best doen!

    Vista is bout! Dat weet je tog wel.

  11. #11
    Trouwens ik ben system admin en network admin! En gebruik al Ghost sinds de floppie versie!

  12. #12
    Tera Honourable Senior Member mrmusic's avatar
    Geregistreerd
    29 oktober 2006
    Allereerst is Vista helemaal niet "bout"

    Daarnaast mag jij mij uitleggen dan hoe je een backup die gemaakt is met het eiegn (uitstekende!) backup-programma van Vista moet terug zetten met Ghost

  13. #13
    Is goed.

    - Het eerst instaleer je de min. versie van norton ghost: het best 12.
    - Dan maak je met de software 1 partition backup bijv. c en d of c, d en e
    - Je kan altijd kiezen of je de backup op een cd/dvd dvdrw wil branden of je saved het wil op je hdd. bijv. 1 externe hdd.

    Het backupt all je drivers, programmas. ( Gewoon alles ).
    Het terug zetten ervan is simpel in dos mode!

    Je boot met de norton ghost cd op en hij vraagd je welk backup je terug wil zetten, je kan zelf bepalen waar!

    Bijv:

    als je 1 c partition op d wilt hebben doe je dat gewoon.
    Source en Destination optie.

    Hij restored zelfs je Origal MBR

    mijn klijn zusje van 12 gebruikt het ook !

  14. #14
    Tera Honourable Senior Member mrmusic's avatar
    Geregistreerd
    29 oktober 2006
    Leuk verhaal, maar geen antwoord op mijn vraag!!!

    Mijn vraag is: hoe zet je een backup die gemaakt is met Vista zelf terug met Ghost???

    Want dat gaat namelijk niet!!!!!!!

    Maar daat gaat wel de vraag van TS over

  15. #15
    Nee dat gaat niet maar darom zij ik ook maak meteen met norton ghost 1 backup!
    Daarmee je die terug kan zetten met norton ghost.

    http://www.softpedia.com/progDownloa...oad-29350.html


    Test het toch is zelf is

  16. #16
    Tera Honourable Senior Member mrmusic's avatar
    Geregistreerd
    29 oktober 2006
    Quote Origineel gepost door arie a Bekijk Bericht
    ja ik weet!! Het terug zetten kan je met norton ghost het aller best doen!

    Vista is bout! Dat weet je tog wel.
    Luister, als antwoord op de vraag van TS hoe hij zijn backup terug moet zetten gaf jij bovenstaand antwoord. EN DAT KLOPT DUS NIET, daar gaat het me om.

    En hoe Norton Ghost werkt weet ik heus zelf wel...

  17. #17
    Ik heb geen zin ruzie te maken met je !! Marr ik wilde hem alleen 1 tip geven voor volgende keer !! Nu begin jij hier 1 discussie. laten we maar het best hierbij!

  18. #18
    Senior Member whitewolff's avatar
    Geregistreerd
    21 november 2001
    Locatie
    Horst [l]

    backup

    Alleen maar een backup terug zetten van vista en binnen vista gemaakt,dus met de vista dvd,maar ik zie daar niet staan backup terug zetten.
    Ger.

  19. #19
    Senior Member whitewolff's avatar
    Geregistreerd
    21 november 2001
    Locatie
    Horst [l]

    Talking Backup

    Hallo mrmusic,

    Bedankt voor je uitleg,het terug zetten van vista met de dvd werkt perfect.Ik had ook problemen met echt alles.maar die zijn nu weer opgelost,het systeem loopt weer als een zonnetje.Ik gebruik normaal drive image en dat werkt ook prima.Maar dit met vista is ook perfect.Je begreep me dus heel goed.SORRY. nogmaals bedankt.
    Laatst aangepast door whitewolff : 23 februari 2008 om 00:05
    Ger.

  20. #20
    Tera Honourable Senior Member mrmusic's avatar
    Geregistreerd
    29 oktober 2006
    Graag gedaan en veel plezier weer met de PC

  • Dit topic is automatisch gesloten omdat er sinds vier maanden niet meer op gereageerd is.

    Indien gewenst kan de topicstarter een verzoek tot heropening indienen.
  • Berichtenregels

    • U mag geen nieuwe vragen starten.
    • U mag niet reageren op berichten.
    • U mag geen bijlagen versturen.
    • U mag uw berichten niet bewerken.
    •  
    Helpmij.nl
    Helpmij.nl

    Helpmij.nl en business

    Partners
    Sponsoren
    Linkpartners
    Aanbiedingen