Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Pagina 1 van 2 1 2 LaatsteLaatste
Weergeven resultaten 1 tot 20 van 33

Onderwerp: Webcam doet het niet!!!

  1. #1
    Member
    Geregistreerd
    5 januari 2008
    Locatie
    oirschot
    Afstand tot server
    ±96 km
    Vraag is opgelost

    Webcam doet het niet!!!

    hey

    Ik had een vraag...

    Ik heb vandaag een nieuwe laptop gekocht hij doet het echt perfect alleen het enigste wat hij niet doet is de ingebouwde (om het maar even zo te noemen) webcam. Ik kan deze ook helemaal nergens terug vinden in de software of hardware van de computer. Ik weet wel zeker dat die er in zit!

    Nou ik hoop dat jullie snel een antwoord kunnen geven!

    Mvg amanda

  2. #2
    Supermoderator
    Verenigingslid
    frankwannet's avatar
    Geregistreerd
    6 juni 2006
    Locatie
    Nijmegen
    Afstand tot server
    ±41 km
    geen cd rom bij gekregen met drivers erop?

    Wordt verenigingslid en zie de voordelen.
    Op vragen via email reageer ik niet. Daar is het forum voor.



  3. #3
    Member
    Geregistreerd
    5 januari 2008
    Locatie
    oirschot
    Afstand tot server
    ±96 km
    ik zal even opnoemen wat ik er allemaal bij hem gekregen misschien staat het er tussen wat ik moet hebben:

    software Cyberlink Power dv v2(zou dus niet weten wat het inhoud)
    consumer notebook 2007(die zal ut wel niet zijn)
    operating system- recovery dvd
    nero
    works 8

    Verder heb ik geen cds er bij gehad dus ik hoop dat het een van deze zal zijn

    comsumer notebook 2007 is het wel er staat wel op drivers en utilities... kan je me misschien ook vertellen hoe ik het kan moet instaleren... heb het al een keer opgestarten maar snap er helemaal niets van
    Laatst aangepast door Frisian : 2 maart 2008 om 00:10 Reden: Berichten samengevoegd, klik voortaan even op de knop "Aanpassen".

  4. #4
    Supermoderator
    Verenigingslid
    frankwannet's avatar
    Geregistreerd
    6 juni 2006
    Locatie
    Nijmegen
    Afstand tot server
    ±41 km
    inderdaad drivers en utilities

    klik die aan
    staat daar niks bij van een cam ?

    Wordt verenigingslid en zie de voordelen.
    Op vragen via email reageer ik niet. Daar is het forum voor.



  5. #5
    Member
    Geregistreerd
    5 januari 2008
    Locatie
    oirschot
    Afstand tot server
    ±96 km
    ja heb dit ook geinstalleerd maar nu kan ik het nog nergens terug vinden. bijvoorbeeld bij msn geeft die ook aan dat die hem niet kan vinden.

  6. #6
    Senior Member
    Geregistreerd
    18 juli 2006
    Locatie
    Rotterdam
    Afstand tot server
    ±151 km
    Quote Origineel gepost door amanda87 Bekijk Bericht
    ja heb dit ook geinstalleerd maar nu kan ik het nog nergens terug vinden. bijvoorbeeld bij msn geeft die ook aan dat die hem niet kan vinden.
    Probeer eens bij msn dit :
    Gesprek openen met iemand , Extra > Webcam Opties( instellingen ) dan 2 x volgende dan kom je vervolgens bij je cam aan , staat je cam tussen het lijstje ? zoja klik hem aan en klik op OK.
    Hatchickiedeejj

  7. #7
    Member
    Geregistreerd
    5 januari 2008
    Locatie
    oirschot
    Afstand tot server
    ±96 km
    geeft aan dat er geen een is!!!!!

  8. #8
    Senior Member
    Geregistreerd
    18 juli 2006
    Locatie
    Rotterdam
    Afstand tot server
    ±151 km
    Quote Origineel gepost door amanda87 Bekijk Bericht
    geeft aan dat er geen een is!!!!!
    Ik neem aan ( Hoe irritant en vervelend het ook is ) je je pc gerestart hebt ?
    Zo ja hmm ff denken ...
    Kan je ook zien welke merk Webcam het is ?
    Welke windows heb je ? XP / Vista ?
    Hatchickiedeejj

  9. #9
    Member
    Geregistreerd
    5 januari 2008
    Locatie
    oirschot
    Afstand tot server
    ±96 km
    neej hij is ingebouwd in me computer en die is van het merk fujitsu siemens misschien heb je daar wat aan... heb vista
    Laatst aangepast door amanda87 : 1 maart 2008 om 23:15

  10. #10
    Senior Member
    Geregistreerd
    18 juli 2006
    Locatie
    Rotterdam
    Afstand tot server
    ±151 km
    Quote Origineel gepost door amanda87 Bekijk Bericht
    neej hij is ingebouwd in me computer en die is van het merk fujitsu siemens misschien heb je daar wat aan...
    Ik kan misschien overige drivers ervoor zoeken , Welke windows heb je ? XP of vista ?
    Heb je eventueel ook een serie nummer van de laptop bijvoorbeeld : fujitsu siemens a10 of zo
    Laatst aangepast door kevichill : 1 maart 2008 om 23:16
    Hatchickiedeejj

  11. #11
    Member
    Geregistreerd
    5 januari 2008
    Locatie
    oirschot
    Afstand tot server
    ±96 km
    vistauhm neej weet niet zkr misschien dit amilo pi 2530
    Laatst aangepast door amanda87 : 1 maart 2008 om 23:18

  12. #12
    Senior Member
    Geregistreerd
    18 juli 2006
    Locatie
    Rotterdam
    Afstand tot server
    ±151 km
    Quote Origineel gepost door amanda87 Bekijk Bericht
    vistauhm neej weet niet zkr misschien dit amilo pi 2530
    Probeer dit eens :
    Druk F+N+F7 gaat dan toevallig die cam aan ? ( lampje )
    Hatchickiedeejj

  13. #13
    Member
    Geregistreerd
    5 januari 2008
    Locatie
    oirschot
    Afstand tot server
    ±96 km
    nee helemaal niets maar hoe kan het dat ik iets installeer en ik het gewoon helemaal niet meer kan terug vinden dat klopt toch ook niet

  14. #14
    Senior Member
    Geregistreerd
    18 juli 2006
    Locatie
    Rotterdam
    Afstand tot server
    ±151 km
    Quote Origineel gepost door amanda87 Bekijk Bericht
    nee helemaal niets maar hoe kan het dat ik iets installeer en ik het gewoon helemaal niet meer kan terug vinden dat klopt toch ook niet
    Hms ook raar ... heb je zelf vista erop gezet of stond die er al op( lijkt me dat ie er al op stond maar goed )
    Hatchickiedeejj

  15. #15
    Member
    Geregistreerd
    5 januari 2008
    Locatie
    oirschot
    Afstand tot server
    ±96 km
    stond er al op als ik daar aan begin had ik hem beter gelijk weg kunnen gooien haha

  16. #16
    Senior Member
    Geregistreerd
    18 juli 2006
    Locatie
    Rotterdam
    Afstand tot server
    ±151 km
    Quote Origineel gepost door amanda87 Bekijk Bericht
    stond er al op als ik daar aan begin had ik hem beter gelijk weg kunnen gooien haha
    Ja ik vind zelf vista een k*t windows maar goed ,
    ik heb zpowat google afgezocht naar drivers maar zijn er weinig voor de webcam hardware van jou en ik kom ook vele problemen terug over de cam en bij vele mensen lukt dat FN+F7 dan werkt ie bij hun weer ... dus snap er even helemaal niks meer van
    Hatchickiedeejj

  17. #17
    Member
    Geregistreerd
    5 januari 2008
    Locatie
    oirschot
    Afstand tot server
    ±96 km
    okey iig bedankt en hoor het wel als je iets te binnen schiet verder wacht ik wel even op andere mensen hun reactie af...

  18. #18
    Senior Member
    Geregistreerd
    18 juli 2006
    Locatie
    Rotterdam
    Afstand tot server
    ±151 km
    Quote Origineel gepost door amanda87 Bekijk Bericht
    okey iig bedankt en hoor het wel als je iets te binnen schiet verder wacht ik wel even op andere mensen hun reactie af...
    Is goed , succes verder als ik nog wat erover vind hoor je het gelijk van me ,
    ik zoek nog even verder
    Hatchickiedeejj

  19. #19
    Supermoderator
    Verenigingslid
    frankwannet's avatar
    Geregistreerd
    6 juni 2006
    Locatie
    Nijmegen
    Afstand tot server
    ±41 km
    http://support.fujitsu-siemens.com/c...downloads.html

    kies bij supported os voor vista
    kies voor imagine device
    kijk ff in je boekje welke cam je hebt

    maar wat staat er in de handleiding over het aanzetten van je cam?
    Laatst aangepast door frankwannet : 2 maart 2008 om 09:47

    Wordt verenigingslid en zie de voordelen.
    Op vragen via email reageer ik niet. Daar is het forum voor.



  20. #20

    webcam

    Quote Origineel gepost door kevichill Bekijk Bericht
    Is goed , succes verder als ik nog wat erover vind hoor je het gelijk van me ,
    ik zoek nog even verder
    hoi ik heb hetzelfde probleem,alleen bij de amilo xa 2528,ik heb alles al afgezocht,google etc,ik weet wel dat het een camera van Silicon Motion is,mijn probleem is dat ik dat k.t vista verwijdert heb,en Xp pro er op heb staan,en daar is maar een driver voor,n.m van S.M,alleen is die alleen beschikbaar voor bedrijven,voor vista kun je er hem zo afhalen

  21. Dit topic is automatisch gesloten omdat er sinds vier maanden niet meer op gereageerd is.

    Indien gewenst kan de topicstarter een verzoek tot heropening indienen.
Pagina 1 van 2 1 2 LaatsteLaatste

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren
Linkpartners
Aanbiedingen