Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 11 van 11

Onderwerp: webcam doet het niet

  1. #1

    webcam doet het niet

    ik heb een ingebouwde Cyberlink webcam, probleem: hij gaat niet.Als ik hem opstart staat er:There is no availeble captured device.Ik weet dat deze vraag al eens gesteld is. De oplossing was toen op Fn + F7 drukken, maar dat lukt niet bij/of wanneer moet je dit eig doen?

    alvast bedankt

  2. #2
    Tera Honourable Senior Member mrmusic's avatar
    Geregistreerd
    29 oktober 2006
    Die oplossing is niet voor elke laptop hetzelfde hoor.

    Welke type laptop heb je precies?

  3. #3
    nee maar, amanda dacht ik, had juist hetzelfde probleem als mij.Akoya Multimedia Notebook 15,4'' MD 96630

  4. #4
    Mega Senior wufu's avatar
    Geregistreerd
    18 december 2007
    Locatie
    Hoorn (NH) KersenBoogerd
    Heb je je laptop opnieuw geinstalleeerd want waarschijnlijk zijn de drivers nog niet genstalleerd


  5. #5
    Tera Honourable Senior Member mrmusic's avatar
    Geregistreerd
    29 oktober 2006
    Het kan ook zo zijn dat je de webcam gewoon met een knopje of toets-combinatie moet aanzetten, zoals bij zoveel notebooks.
    Vandaar mijn vraag om merk en type!

  6. #6
    alle hardware is voorop geïinstalleerd en vn de webcam is er geen driver, weet iemand wat het probleem kan zijn dan? alvast bedankt

  7. #7
    Tera Honourable Senior Member mrmusic's avatar
    Geregistreerd
    29 oktober 2006
    Ik heb al 2x gevraagd om volledige merk en type van die laptop, maar ja, zonder antwoord kunnen we verder niet zoveel....

    EDIT:

    Excuus, je vorige bericht niet goed begrepen.....

    Ga even op zoek, geen handleiding bij de laptop gekregen?
    Laatst aangepast door mrmusic : 1 mei 2008 om 15:26

  8. #8
    heb ik tog gezegd? Medion Akoya 15,4'' MD 96630
    Processor: Intel Pentium Dual CPU T2330 1.60Gh

    edit:
    oh ok ja en daar staat maar 1paginatje uitleg
    btw: heb laptop al 3 maanden alles gt perfect buite de cam
    Laatst aangepast door balderkik : 1 mei 2008 om 15:31

  9. #9
    Tera Honourable Senior Member mrmusic's avatar
    Geregistreerd
    29 oktober 2006
    Hier een link naar de volledige Nederlandstalige handleiding (PDF).
    Ik heb nu even geen tijd om die helemaal door te lezen, maar daar staat ongetwijfeld in hoe je de webcam moet inschakelen.
    (ik denk dat die handleiding ook wel op een van de bijgeleverde cd's staat trouwens)

    http://download1.medion.de/downloads...80_96630nl.pdf

  10. #10
    die uitleg in het boekje is niet echt verhelderend vr mij. bednkt vr de moeite maar heb dat boekje. het staat op p59 mr veel staat er ni, ik ben er ni veel mee

  11. #11
    Senior Member
    Geregistreerd
    11 juli 2008
    Locatie
    Oosterhout NB
    Afstand tot server
    ±125 km

    webcam in laptop werkt niet

    Ik heb een Compaq Presario C740ED. Windows Vista is mijn besturingssysteem. Ik krijg echter de webcam niet aan die erin zit. Ik heb op de Compaq/Hp site het programma cyberlink gedownload en alweer gepatched naar een nieuwere versie. Maar nog steeds geen beeld. Iemand enig idee?

  12. Dit topic is automatisch gesloten omdat er sinds vier maanden niet meer op gereageerd is.

    Indien gewenst kan de topicstarter een verzoek tot heropening indienen.

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren
Linkpartners
Aanbiedingen