Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 3 van 3

Onderwerp: downloaden van internetsite

 1. #1
  Vraag is opgelost

  Question downloaden van internetsite

  Een Canadese relatie van mij heeft op internet twee sites geopend, waar ik zonder problemen in kan komen. De sites bevatten tekst en foto's.
  Hoe kan ik de inhoud van deze sites downloaden bijv. naar mijn Word-bestand, in elk geval naar Mijn documenten?

 2. #2
  Giga Senior BluRay's avatar
  Geregistreerd
  13 december 2007
  in internet explorer :
  Bestand -- > opslaan als --> locatie kiezen en dan opslaan

 3. #3
  Ik heb aanvullende informatie over het kopiëren van de inhoud van webpagina's. Selecteer precies de gewenste tekst en klik daar rechts op. Kies in het contextmenu Kopiëren. De tekst staat dan op het klembord. Open Kladblok of een andere ASCII teksteditor en klik daarin rechts op de pagina. Kies Plakken. De tekst moet hierna mogelijk nog iets aangepast worden maar er is geen informatie van de webpagina meegekomen. Je hebt alleen de tekst en die kan je gebruiken in een tekstverwerker zoals Word zonder dat het ongewenste elementen, zoals cellen, blijft bevatten of helemaal verkeerd en onherstelbaar blijkt te zijn geformatteerd. Herhaal, indien nodig, het knippen en plakken en stel de tekst samen.

  Op een afbeelding kan je rechts klikken en in het contextmenu kiezen voor Opslaan Als. Soms kan je afbeeldingen aanklikken om ze groter te zien Dat verdient dan meestal de voorkeur. Dit werkt niet op alle sites, heel soms krijg je later een witte afbeelding te zien. misschien is het een fotopresentatie. In die gevallen zul je een schermfoto moeten maken met een hulpprogramma voor screenshots. Met een screenshot kan je de internet pagina natuurlijk ook vastleggen. In een afbeelding.

  BluRay bedoelde het opslaan van de pagina. Je krijgt dan een bestand en een gelijknamige map. Eventueel in de map met je documenten.

 4. Dit topic is automatisch gesloten omdat er sinds vier maanden niet meer op gereageerd is.

  Indien gewenst kan de topicstarter een verzoek tot heropening indienen.

Berichtenregels

 • U mag geen nieuwe vragen starten.
 • U mag niet reageren op berichten.
 • U mag geen bijlagen versturen.
 • U mag uw berichten niet bewerken.
 •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren
Aanbiedingen