Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Pagina 1 van 2 1 2 LaatsteLaatste
Weergeven resultaten 1 tot 20 van 24

Onderwerp: hoe gedownload spel branden??

  1. #1
    Junior Member wentzlove's avatar
    Geregistreerd
    2 juli 2008
    Locatie
    zoetermeer
    Afstand tot server
    ±147 km
    Vraag is niet opgelost

    hoe gedownload spel branden??

    Hallo
    ik heb via bittorrent de game GTA vice city gedownload
    alleen heb ik nog niet zo veel ervaring met branden van spellen (helemaal niet)
    er zitten wel instructies bij ,

    First read the System Requirements.txt and make sure your machine will support this game
    if so

    Find
    "GTA_Vice_City.iso"
    and
    "Vice_City_Play.iso"
    in the same folder as this text document

    and also find "gta-vc.exe" inside the "Crack" Folder also located in the same folder as this text document

    Either Burn each one to cd at 16X with nero or imgageburn or your favorite cd burning program

    Or Use Demon tools Or Nero Image Drive To Mount The Images

    use the
    "GTA_Vice_City.iso" to start the install process (for best results install completely with all the radiostations)

    Follow the installers instuctions

    If installing the radio stations you will be asked to change discs at this time swap out the "GTA_Vice_City.iso" disc
    with the "Vice_City_Play.iso" disc

    or if using a mounted image unmount "GTA_Vice_City.iso" and mount "Vice_City_Play.iso"
    and continue to follow the installers promts

    After the install process is complete DO NOT TRY TO START THE GAME UNTIL YOU FINISH THIS LAST STEP
    Copy and paste the "gta-vc.exe" From the Crack Folder To Your Install Directory Probably something like
    "C:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto Vice City" and click yes when asked if you want to overwrite the old one

    Now To Play The Game You Must Have The "Vice_City_Play.iso" Disc in your drive or mounted in a virtual drive every time
    you play

    Now just use the desktop shortcut to start the game (with the Play disc in the drive or mounted)

    If you didnt install the radio stations you may get an error that a file is missing if this is the case find the missing file by name in the
    "Vice_City_Play.iso" disc or image and copy it to your install directory

    Please seed
    Freak-area51.mine.nu


    maar nadat ik de 3 bestanden op 1 schijfje had gedaan gebeurde er niks,
    weet iemand wat ik moet doen ? moet ik aparte bestanden op 2 schrijfjes branden?
    I don't blame you for being you,
    But you can't blame me for hating it
    So say: "what are you waiting for? Kiss her! Kiss her!"
    fall out boy - A little less sixteen candles

  2. #2
    Senior Member Robertflink's avatar
    Geregistreerd
    4 juli 2007
    Locatie
    Oudenbosch
    Afstand tot server
    ±156 km

    hoe gedownload spel branden

    http://isorecorder.alexfeinman.com/isorecorder.htm
    Kijk eens op deze link voor uitleg.
    Je hebt in ieder geval 2 cd's nodig om de 2 iso files te branden

  3. #3
    Junior Member wentzlove's avatar
    Geregistreerd
    2 juli 2008
    Locatie
    zoetermeer
    Afstand tot server
    ±147 km
    Quote Origineel gepost door Robertflink Bekijk Bericht
    http://isorecorder.alexfeinman.com/isorecorder.htm
    Kijk eens op deze link voor uitleg.
    Je hebt in ieder geval 2 cd's nodig om de 2 iso files te branden
    (de site begrijp ik niet helemaal )

    ik heb 2 iso bestanden, en 1 ander bestand

    moet ik dan 1 iso + dat andere bestand op 1 cd en op de andere cd 1 iso + weer dat andere bestand doen?

    want wat ik net had gedaan was die 2 iso's + dat andere bestand op 1 schijfje gezet.
    I don't blame you for being you,
    But you can't blame me for hating it
    So say: "what are you waiting for? Kiss her! Kiss her!"
    fall out boy - A little less sixteen candles

  4. #4
    Als je er tegenopziet om te branden kan je de iso's ook in een virtuele drive steken...

  5. #5
    Junior Member wentzlove's avatar
    Geregistreerd
    2 juli 2008
    Locatie
    zoetermeer
    Afstand tot server
    ±147 km

    Exclamation

    Quote Origineel gepost door vis ta Bekijk Bericht
    Als je er tegenopziet om te branden kan je de iso's ook in een virtuele drive steken...
    En hoe moet ik dat doen ?
    I don't blame you for being you,
    But you can't blame me for hating it
    So say: "what are you waiting for? Kiss her! Kiss her!"
    fall out boy - A little less sixteen candles

  6. #6
    Als je nero hebt kan je ze met nero imagedrive mounten...

    Indien je geen nero hebt download je best het gratis daemon tools...

    Gewoon proberen, denk dat beide programma's zichzelf uitwijzen, indien je er niet uitraakt zeg je het maar...

  7. #7
    Senior Member Mastah G's avatar
    Geregistreerd
    13 maart 2008
    Locatie
    Raalte
    Afstand tot server
    ±36 km
    download deamon tools en mount die cd`s en je kunt spelen.. heb ik ook gedaan met nfs most wanted.. werkt perfect..
    M.v.g.

    Mastah G


  8. #8
    Junior Member wentzlove's avatar
    Geregistreerd
    2 juli 2008
    Locatie
    zoetermeer
    Afstand tot server
    ±147 km

    Exclamation

    Quote Origineel gepost door vis ta Bekijk Bericht
    Als je nero hebt kan je ze met nero imagedrive mounten...

    Indien je geen nero hebt download je best het gratis daemon tools...

    Gewoon proberen, denk dat beide programma's zichzelf uitwijzen, indien je er niet uitraakt zeg je het maar...
    ik heb nero , maar op welke moet ik dan klikken ? en wat daarna te doen?
    I don't blame you for being you,
    But you can't blame me for hating it
    So say: "what are you waiting for? Kiss her! Kiss her!"
    fall out boy - A little less sixteen candles

  9. #9
    Welke versie van nero heb je?
    Heb je vista of xp btw?

  10. #10
    Junior Member wentzlove's avatar
    Geregistreerd
    2 juli 2008
    Locatie
    zoetermeer
    Afstand tot server
    ±147 km

    Arrow

    Quote Origineel gepost door vis ta Bekijk Bericht
    Welke versie van nero heb je?
    Heb je vista of xp btw?
    ik heb nero 6 en ik heb windows XP
    I don't blame you for being you,
    But you can't blame me for hating it
    So say: "what are you waiting for? Kiss her! Kiss her!"
    fall out boy - A little less sixteen candles

  11. #11
    Senior Member Mastah G's avatar
    Geregistreerd
    13 maart 2008
    Locatie
    Raalte
    Afstand tot server
    ±36 km
    download deamon tools of alcohol 120%
    met die programma`s kun iso bestanden mounten en uitpakken..
    M.v.g.

    Mastah G


  12. #12
    Junior Member wentzlove's avatar
    Geregistreerd
    2 juli 2008
    Locatie
    zoetermeer
    Afstand tot server
    ±147 km

    Question

    Quote Origineel gepost door Mastah G Bekijk Bericht
    download deamon tools of alcohol 120%
    met die programma`s kun iso bestanden mounten en uitpakken..
    Ik heb power iso, maar als je de bestanden uitpakt gebeurd er niks

    wat is btw mounten ?
    I don't blame you for being you,
    But you can't blame me for hating it
    So say: "what are you waiting for? Kiss her! Kiss her!"
    fall out boy - A little less sixteen candles

  13. #13
    Goedzo (want in vista werkt het (nog) niet met nero, had je sowieso voor deamon tools moeten kiezen.

    Hoe dan ook: je kiest voor start, alle programma's, nero, nero 6, nero imagedrive

    In dat venster kies je voor nero imagedrive inschakelen
    het kan zijn dat je dan je pc moet herstarten
    vervolgens vink je het aantal virtuele stations aan dat je wilt, 1 is voldoende denk ik, je kan de iso's ook na elkaar mounten...

    Dan werkt ie even aan het aanmaken van dat station en komt er een tab bij: eerste station, daar klik je op en je klikt op de '...'-button.

    Dan blader je naar het isobestand en kiest voor openen.

  14. #14
    Senior Member Mastah G's avatar
    Geregistreerd
    13 maart 2008
    Locatie
    Raalte
    Afstand tot server
    ±36 km
    een bestand mount betekent (zullen we zo zeggen : er wordt dan een viritueel cr-rom station aangemaakt en daarmee kun je bestanden zoals : setup.exe en alles kun je dan aanklikken.)

    probeer maar is :
    http://dutch.toggle.com/lv/group/vie...EMON_Tools.htm
    M.v.g.

    Mastah G


  15. #15
    Junior Member wentzlove's avatar
    Geregistreerd
    2 juli 2008
    Locatie
    zoetermeer
    Afstand tot server
    ±147 km

    Question

    alles is gelukt ( ik heb nu 2 schijfjes)

    maar wat moet ik hier doen?


    After the install process is complete DO NOT TRY TO START THE GAME UNTIL YOU FINISH THIS LAST STEP
    Copy and paste the "gta-vc.exe" From the Crack Folder To Your Install Directory Probably something like
    "C:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto Vice City" and click yes when asked if you want to overwrite the old one

    als ik dat doe dat hoef ik het niet te overschrijven, en als ik nu op gta vice city PLAY druk, doet die het nog steeds niet
    Laatst aangepast door wentzlove : 2 juli 2008 om 16:31
    I don't blame you for being you,
    But you can't blame me for hating it
    So say: "what are you waiting for? Kiss her! Kiss her!"
    fall out boy - A little less sixteen candles

  16. #16
    Senior Member Mastah G's avatar
    Geregistreerd
    13 maart 2008
    Locatie
    Raalte
    Afstand tot server
    ±36 km
    volgens mij mag je hier ook geen cracks posten togh?

    ander stuur ik wel via mail..als je die geeft
    M.v.g.

    Mastah G


  17. #17
    Junior Member wentzlove's avatar
    Geregistreerd
    2 juli 2008
    Locatie
    zoetermeer
    Afstand tot server
    ±147 km
    Quote Origineel gepost door Mastah G Bekijk Bericht
    volgens mij mag je hier ook geen cracks posten togh?

    ander stuur ik wel via mail..als je die geeft
    Heb ik iets fout gedaan dan ??

    er staat wel een crack folder , en daarin staat gta vc ( maar ik heb verder ook geen idee wat een crack is )
    Laatst aangepast door wentzlove : 2 juli 2008 om 17:20
    I don't blame you for being you,
    But you can't blame me for hating it
    So say: "what are you waiting for? Kiss her! Kiss her!"
    fall out boy - A little less sixteen candles

  18. #18
    Senior Member Mastah G's avatar
    Geregistreerd
    13 maart 2008
    Locatie
    Raalte
    Afstand tot server
    ±36 km
    heb je deamon tools gedownload?
    M.v.g.

    Mastah G


  19. #19
    Junior Member wentzlove's avatar
    Geregistreerd
    2 juli 2008
    Locatie
    zoetermeer
    Afstand tot server
    ±147 km
    Quote Origineel gepost door Mastah G Bekijk Bericht
    heb je deamon tools gedownload?
    ALCOHOL 120 %had ik gebruikt!
    I don't blame you for being you,
    But you can't blame me for hating it
    So say: "what are you waiting for? Kiss her! Kiss her!"
    fall out boy - A little less sixteen candles

  20. #20
    Senior Member Mastah G's avatar
    Geregistreerd
    13 maart 2008
    Locatie
    Raalte
    Afstand tot server
    ±36 km
    oke dan... mount cd 1 en gebruik de progje die ik je zo stuur
    M.v.g.

    Mastah G


  21. Dit topic is automatisch gesloten omdat er sinds vier maanden niet meer op gereageerd is.

    Indien gewenst kan de topicstarter een verzoek tot heropening indienen.
Pagina 1 van 2 1 2 LaatsteLaatste

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren
Linkpartners
Aanbiedingen