Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 14 van 14

Onderwerp: na opstarten doet niets het meer

  1. #1

    na opstarten doet niets het meer

    Nadat ik een gebruikerswachtwoord heb ingeschakeld doet mijn computer erg vreemd.

    Hij start gewoon op en dan krijg ik het begin scherm met het bureaublad etc er op.

    De muis beweegt gewoon, maar als ik iets aan klik ( bv internet of email of start) dan doet hij dus helemaal niets.

    Ik kan geen enkel programma openen.

    De computer al 3 keer gewoon uit gedrukt ( omdat hij niets meer doet) en opnieuw opstarten, maar dan doet hij nog niets,

    Wat kan dit probleem zijn?

    Alvast bedank voor de hulp!!

  2. #2
    Giga Senior jelpot's avatar
    Geregistreerd
    18 maart 2008
    Locatie
    Halle(Brussel), België
    ik zou opstarten in de veilige modus(f8 tijdens het opstarten)

    wanneer dat dan wel lukt zou ik voor systeemherstel gaan

  3. #3
    Mega Senior Jeffcoboy's avatar
    Geregistreerd
    17 februari 2007
    Locatie
    Poederlee
    Afstand tot server
    ±150 km
    Quote Origineel gepost door snoekje Bekijk Bericht
    Nadat ik een gebruikerswachtwoord heb ingeschakeld doet mijn computer erg vreemd.

    Hij start gewoon op en dan krijg ik het begin scherm met het bureaublad etc er op.

    De muis beweegt gewoon, maar als ik iets aan klik ( bv internet of email of start) dan doet hij dus helemaal niets.

    Ik kan geen enkel programma openen.

    De computer al 3 keer gewoon uit gedrukt ( omdat hij niets meer doet) en opnieuw opstarten, maar dan doet hij nog niets,

    Wat kan dit probleem zijn?

    Alvast bedank voor de hulp!!
    Misschien scheelt er iets met je muis.
    Grtz. Jeff

  4. #4

    muis probleem?

    Quote Origineel gepost door jelpot Bekijk Bericht
    ik zou opstarten in de veilige modus(f8 tijdens het opstarten)

    wanneer dat dan wel lukt zou ik voor systeemherstel gaan
    Dank voor deze info.

    Zal morgen direct dit gaan proberen bij de computer in de winkel.

    Anders kan het inderdaad met de muis te maken hebben.

    Jullie horen het wel even.

  5. #5
    Mocht het niet gemaakt zijn, er kan een virusje of dergelijke opzitten, doe is een virusscan

  6. #6

    virus?

    Quote Origineel gepost door Sponzenbroekske Bekijk Bericht
    Mocht het niet gemaakt zijn, er kan een virusje of dergelijke opzitten, doe is een virusscan
    Dat kan , maar lijkt me sterk.

    Ik heb de windows live care one erop zitten en die houdt het als het goed is alles schoon.

  7. #7
    Giga Senior jelpot's avatar
    Geregistreerd
    18 maart 2008
    Locatie
    Halle(Brussel), België
    Quote Origineel gepost door snoekje Bekijk Bericht
    Dat kan , maar lijkt me sterk.

    Ik heb de windows live care one erop zitten en die houdt het als het goed is alles schoon.
    windows live care one is toch maar een *** programmatje hoor
    ik zou er niet teveel op gaan vertrouwen...
    Neem dan gewoon AVG(is gratis)

  8. #8
    Quote Origineel gepost door jelpot Bekijk Bericht
    windows live care one is toch maar een *** programmatje hoor
    ik zou er niet teveel op gaan vertrouwen...
    Neem dan gewoon AVG(is gratis)
    Oke.

    Dat is nieuw voor mij.

    Dacht dat het goed was, maar niet dus.

    Dan maar gewoon norton er weer opzetten?

  9. #9
    Giga Senior jelpot's avatar
    Geregistreerd
    18 maart 2008
    Locatie
    Halle(Brussel), België
    Quote Origineel gepost door snoekje Bekijk Bericht
    Oke.

    Dat is nieuw voor mij.

    Dacht dat het goed was, maar niet dus.

    Dan maar gewoon norton er weer opzetten?
    ik zou het gewoon op avg houden
    norton is betalende en moet ik ook al niet van weten

  10. #10
    Giga Senior Probleempjes's avatar
    Geregistreerd
    22 januari 2008
    Locatie
    Hoekje van Overijssel
    Norton is (zoals Jelpot al zei) een niet gratis programma, En bovendien is het nog eens een zwaar anti virus programma ook...
    Gr,

    Probleempjes

  11. #11
    je hebt genoeg keuze uit gratis alternatieven, je kan best gwn enkele ervan installeren en af en toe scannen, daarmee moeten ze dus niet automatisch opstarten.
    ik heb spybot en avp
    (hitmanpro2 is veel besproken, maar ik vind het BROL)

  12. #12
    Giga Senior jelpot's avatar
    Geregistreerd
    18 maart 2008
    Locatie
    Halle(Brussel), België
    Quote Origineel gepost door Sponzenbroekske Bekijk Bericht
    je hebt genoeg keuze uit gratis alternatieven, je kan best gwn enkele ervan installeren en af en toe scannen, daarmee moeten ze dus niet automatisch opstarten.
    ik heb spybot en avp
    (hitmanpro2 is veel besproken, maar ik vind het BROL)
    hitmanpro helpt je computer om zeep

    eigenlijk zijn dat ook maar gewoon een aantal verschillende progs hé

  13. #13
    Quote Origineel gepost door jelpot Bekijk Bericht
    hitmanpro helpt je computer om zeep

    eigenlijk zijn dat ook maar gewoon een aantal verschillende progs hé
    en altij vrage om dinges aan te kope gvd spammers zen da

  14. #14
    Giga Senior jelpot's avatar
    Geregistreerd
    18 maart 2008
    Locatie
    Halle(Brussel), België
    Quote Origineel gepost door Sponzenbroekske Bekijk Bericht
    en altij vrage om dinges aan te kope gvd spammers zen da
    ja idd spammers!

    Oh, chanse dat het al een lange tijd geleden is dat ik nog die zooi heb gebruikt

  15. Dit topic is automatisch gesloten omdat er sinds vier maanden niet meer op gereageerd is.

    Indien gewenst kan de topicstarter een verzoek tot heropening indienen.

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren
Linkpartners
Aanbiedingen