Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Pagina 1 van 2 1 2 LaatsteLaatste
Weergeven resultaten 1 tot 20 van 25

Onderwerp: toolbar verwijderen

  1. #1
    Vraag is opgelost

    toolbar verwijderen

    Hallo ,
    Na installatie van frostwire heb ik die irritante Ask-toolbar , waar en hoe kan ik deze verwijderen ?
    Hij staat niet bij programma's , bij software en ook niet als ik het laat zoeken .
    Mvg. Hans

  2. #2
    Moderator
    Verenigingslid
    Terrarabo's avatar
    Geregistreerd
    5 oktober 2001
    Locatie
    In een huis met een dak erop!
    www.superantispyware.com en dan de FREE versie.
    Eerst updaten en dan scannen en infecties laten verwijderen.

  3. #3
    Wanneer je het ASK logo in de toolbar rechts aanklikt en uitvinkt , is ie dan niet weg ? Heb je de Google toolbar ? Dan zelfde procedure.
    Laatst aangepast door ronnie1 : 17 juli 2008 om 22:25
    If you don't succeed, try again

  4. #4
    Nee , dan is tie niet weg ,
    Ik ga nu scannen met super antie spyware ,
    U hoort nog
    Hans

  5. #5
    als je dit doet:

    Ga naar je internet exployer

    Druk op Extra

    Invoegtoepassingen beheren, invoegentoepassingen in / uit schakelen

    dan kan je uit en aanzetten die toolbar ( in jouw geval uitzetten)(

    Druk op de de naam van toolbar (waarschijnlijk staan er 3) druk allemaal op uitschakelen

    mvg

  6. #6
    Tera Honourable Senior Member
    Verenigingslid
    Eagle Creek's avatar
    Geregistreerd
    3 oktober 2002
    Quote Origineel gepost door TomTom1 Bekijk Bericht
    dan kan je uit en aanzetten die toolbar ( in jouw geval uitzetten)(

    Druk op de de naam van toolbar (waarschijnlijk staan er 3) druk allemaal op uitschakelen

    mvg
    Zeer waarschijnlijk zit er meer troep op de PC. Even de toolbar uitschakelen los het probleem dan niet op.
    http://www.eaglecreek.nl/
    Home of the Eagle

  7. #7
    ahh okwj,

    ff offtopic
    ik heb net spywareblaster gedownload (zelf geen last van rotzooi ofzo maar toch goede bescherming) maar hoe werkt het een beetje, snap er niet zoveel van.

    mvg

  8. #8
    Tera Honourable Senior Member
    Verenigingslid
    Eagle Creek's avatar
    Geregistreerd
    3 oktober 2002
    Quote Origineel gepost door TomTom1 Bekijk Bericht
    ahh okwj,

    ff offtopic
    ik heb net spywareblaster gedownload (zelf geen last van rotzooi ofzo maar toch goede bescherming) maar hoe werkt het een beetje, snap er niet zoveel van.

    mvg
    Handleiding: Spywareblaster 4.0
    Spywareblaster is uitsluitend preventief, niet reactief.
    Maar we gaan nu wel een beetje offtopic hier. Stuur me anders even een mailtje.
    http://www.eaglecreek.nl/
    Home of the Eagle

  9. #9
    Denk niet , dat Ask toolbar door enig programma wordt herkend als ongewenst.
    In mijn vorige post was sprake van Firefox 3 met Google toolbar.
    Hier laten toolbars zich op die wijze 'verwijderen'.
    Wanneer ze zich niet uit het systeem laten verwijderen, is dan jammer. Je hebt ze iig niet meer irritant in beeld -denk aan Yahoo toolbar met CCleaner.
    If you don't succeed, try again

  10. #10
    Tera Honourable Senior Member
    Verenigingslid
    Eagle Creek's avatar
    Geregistreerd
    3 oktober 2002
    Quote Origineel gepost door ronnie1 Bekijk Bericht
    Wanneer ze zich niet uit het systeem laten verwijderen, is dan jammer. Je hebt ze iig niet meer irritant in beeld -denk aan Yahoo toolbar met CCleaner.
    Het ligt eraan waar het om gaat. De Google toolbar is nog wel relatief veilig maar veel toolbars nemen veel troep met zich mee die je beter van je systeem kunt verwijderen.

    Of de Ask bar malware is.. Here is some information you can review when asking yourself, "Do I want Ask Toolbar by IAC on my computer?" .

    Vaak kun je ze trouwens los deïnstalleren, als je dat zou willen.
    http://www.eaglecreek.nl/
    Home of the Eagle

  11. #11
    Hij is nu uitgeschakeld , maar niet verdwenen en dat was mijn vraag , nou ja hier valt mee te leven .
    Bedankt
    Hans

  12. #12
    Tera Honourable Senior Member
    Verenigingslid
    Eagle Creek's avatar
    Geregistreerd
    3 oktober 2002
    Quote Origineel gepost door Hansscheer Bekijk Bericht
    Hij is nu uitgeschakeld , maar niet verdwenen en dat was mijn vraag , nou ja hier valt mee te leven .
    Bedankt
    Hans
    Kijk eens of je hem los kunt verwijderen m.b.v. het onderdeel "software" in het configuratiescherm?
    Anders even Frostwire verwijderen en kijken of hij daarmee weggaat.
    http://www.eaglecreek.nl/
    Home of the Eagle

  13. #13
    Quote Origineel gepost door Hansscheer Bekijk Bericht
    Hij is nu uitgeschakeld , maar niet verdwenen en dat was mijn vraag , nou ja hier valt mee te leven .
    Bedankt
    Hans
    Hoe heb je hem nou uitgeschakeld ?

    Misschien ten overvloede, maar toch ... http://dl.ask.com/toolbar/faq.html
    Laatst aangepast door ronnie1 : 18 juli 2008 om 00:35
    If you don't succeed, try again

  14. #14
    Quote Origineel gepost door ronnie1 Bekijk Bericht
    Hoe heb je hem nou uitgeschakeld ?

    Misschien ten overvloede, maar toch ... http://dl.ask.com/toolbar/faq.html
    als je dit doet:

    Ga naar je internet exployer

    Druk op Extra

    Invoegtoepassingen beheren, invoegentoepassingen in / uit schakelen

    dan kan je uit en aanzetten die toolbar ( in jouw geval uitzetten)(

    Druk op de de naam van toolbar (waarschijnlijk staan er 3) druk allemaal op uitschakelen

  15. #15
    Het was niet alleen die ask toolbar , maar ook de ask opstartpagina , nogmaals ask staat niet bij programma's en ook niet bij software . Zelfs als ik laat zoeken op ask is er geen resultaat .
    Heb mijn startpagina weer als enige startpagina opgeslagen en zie geen toolbar meer .
    Hans

  16. #16
    Tera Honourable Senior Member
    Verenigingslid
    Eagle Creek's avatar
    Geregistreerd
    3 oktober 2002
    Das mooi .
    Soms gaat het onder een andere naam schuil.
    http://www.eaglecreek.nl/
    Home of the Eagle

  17. #17
    is alles goed nu, of startpagina nog niett?

    als je opstartpagina nog niet goed is moet je dit doen:

    Open een leeg kladblokscherm en plak daar onderstaande de volgende tekst in:

    REGEDIT4

    [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main]
    "RunOnceComplete"=dword:00000001
    "RunOnceHasShown"=dword:00000001

    Sla het op je bureaublad op als fixreg.reg met als type alle bestanden.
    Dubbelklik op het bestand. Klik bij de vraag of je de wijzigingen aan het register wil toevoegen op Ja

  18. #18
    Tera Honourable Senior Member
    Verenigingslid
    Eagle Creek's avatar
    Geregistreerd
    3 oktober 2002
    Quote Origineel gepost door TomTom1 Bekijk Bericht


    REGEDIT4

    [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main]
    "RunOnceComplete"=dword:00000001
    "RunOnceHasShown"=dword:00000001
    Misschien er even bij vermelden wat dit doet .
    Niet iedereen begrijpt die starre formules.
    http://www.eaglecreek.nl/
    Home of the Eagle

  19. #19

  20. #20
    die formules zorgen ervoor dat je startpagina krijgt die je als eerste kreeg toen je internet downloade, hierna kan je weer veranderen van startpagina

    en is het gelukt met die formule?

    mvg

  • Dit topic is automatisch gesloten omdat er sinds vier maanden niet meer op gereageerd is.

    Indien gewenst kan de topicstarter een verzoek tot heropening indienen.
  • Pagina 1 van 2 1 2 LaatsteLaatste

    Berichtenregels

    • U mag geen nieuwe vragen starten.
    • U mag niet reageren op berichten.
    • U mag geen bijlagen versturen.
    • U mag uw berichten niet bewerken.
    •  
    Helpmij.nl
    Helpmij.nl

    Helpmij.nl en business

    Partners
    Sponsoren
    Linkpartners
    Aanbiedingen