Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 15 van 15

Onderwerp: Hoe zet ik een filmpje of een foto op me mp4?

  1. #1
    Junior Member
    Geregistreerd
    7 september 2008
    Locatie
    Den Haag
    Afstand tot server
    ±111 km
    Vraag is opgelost

    Talking Hoe zet ik een filmpje of een foto op me mp4?

    Hallo,
    ik heb een paar dagen trug een mp4-speler gekocht bij de intertoys, top ding!
    Liedjes gaat makkelijk, radio doet het goed, alleen films en clipjes erop zetten doet die niet! Ik heb het een paar keer geprobeert,(mp4-, film-, videobestand en AVI) hij ziet ze wel bij 'Navigation' als een gewone bestand, maar niet als een filmpje. En ik heb dat precies hetzelfde bij een foto!! Wie kan mij helpen? Van me handleiding wordt ik ook niet wijzer!

    Het is een Touchscreen mp4 met 8GB (merk staat er niet bij srry).

    Rachel

  2. #2
    Mega Senior RHPJS's avatar
    Geregistreerd
    12 april 2008
    Locatie
    Ulft
    Afstand tot server
    ±54 km
    Het merk zou handig zijn en die MOET ergens staan.
    Op de doos, voorkant handleiding, op de mp4-speler zelf (achterkant bijvoorbeeld).
    Verder staat in de handleiding toch hoe je video's moet kunnen afspelen en evt. hoe je het e.e.a. converteert.

  3. #3
    Junior Member
    Geregistreerd
    7 september 2008
    Locatie
    Den Haag
    Afstand tot server
    ±111 km

    Unhappy

    op doos staat allen touchscreen en op de mp4 zelf staat er allen dat die 8gb is en QW MP-080 (of dat het is weet ik niet) en in de handleiding staat alleen hoe het menu werkt.
    dat is alles......
    en wat is e.e.a.??
    Laatst aangepast door Racheltje : 7 september 2008 om 17:12

  4. #4
    zoek de mp3 op op de site van intertoys en kijk welke sort bestanden video erop gaan

  5. #5
    Mega Senior RHPJS's avatar
    Geregistreerd
    12 april 2008
    Locatie
    Ulft
    Afstand tot server
    ±54 km
    een en ander

  6. #6
    Mega Senior RHPJS's avatar
    Geregistreerd
    12 april 2008
    Locatie
    Ulft
    Afstand tot server
    ±54 km
    AVI moet in ieder geval wel kunnen.
    Welke converter gebruik je?

    EDIT: Hoe speel je muziek af dan, ook via Navigation? Of moet je daarvoor naar bijvoorbeeld de map/onderdeel Muziek.
    Laatst aangepast door RHPJS : 7 september 2008 om 18:25

  7. #7
    Mega Honourable Senior Member Lita112's avatar
    Geregistreerd
    18 september 2004
    Locatie
    Veendam
    Afstand tot server
    ±128 km
    Foto's zou moeten gaan met .jpg en .bmp, maar over video word .avi gezegt. Op de intertoys site is overigens alleen een 2gig versie te vinden van de speler. .

    Als er niets over video in de handleiding staat, is dat wel heel erg slordig. Ik zou het apparaat even mee terug nemen naar de winkel en daar eens even vragen hoe het zit.

    Als het goed is heb je er ook een cdtje bij gekregen met daarop een programma om je videobestanden om te zetten naar het formaat dat de speler aan kan. Verder moet je inderdaad in het menu wel video kiezen, er zou zelfs al een trailer van een film op moeten zstaan die je kan bekijken.

    Zoek op google ook eens naar de "Onda VX878", dit zou exact hetzelfde apparaatje moeten zijn. De avi's moeten dit formaat hebben: avi formaat, met beeldscherm-resolutie 320×240

    Kijk ook eens op deze site, een mini review en een bult reacties van mensen die ook zo'n speler hebben: http://www.iphoneclub.nl/3784/mini-r...van-intertoys/
    Laatst aangepast door Lita112 : 7 september 2008 om 19:16 Reden: extra info
    The only way to make your PC go faster is to throw it out a window.

  8. #8
    Junior Member
    Geregistreerd
    7 september 2008
    Locatie
    Den Haag
    Afstand tot server
    ±111 km
    Dank je wel allemaal, ik denk dat ik het nu weet!!!

  9. #9
    Junior Member
    Geregistreerd
    7 september 2008
    Locatie
    Den Haag
    Afstand tot server
    ±111 km
    Quote Origineel gepost door straffehond Bekijk Bericht
    Hallo,

    Ik heb eenzelfde apparaat gekocht, tevens bij de Intertoys. nu heb ik al verschillende dingen gedaan (geconverteerd naar avi, codecs gedownload), maar het stomme ding blijft maar steeds zeggen "file format error".

    Nu zit ik met mijn handen in het haar, want ik weet maar niet hoe ik het op moet lossen....

    Straffehond
    lukt muziek wel.?

  10. #10
    Quote Origineel gepost door Racheltje Bekijk Bericht
    lukt muziek wel.?

    Muziek lukt prima,ik denk gewoon dat het het formaat is (file format error, duh). verder issie prima, radio doet het sinds kort ook weer.

  11. #11
    Junior Member
    Geregistreerd
    7 september 2008
    Locatie
    Den Haag
    Afstand tot server
    ±111 km
    Quote Origineel gepost door straffehond Bekijk Bericht
    Muziek lukt prima,ik denk gewoon dat het het formaat is (file format error, duh). verder issie prima, radio doet het sinds kort ook weer.
    Uhmm....
    Als je je mp4 aan sluit, en je gaat naar verkenner.
    krijg je als het goed is 4 a 5 mappen te zien (waar je je muziek in plaats)
    welke map stop je je filmpjes in...?

  12. #12
    Het beste is als je ze via Windows Media Player sychroniseert naar je Rockchip.

  13. #13
    Junior Member
    Geregistreerd
    7 september 2008
    Locatie
    Den Haag
    Afstand tot server
    ±111 km
    Quote Origineel gepost door straffehond Bekijk Bericht
    Het beste is als je ze via Windows Media Player sychroniseert naar je Rockchip.
    En dan lukt het wel..?

  14. #14
    Yup, meestal gaat het goed. WMP converteerd ze automatisch als ze niet goed zijn. Foto's kan je er meestal zo inslepen als ze niet te groot zijn.

  15. #15
    Quote Origineel gepost door Racheltje Bekijk Bericht
    Hallo,
    ik heb een paar dagen trug een mp4-speler gekocht bij de intertoys, top ding!
    Liedjes gaat makkelijk, radio doet het goed, alleen films en clipjes erop zetten doet die niet! Ik heb het een paar keer geprobeert,(mp4-, film-, videobestand en AVI) hij ziet ze wel bij 'Navigation' als een gewone bestand, maar niet als een filmpje. En ik heb dat precies hetzelfde bij een foto!! Wie kan mij helpen? Van me handleiding wordt ik ook niet wijzer!

    Het is een Touchscreen mp4 met 8GB (merk staat er niet bij srry).

    Rachel


    Weet je wat je moet doen ik had dit probleem zelf ook maar beetje kijken en je komt eruit je hebt bij je mp4 een cd gehad die moet je openen en daar is een software voor een converter maar je moet ook nog een keer de instlelingen veranderen je drukt op open ofzo en je je moet formaat 240:320 en En dan staat er daar nog iets en dan moet je 4:3 en dan converter naar de mp3 en dan moet het lukken en als het niet lukt moet je trug naar de winkel ik hhop dat het helpt

    Groeten Roy 12 Jaaar

  • Dit topic is automatisch gesloten omdat er sinds vier maanden niet meer op gereageerd is.

    Indien gewenst kan de topicstarter een verzoek tot heropening indienen.
  • Berichtenregels

    • U mag geen nieuwe vragen starten.
    • U mag niet reageren op berichten.
    • U mag geen bijlagen versturen.
    • U mag uw berichten niet bewerken.
    •  
    Helpmij.nl
    Helpmij.nl

    Helpmij.nl en business

    Partners
    Sponsoren
    Linkpartners
    Aanbiedingen