Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 15 van 15

Onderwerp: Toetsenbord laptop werkt niet

  1. #1

    Toetsenbord laptop werkt niet

    Goedemiddag,

    Ik heb een laptop Acer Aspire 5100 waarvan het toetsenbord "opeens" niet meer werkt.
    Wanneer ik een extern toetsenbord aansluit werkt deze wel gewoon.
    Nu wou ik kijken in "Apparaatbeheer", maar krijg daar de volgende foutmelding:
    "MMC kan niet initialiseren vanwege een onjuiste installatie of een beschadiging aan het register. U kunt proberen dit probleem op te lossen door de volgende opdracht uit te voeren: regsvr32%systemRoot%\system32\mmcndmgr.dll"
    Dit heb ik geprobeerd, maar krijg dan de melding dat er geen programma aan het opgegeven bestand is gekoppeld.
    Wie weet een oplossing hiervoor?

    Gr. John

  2. #2
    Tera Honourable Senior Member
    Geregistreerd
    7 september 2006
    Locatie
    Zaanstad
    Afstand tot server
    ±116 km
    Je klopt het verkeerd in, lijkt me.

    Probeer dit: regsvr32 %systemRoot%\system32\mmcndmgr.dll

    (er staat een spatie na regsvr32)

    Tijs.
    Schermafdruk bijvoegen : van het volledige scherm : [PrtScn] knop; van het actieve venster : [Alt][PrtScn] toetscombinatie. Start -> Uitvoeren -> mspaint.exe, Bewerken -> Plakken, Bestand -> Opslaan als -> [Bestandstype: JPEG] + naam invullen. Uploaden via de Paperclip knop in nieuw bericht.

  3. #3
    Het klopt idd dat ik die spatie "vergeten" bent. Echter na het goed invoeren van de regel krijg ik de volgende melding:
    "Module C:\Windows\system32\mmcndmgr.dll is geladen maar de aanroep naar DllRegisterServer is mislukt met foutcode 0x80040201."
    Nog een oplossing hiervoor??

  4. #4
    Tera Honourable Senior Member
    Geregistreerd
    7 september 2006
    Locatie
    Zaanstad
    Afstand tot server
    ±116 km
    Zou moeten betekenen dat het bestand kapot is. Kopieer van iemand anders die hetzelfde besturingssysteem gebruikt even die .dll, hernoem het origineel op jouw computer, en plaats de kopie in de submap System32 van je Windows.

    Probeer daarna het commando opnieuw.

    Tijs.
    Schermafdruk bijvoegen : van het volledige scherm : [PrtScn] knop; van het actieve venster : [Alt][PrtScn] toetscombinatie. Start -> Uitvoeren -> mspaint.exe, Bewerken -> Plakken, Bestand -> Opslaan als -> [Bestandstype: JPEG] + naam invullen. Uploaden via de Paperclip knop in nieuw bericht.

  5. #5
    Dat bestandje is nu goed geinstalleerd, dank daarvoor.
    Echter bij het openen van apparaatbeheer krijg ik nu de melding:
    "navigatie naar de webpagina is geannuleerd".
    En ook mijn toetsenbord werkt nog niet.
    Heb je misschien ook een idee hoe dit kan?

  6. #6
    Trouwens krijg ik ook de mededeling dat Microsoft Management Console niet meer werkt.

  7. #7
    Tera Honourable Senior Member
    Geregistreerd
    7 september 2006
    Locatie
    Zaanstad
    Afstand tot server
    ±116 km
    Vermeld nog even welk besturingssysteem je gebruikt.
    Is dat XP, probeer dan het volgende:
    1. Download, pak uit en draai Dial-a-fix
    Vink alles aan, en druk op Go (kan enige tijd in beslag nemen).
    2. (voor MMC): Installeer MMC 3.0 voor Windows XP

    We horen het wel.
    Schermafdruk bijvoegen : van het volledige scherm : [PrtScn] knop; van het actieve venster : [Alt][PrtScn] toetscombinatie. Start -> Uitvoeren -> mspaint.exe, Bewerken -> Plakken, Bestand -> Opslaan als -> [Bestandstype: JPEG] + naam invullen. Uploaden via de Paperclip knop in nieuw bericht.

  8. #8
    Ik gebruik Vista..

  9. #9
    Tera Honourable Senior Member
    Geregistreerd
    7 september 2006
    Locatie
    Zaanstad
    Afstand tot server
    ±116 km
    Doe dan het volgende:
    Start -> sfc /scannow
    (PS: Dit commando is ook onder XP beschikbaar)

    Hopelijk lost dat de problemen op.

    Tijs.
    Schermafdruk bijvoegen : van het volledige scherm : [PrtScn] knop; van het actieve venster : [Alt][PrtScn] toetscombinatie. Start -> Uitvoeren -> mspaint.exe, Bewerken -> Plakken, Bestand -> Opslaan als -> [Bestandstype: JPEG] + naam invullen. Uploaden via de Paperclip knop in nieuw bericht.

  10. #10
    Wanneer ik dat commando uitvoer, komt er heel snel een klein zwart schermpje in beeld, welke ook direct weer verdwijnt. Verder gebeurt er niets!

    John

  11. #11
    Tera Honourable Senior Member
    Geregistreerd
    7 september 2006
    Locatie
    Zaanstad
    Afstand tot server
    ±116 km
    Probeer het dan op de volgende manier:
    [Windows-toets]r toetscombinatie -> cmd /k sfc /scannow
    Alternatief: Klik op Start-knop -> (Alle) programma's -> rechtsklik op Command-prompt, en kies voor Als Administrator uitvoeren.
    Zodra het Command-prompt venster dan geopend is, daarin typen (en op Enter drukken):
    sfc /scannow

    Succes,

    Tijs.
    Schermafdruk bijvoegen : van het volledige scherm : [PrtScn] knop; van het actieve venster : [Alt][PrtScn] toetscombinatie. Start -> Uitvoeren -> mspaint.exe, Bewerken -> Plakken, Bestand -> Opslaan als -> [Bestandstype: JPEG] + naam invullen. Uploaden via de Paperclip knop in nieuw bericht.

  12. #12
    De scan heeft idd op bovengoemde manier gewerkt, met het volgende resultaat:
    Zijn beschadigde bestanden gevonden, maar niet allemaal konden ze worden hersteld.
    Details zijn opgenomen in CBS.log.
    Heb gekeken of apparaatbeheer al deed, maar helaas....
    Misschien nog een laatste oplossing?

  13. #13
    Tera Honourable Senior Member
    Geregistreerd
    7 september 2006
    Locatie
    Zaanstad
    Afstand tot server
    ±116 km
    Kijk eens of handmatig opgestart het wél werkt:
    Open weer een command-prompt onder Administrator rechten (zie vorige posting).
    Klop in aldaar: devmgmt.msc

    Als het niet werkt, dan hoop ik dat iemand anders je verder kan helpen.

    Tijs.
    Schermafdruk bijvoegen : van het volledige scherm : [PrtScn] knop; van het actieve venster : [Alt][PrtScn] toetscombinatie. Start -> Uitvoeren -> mspaint.exe, Bewerken -> Plakken, Bestand -> Opslaan als -> [Bestandstype: JPEG] + naam invullen. Uploaden via de Paperclip knop in nieuw bericht.

  14. #14
    Helaas werkt het handmatig opstarten ook niet, maar iig bedankt!!

  15. #15
    Is er misschien ook een driver te downloaden voor het toetsenbord voor bovengenoemde laptop?

  16. Dit topic is automatisch gesloten omdat er sinds vier maanden niet meer op gereageerd is.

    Indien gewenst kan de topicstarter een verzoek tot heropening indienen.

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren
Linkpartners
Aanbiedingen