Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 3 van 3

Onderwerp: gitaar op de computer

 1. #1
  Vraag is niet opgelost

  gitaar op de computer

  Hoi allemaal,

  Ik wil graag mijn elektrische gitaar via de computer uitversterken. Mijn gitaarversterker is namelijk niet zo handzaam en dus laat ik die bij mijn band staan. Daarom zou ik thuis, met oefenen, graag mijn gitaar via de speakers van mijn pc uitversterken. Iemand enig idee hoe ik dit moet doen?

  Ik heb een pedaal waar ik mijn gitaar op inplug. Naast het feit dat dat pedaal effecten biedt, zit er ook een koptelefoonuitgang op. Die gebruik ik om het pedaal middels een kabeltje aan te sluiten op de microfoon ingang op mijn moederbord. Iemand enig idee hoe ik dat geluid dan via de luidsprekers te horen kan krijgen? Ik heb het al via Audacity geprobeerd, maar daar krijg ik geen geluid.

 2. #2
  Giga Senior erbicom's avatar
  Geregistreerd
  28 oktober 2000
  Locatie
  Hoorn
  Afstand tot server
  ±123 km
  Op je microfooningang? Geeft het pedaal een versterk signaal (zitten er batterijen in)? Dan zou ik eerst eens proberen om het kabeltje op de line-in aan te sluiten (blauw) en dan het betreffende schuifje openzetten bij Volumeregeling (Opname). Mocht het dan veel te zacht klinken kun je het kabeltje op de mic. ingang aansluiten en proberen.

 3. #3
  ja, het pedaaltje werkt of op batterijen of op een 9V adapter. De microfooningang heb ik dus al geprobeerd, maar bij Audacity krijg ik dan geen signaal. Ik zal de line in eens proberen

 4. Dit topic is automatisch gesloten omdat er sinds vier maanden niet meer op gereageerd is.

  Indien gewenst kan de topicstarter een verzoek tot heropening indienen.

Berichtenregels

 • U mag geen nieuwe vragen starten.
 • U mag niet reageren op berichten.
 • U mag geen bijlagen versturen.
 • U mag uw berichten niet bewerken.
 •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren
Aanbiedingen