Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 8 van 8

Onderwerp: Security center-service is niet gestart

  • Vraag is opgelost
  1. #1

    Security center-service is niet gestart

    Ik kan mijn windows beveiligingscentrum niet meer inschakelen.
    Ik kreeg steeds de message " security center service is niet gestart".

    Surfen op het net gaat wel nog, maar veel trager en met pagina's die vastlopen.
    Hoe kan ik het beveiligingscentrum terug inschakelen.

    Ik heb al van alles geprobeerd, maar wil ook niet te veel instellingen wijzigen.

    Thanks !

  2. #2
    Hoofdmoderator
    Bestuurslid
    crash's avatar
    Geregistreerd
    16 augustus 2001
    Locatie
    Purmerend
    Afstand tot server
    ±105 km
    Ga eens naar start > uitvoeren > type hier services.msc (enter). Zoek in de lijst "Security center"(1), klik hier op en gebruik de knop starten(2). Stel de "Opstarttype"(3) in op "Automatisch opstarten(vertraagd), klik hierna op "Toepassen"(4).

    Zie de bijlage voor de nummers;

    Bijgevoegde kleine afbeeldingen Bijgevoegde kleine afbeeldingen Klik op afbeelding voor grotere versie

Naam:  Services.jpg‎
Bekeken: 106
Grootte:  82,2 KB  
    grtz Lex

    Op e-mails over computerproblemen reageer ik niet meer, daar is het forum voor.
    16 augustus 2001 - 2011 is tien jaar lid van Helpmij.nl

  3. #3

    Security Service-Center

    Bedankt voor het supersnelle antwoord.

    Ik heb evenwel een heel domme vraag : ik vind uitvoeren niet op mijn start balk, 't is Windows Vista, hoe geraak ik aan "uitvoeren" ?

    Thanks

  4. #4
    Hoofdmoderator
    Bestuurslid
    crash's avatar
    Geregistreerd
    16 augustus 2001
    Locatie
    Purmerend
    Afstand tot server
    ±105 km
    Hier heb je uitleg hoe je uitvoeren terug krijgt in het startmenu van Vista;
    Quote Origineel gepost door XP_PC Bekijk Bericht

    Klik met de rechtermuisknop op de start-knop.
    Klik op "eigenschappen".
    Klik op "aanpassen".
    Zet in dit venster een vinkje bij "uitvoeren weergeven"


    Vanaf heden zul je "uitvoeren" weer in je startmenu zien staan:



    Vergeet niet: je kunt altijd het uitvoeren-menu weergeven door op WINKEY+R te drukken. (Dus de toets met het windowslogo + R).
    Bron;
    http://www.helpmij.nl/forum/showthread.php?t=285880

    PS Als je Vista in het Nederlands hebt moet je naar "De opdracht Uitvoeren weergeven" zoeken.
    Laatst aangepast door crash : 21 juni 2009 om 09:25
    grtz Lex

    Op e-mails over computerproblemen reageer ik niet meer, daar is het forum voor.
    16 augustus 2001 - 2011 is tien jaar lid van Helpmij.nl

  5. #5

    Thanks.

    Bedankt, het is gelukt !

    Hartelijk dank voor het snelle antwoord.

  6. #6
    Hoofdmoderator
    Bestuurslid
    crash's avatar
    Geregistreerd
    16 augustus 2001
    Locatie
    Purmerend
    Afstand tot server
    ±105 km
    Graag gedaan, start security center nu ook mee op met het opstarten van Windows?
    grtz Lex

    Op e-mails over computerproblemen reageer ik niet meer, daar is het forum voor.
    16 augustus 2001 - 2011 is tien jaar lid van Helpmij.nl

  7. #7

    security server ?

    ahmm ik heb alles doorgekeken of die er tussen stond maar hij staat er echt niet tussen als ik naar de services ga kan je mij aub helpen

    dank je wel

  8. #8
    Moderator
    Verenigingslid
    huijb's avatar
    Geregistreerd
    19 december 2001
    Deze topic stamt uit 2009 het is niet gewenst om daar nog in te reageren. Op slot.
    Gegroet
    -_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
    http://www.harleyforum.nl/
    Het Nederlandse Harley Forum

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren
Linkpartners
Aanbiedingen