Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 12 van 12

Onderwerp: Contacten over zetten naar pc

  1. #1
    Senior Member Greff's avatar
    Geregistreerd
    28 april 2001
    Locatie
    Milsbeek
    Afstand tot server
    ±52 km
    Vraag is opgelost

    Contacten over zetten naar pc

    Hallo,

    Ik heb een Htc 3650 en wil de contacten over zetten naar mijn pc maar ik krijg het niet voor elkaar.
    Ik heb verbinding via activeSync maar als ik via Extra Opties klik dan zie het lijstje waar
    contacten grijs is en niet aan te klikken .

    Wat moet ik doen om dat wel zo te krijgen??
    Groetjes Greff...

  2. #2
    Je hebt wel een partnership opgezet met het apparaat via activesync?

    Of ben je als Guest aangemeld?

  3. #3
    Senior Member Greff's avatar
    Geregistreerd
    28 april 2001
    Locatie
    Milsbeek
    Afstand tot server
    ±52 km
    Ik weet niet wat u bedoeld
    Groetjes Greff...

  4. #4
    En is het de bedoeling de contacten met outlook te synchroniseren?

  5. #5
    Senior Member Greff's avatar
    Geregistreerd
    28 april 2001
    Locatie
    Milsbeek
    Afstand tot server
    ±52 km
    Ik zie nu dat er inderdaad GAST staat
    ik heb intussen activesync opnieuw geinstalleert maar dat gaf geen resultaat\

    Hoe kom ik van die Gast af?
    Groetjes Greff...

  6. #6
    Door, wanneer de HTC aangesloten wordt, te kiezen voor "Volgende" en niet te annuleren.
    Dan wordt de setup wizard gestart waarmee een partnership aangemaakt kan worden.

  7. #7
    Senior Member Greff's avatar
    Geregistreerd
    28 april 2001
    Locatie
    Milsbeek
    Afstand tot server
    ±52 km
    Ik ben zo ver hij erkent mijn pda met de goede naam

    als ik contacten aan klik krijg ik dat ik outlook moet installeren ik heb deze al er op staan
    Groetjes Greff...

  8. #8
    Heb je MS Outlook of Outlook Express?

  9. #9
    Senior Member Greff's avatar
    Geregistreerd
    28 april 2001
    Locatie
    Milsbeek
    Afstand tot server
    ±52 km
    express 6
    Groetjes Greff...

  10. #10
    Je hebt MS Outlook nodig om te kunnen syncen met activesync.

    Met het programma SyncExpress http://www.syncdata.it/ schijn je wel met Outlook Express te kunnen syncen.

  11. #11
    Senior Member Greff's avatar
    Geregistreerd
    28 april 2001
    Locatie
    Milsbeek
    Afstand tot server
    ±52 km
    zo ver gelukt staat na de sychroniseren staat het adres boek bij de lijst maar hoe download ik die
    Groetjes Greff...

  12. #12
    Senior Member Greff's avatar
    Geregistreerd
    28 april 2001
    Locatie
    Milsbeek
    Afstand tot server
    ±52 km
    het is voor mij opgelost!!
    het is hard werken om voor elkaar te krijgen

    Maar nire hartelijk dank voor je tijd en geduld
    Groetjes Greff...

  13. Dit topic is automatisch gesloten omdat er sinds vier maanden niet meer op gereageerd is.

    Indien gewenst kan de topicstarter een verzoek tot heropening indienen.

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren
Linkpartners
Aanbiedingen