Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Pagina 1 van 2 1 2 LaatsteLaatste
Weergeven resultaten 1 tot 20 van 23

Onderwerp: Beeldschermresolutie veranderen

  1. #1
    Senior Member michiel117's avatar
    Geregistreerd
    15 oktober 2009
    Locatie
    Soest
    Afstand tot server
    ±69 km
    Vraag is niet opgelost

    Beeldschermresolutie veranderen

    Hallo Ik heb een probleempje met mijn beeldschermresolutie

    mijn pc is laats gecrashd en toen is er een nieuwe xp opgezet alleen (helemaal gelukt)
    Daardoor kan ik mijn beeldscherm resolutie niet meer hoger maken dan 1024*768
    ook kan ik niet meer 2 beeldshermen op mijn pc zetten hier kun je kijken wat veranderd is

    EERST WAS HET ZO
    http://www.windowscorner.com/winxp/b...reaublad_8.jpg
    NU IS HET ZO:
    http://www.speeltuinhoogvliet.nl/Htm...n/image002.jpg

    AVB

    Michiel WOpereis
    Laatst aangepast door michiel117 : 14 november 2009 om 16:35

  2. #2
    Banned vanschagen's avatar
    Geregistreerd
    26 november 2001
    Locatie
    Andijk
    Afstand tot server
    ±91 km
    video driver installeren al gedaan en chipset driver en sound driver???

  3. #3
    nieuwste beeldscherm driver installeren?

  4. #4
    Nvidia/ATI? Download de nieuwste drivers vn Nvidia Hier.
    ATI drivers Hier.


    Nvidia Resolutie weizigen:

    Voor XP.

    Klik op START> CONFIGURATIESCHERM > Nvidia - Conufigiratiescherm.

    In de nvidia ConFig:

    Kijk je onder beeldscherm en dan resolutie wijzigen, verander dit naar je eigen wens.

    Vista? geen verstand van sorry.

    ATI ook niet misschien weet iemand anders hoe het met ATI gaat maar misschien heb je niet een ATI. Succses

  5. #5
    Senior Member michiel117's avatar
    Geregistreerd
    15 oktober 2009
    Locatie
    Soest
    Afstand tot server
    ±69 km
    Het lig volgesmij niet aan de driver want ik heb met unibleu driverscanner alleen deze gevonden die wou hij ook niet instaleren :

    videocontroller (VGA-Compatibel)


    kan het daar aan liggen?
    >>>>>>Dj Gupp<<<<<<<


    beter

  6. #6
    Dit kan niet anders dan een driver probleem zijn of een virus infectie
    zoals bertus en ronold al schrijven

  7. #7
    Senior Member michiel117's avatar
    Geregistreerd
    15 oktober 2009
    Locatie
    Soest
    Afstand tot server
    ±69 km
    virus infectie lijkt me haast onmogelijk als ik de schrijf helemaal geformateerd heb en windows xp opnieuw geinstaleerd is
    >>>>>>Dj Gupp<<<<<<<


    beter

  8. #8
    Wat heb je? ATI of Nvidia...
    Resolutie hebben toch met je video kaart te maken..
    Misschien een foutje in je video k.

    Vista of xp?

  9. #9

  10. #10
    Senior Member michiel117's avatar
    Geregistreerd
    15 oktober 2009
    Locatie
    Soest
    Afstand tot server
    ±69 km
    Quote Origineel gepost door Ronold Bekijk Bericht
    Wat heb je? ATI of Nvidia...
    Resolutie hebben toch met je video kaart te maken..
    Misschien een foutje in je video k.

    Vista of xp?
    hoe kwam je ook al weer in aparaatbeheer?
    >>>>>>Dj Gupp<<<<<<<


    beter

  11. #11
    windows toets en pauze break in drukken
    optie hardware
    optie apparaatbeheer

  12. #12
    Senior Member michiel117's avatar
    Geregistreerd
    15 oktober 2009
    Locatie
    Soest
    Afstand tot server
    ±69 km
    Quote Origineel gepost door Ronold Bekijk Bericht
    windows toets en pauze break in drukken
    optie hardware
    optie apparaatbeheer
    Onder aparaat beheer staat niet eens wat voor videokaart ik heb maar toevallig weet ik dat ik een ATI RADEON 9000 heb 32mb geloof ik kan dat kloppen?
    >>>>>>Dj Gupp<<<<<<<


    beter

  13. #13
    Senior Member michiel117's avatar
    Geregistreerd
    15 oktober 2009
    Locatie
    Soest
    Afstand tot server
    ±69 km
    miss heb jij teamviewer kan ik je laten zien in aparaatbeheer staan namelijk ook een paar vraagtekens met gele uitroeptekens erin bij overige aparaten
    >>>>>>Dj Gupp<<<<<<<


    beter

  14. #14
    Senior Member michiel117's avatar
    Geregistreerd
    15 oktober 2009
    Locatie
    Soest
    Afstand tot server
    ±69 km
    Ook al met kaspersky anti-virus gescand en nix gevonden
    >>>>>>Dj Gupp<<<<<<<


    beter

  15. #15
    Ik heb team vieuwer
    wat is je ID?

  16. #16
    Senior Member michiel117's avatar
    Geregistreerd
    15 oktober 2009
    Locatie
    Soest
    Afstand tot server
    ±69 km
    Quote Origineel gepost door Ronold Bekijk Bericht
    Ik heb team vieuwer
    wat is je ID?
    kun jew even je id en tijdelijke w8woord geven dan doe ik een presentation
    >>>>>>Dj Gupp<<<<<<<


    beter

  17. #17
    470 634 192

    6366

  18. #18
    Oeps ff opnieuw

  19. #19
    Senior Member michiel117's avatar
    Geregistreerd
    15 oktober 2009
    Locatie
    Soest
    Afstand tot server
    ±69 km

    Smile

    Quote Origineel gepost door Ronold Bekijk Bericht
    470 634 192

    6366
    valt hij weg herstart teamviewer eens kijken of hij het dan doet
    >>>>>>Dj Gupp<<<<<<<


    beter

  20. #20
    Senior Member michiel117's avatar
    Geregistreerd
    15 oktober 2009
    Locatie
    Soest
    Afstand tot server
    ±69 km
    Quote Origineel gepost door michiel117 Bekijk Bericht
    valt hij weg herstart teamviewer eens kijken of hij het dan doet
    wachtwoord?
    >>>>>>Dj Gupp<<<<<<<


    beter

  • Dit topic is automatisch gesloten omdat er sinds vier maanden niet meer op gereageerd is.

    Indien gewenst kan de topicstarter een verzoek tot heropening indienen.
  • Pagina 1 van 2 1 2 LaatsteLaatste

    Berichtenregels

    • U mag geen nieuwe vragen starten.
    • U mag niet reageren op berichten.
    • U mag geen bijlagen versturen.
    • U mag uw berichten niet bewerken.
    •  
    Helpmij.nl
    Helpmij.nl

    Helpmij.nl en business

    Partners
    Sponsoren
    Linkpartners
    Aanbiedingen