Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 16 van 16

Onderwerp: HD of HDMI aansluiten Wii

  • Vraag is opgelost
  1. #1

    HD of HDMI aansluiten Wii

    Hoi

    Ik heb een Wii, en die zit nu bij mij aangesloten op mijn HD PHILIPS tv. Maar dan wel met die 3 gekleurde aansluitingen. Ik had in het menu gekeken hoe ik mijn spellen in HD kon spelen, ik zag die optie er wel bij staan, maar ik kon die niet kiezen. Heb ik hiervoor een speciale kabel ofzo nodig?

  2. #2
    Off-topic:
    Die link nr 1 in je signature werkt niet, er staat hhttp ipv http dus je kan hem niet openen door daar te klikken, zeg het maar ff om je te helpen.

  3. #3
    Hoofdmoderator
    Bestuurslid
    crash's avatar
    Geregistreerd
    16 augustus 2001
    Locatie
    Purmerend
    Afstand tot server
    ±105 km
    [Ofrtopic]
    Staat 2x een H in voor http;
    http://www.helpmij.nl/forum/showthre...49#post3059149
    en linkt naar deze topic zo te zien.

    [ontopic]
    HDMI kan HD beeld door geven of Component. Heb je nu rood/wit/geel aangesloten?
    Laatst aangepast door crash : 1 december 2009 om 18:30
    grtz Lex

    Op e-mails over computerproblemen reageer ik niet meer, daar is het forum voor.
    16 augustus 2001 - 2011 is tien jaar lid van Helpmij.nl

  4. #4
    Ja, idd, die heb ik nu aangesloten.
    PS: Handtekening aangepast

  5. #5
    Hoofdmoderator
    Bestuurslid
    crash's avatar
    Geregistreerd
    16 augustus 2001
    Locatie
    Purmerend
    Afstand tot server
    ±105 km
    De kabels met rood/wit/geel aansluitingen zijn analoog en kunnen niet het digitale HD beeld door geven. Geel is namelijk alleen voor beeld. Rood/wit zijn voor geluid.
    grtz Lex

    Op e-mails over computerproblemen reageer ik niet meer, daar is het forum voor.
    16 augustus 2001 - 2011 is tien jaar lid van Helpmij.nl

  6. #6
    wat heb ik nodig voor die HD optie in de Wii-Optie-Menu te gebruiken?

  7. #7
    Hoofdmoderator
    Bestuurslid
    crash's avatar
    Geregistreerd
    16 augustus 2001
    Locatie
    Purmerend
    Afstand tot server
    ±105 km
    Liefst HDMI waarschijnlijk, die kan HD beeld doorgeven. Ik heb zelf geen Wii, maar lijkt me dat dan die instelling beschikbaar moet zijn.
    grtz Lex

    Op e-mails over computerproblemen reageer ik niet meer, daar is het forum voor.
    16 augustus 2001 - 2011 is tien jaar lid van Helpmij.nl

  8. #8
    Maar de Wii heeft een eigen TV aansluiting. dus als ik zomaar een HDMI kabel koop past hij er denk ik niet in...

  9. #9
    Giga Senior Probleempjes's avatar
    Geregistreerd
    22 januari 2008
    Locatie
    Hoekje van Overijssel
    Quote Origineel gepost door pilootnour5 Bekijk Bericht
    Maar de Wii heeft een eigen TV aansluiting. dus als ik zomaar een HDMI kabel koop past hij er denk ik niet in...
    Nou is het een tijd geleden dat ik mijn wii gezien heb (Letterlijk en figuurlijk om bepaalde redenen), maar de Wii heeft dacht ik geen HDMI aansluiting.
    Gr,

    Probleempjes

  10. #10
    Je kunt je Wii ook op EDTV zetten, Enhanced Definition Television, een soort tussenweg tussen SD en HD. Dat is 480p.
    Hier heb je een componentkabel voor nodig.
    NWO 4 LIFE!

  11. #11
    als je een hdmi kabel koopt kan je geen verkeerde kopen.
    er is maar 1 maat in.
    en er zit volgensmij wél een HDMI output in

  12. #12
    Op de Wii zitten de volgende aansluitingen:


    De onderste is voor de stroom.
    Die daarboven is voor de TV. Hier kan geen HDMI aansluiting op. Hoe kan ik dan toch die HDMI optie krijgen?
    Bijgevoegde kleine afbeeldingen Bijgevoegde kleine afbeeldingen Klik op afbeelding voor grotere versie

Naam:  Wii achterkant.jpg‎
Bekeken: 1391
Grootte:  9,6 KB  

  13. #13
    Ik heb een wii gehad en je zou de oplossing van RichardW kunnen proberen. Als dat niet lukt, gaat het je niet lukken, aangezien de wii geen HDMI uit kan spugen.

  14. #14
    Quote Origineel gepost door aaajeetee Bekijk Bericht
    Ik heb een wii gehad en je zou de oplossing van RichardW kunnen proberen. Als dat niet lukt, gaat het je niet lukken, aangezien de wii geen HDMI uit kan spugen.
    Foto:


    Je ziet dus dat ik de laatste optie (nog) niet kan kiezen hoewel ik een HD TV heb.

    Hoe zet ik die optie nou aan?
    Bijgevoegde kleine afbeeldingen Bijgevoegde kleine afbeeldingen Klik op afbeelding voor grotere versie

Naam:  Foto 0075.jpg‎
Bekeken: 1377
Grootte:  84,7 KB  

  15. #15
    Banned
    Geregistreerd
    4 januari 2010
    Locatie
    Thorn
    Afstand tot server
    ±106 km
    Ik heb de wii met component kabel uitgerust en dan kan je de laaste functie wel dus deze kabel moet je hebben: + Deze uitgang op je HDTV: de ingangen waar Component in staat moet je ook maar eens kijken of je die op je TV hebt. Die kabel zit rond de prijs van Euro 30

  16. #16
    Hoofdmoderator
    Bestuurslid
    crash's avatar
    Geregistreerd
    16 augustus 2001
    Locatie
    Purmerend
    Afstand tot server
    ±105 km
    Quote Origineel gepost door pilootnour5 Bekijk Bericht
    Je ziet dus dat ik de laatste optie (nog) niet kan kiezen hoewel ik een HD TV heb.
    480P is geen echte HD weergave. 720P is HD ready en 1080P is full HD.
    grtz Lex

    Op e-mails over computerproblemen reageer ik niet meer, daar is het forum voor.
    16 augustus 2001 - 2011 is tien jaar lid van Helpmij.nl

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren
Linkpartners
Aanbiedingen