Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 12 van 12

Onderwerp: Opstart Programma's Windows 7

  1. #1
    Senior Member pannakru0's avatar
    Geregistreerd
    24 november 2008
    Locatie
    Schoonhoven
    Afstand tot server
    ±114 km
    Vraag is opgelost

    Opstart Programma's Windows 7

    Ik heb nu al een tijdje windows 7 maar ben er nog steeds niet achter hoe ik mijn opstartprogramma's kan aan of uitzetten. Bij vista was dat gewoon bij configuratiescherm maar daar kan ik het niet meer terug vinden.

    Gr pannakru

  2. #2
    Moderator
    Verenigingslid
    Mik Zjegger's avatar
    Geregistreerd
    8 december 2008
    Locatie
    Bourgondische stad waar het goed toeven is.
    Start>alle programma's>opstarten?
    Wat bedoel je precies met opstartprogramma's?
    Laatst aangepast door Mik Zjegger : 26 december 2009 om 00:00
    Grtjzzz uit de stad van André Rieu !
    ____________________________
    spy/malware problemen?
    How To en downloaden Mbam
    Have a nice day !!!

  3. #3
    Senior Member pannakru0's avatar
    Geregistreerd
    24 november 2008
    Locatie
    Schoonhoven
    Afstand tot server
    ±114 km
    Sorry is een beetje vaag ja. Ik bedoel als je je pc aanzet welke programma's er dan tegelijk mee opstarten.

  4. #4
    Moderator
    Verenigingslid
    Mik Zjegger's avatar
    Geregistreerd
    8 december 2008
    Locatie
    Bourgondische stad waar het goed toeven is.
    Wintoets+R
    msconfig

    Kun je ook in 't zoekvak intikken Start>zoeken
    Laatst aangepast door Mik Zjegger : 26 december 2009 om 00:06
    Grtjzzz uit de stad van André Rieu !
    ____________________________
    spy/malware problemen?
    How To en downloaden Mbam
    Have a nice day !!!

  5. #5
    Senior Member Quatsch's avatar
    Geregistreerd
    16 november 2005
    Locatie
    Parel aan de Oosterschelde
    of met ccleaner de opstart perikelen van software uitschakelen?
    tabblad gereedschap [opstarten]??

    ==msconfig + dan wat opschoon mogelijkheden
    Laatst aangepast door Quatsch : 26 december 2009 om 00:10
    Grz
    Q

  6. #6
    Senior Member pannakru0's avatar
    Geregistreerd
    24 november 2008
    Locatie
    Schoonhoven
    Afstand tot server
    ±114 km
    Euhm wil er wat bijzetten maar dat kan ik nergens vinden. Zal vast heel makkelijk zijn maar kan het niet vinden.

    Nog prettige kerstdagen allemaal trouwens.

  7. #7
    Moderator
    Verenigingslid
    Mik Zjegger's avatar
    Geregistreerd
    8 december 2008
    Locatie
    Bourgondische stad waar het goed toeven is.
    Wat wil je erbij zetten?
    Als je bedoelt dat je een of ander programma mee wil laten opstarten,dan zoek je dat programma op bij alle programma's,dubbelklik op 't programma en kijk of je bij instellingen,meestal algemeen,de optie "mee opstarten als Windows start"o.i.d. ziet,vink die optie aan en het programma start mee op als Windows opstart.
    Als je de map opstarten in Win 7 zoekt:
    C:\Users\Jouw_Gebruikersnaam\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup
    Dit is 't officiële pad maar in de verkenner staat 't in 't Nederlands als je dat taalpakket hebt geïnstalleerd.
    Sleep daar je programma's in die je mee wilt laten opstarten.
    Succes!
    Laatst aangepast door Mik Zjegger : 26 december 2009 om 01:14
    Grtjzzz uit de stad van André Rieu !
    ____________________________
    spy/malware problemen?
    How To en downloaden Mbam
    Have a nice day !!!

  8. #8
    Senior Member pannakru0's avatar
    Geregistreerd
    24 november 2008
    Locatie
    Schoonhoven
    Afstand tot server
    ±114 km
    Ja meestal staat dat er wel bij als je bij opties kijkt maar bij wat ik wil (G35 headset programma mee laten opstarten) kan je niks kiezen. Zeg maar geen menu balk. Kan ook helemaal niks anders aanpassen.

    Kan die map niet vinden die je erbij hebt gezet. Appdata is toch gewoon hetzelfde in het nederlands?

  9. #9
    Moderator
    Verenigingslid
    Mik Zjegger's avatar
    Geregistreerd
    8 december 2008
    Locatie
    Bourgondische stad waar het goed toeven is.
    Heb je in de verkenner bij extra>mapopties>weergeven de optie "verborgen mappen en stations weergeven" aangevinkt?
    Anders:
    Wintoets+R
    type
    control folders
    enter
    Laatst aangepast door Mik Zjegger : 26 december 2009 om 01:43
    Grtjzzz uit de stad van André Rieu !
    ____________________________
    spy/malware problemen?
    How To en downloaden Mbam
    Have a nice day !!!

  10. #10
    Senior Member pannakru0's avatar
    Geregistreerd
    24 november 2008
    Locatie
    Schoonhoven
    Afstand tot server
    ±114 km
    nee staat niet aangevinkt. Raar.

  11. #11
    Senior Member pannakru0's avatar
    Geregistreerd
    24 november 2008
    Locatie
    Schoonhoven
    Afstand tot server
    ±114 km
    Zat nog even te googlen en heb een programmatje gevonden genaamt ,Startup Control Panel 2.8.
    Heb hem daarbij toegevoegd en nu start hij tegelijk op.

    Thanks voor al je hulp.

  12. #12
    Moderator
    Verenigingslid
    Mik Zjegger's avatar
    Geregistreerd
    8 december 2008
    Locatie
    Bourgondische stad waar het goed toeven is.
    Ja kan ook anders de optie aanvinken(staat standaard uit).Zelf heb ik (onderXP) StartUpRight daar kun je ook vertragingen inbouwen en de volgorde van opstarten bepalen.
    Prettige feestdagen nog en graag gedaan!
    Grtjzzz uit de stad van André Rieu !
    ____________________________
    spy/malware problemen?
    How To en downloaden Mbam
    Have a nice day !!!

  13. Dit topic is automatisch gesloten omdat er sinds vier maanden niet meer op gereageerd is.

    Indien gewenst kan de topicstarter een verzoek tot heropening indienen.

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren
Linkpartners
Aanbiedingen