Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 8 van 8

Onderwerp: wijziging extensie bij nieuw Word of Excel document

  1. #1
    Senior Member
    Geregistreerd
    2 januari 2004
    Locatie
    Rotterdam
    Afstand tot server
    ±151 km
    Vraag is opgelost

    wijziging extensie bij nieuw Word of Excel document

    Na het aanmaken van een nieuw Word of Excel document,wanneer ik het document een naam wil geven,verschijnt er een venster,waarin staat dat bij het wijzigen van de extensie het document onbruikbaar kan worden.

    Wanneer ik doorga,verdwijnt het bijbehorende Word of Excel logo (wordt gewijzigd in een voor mij totaal onbekend iets),maar het document kan wel als Word of Excel document worden geopend!

    Wat kan de oorzaak hiervan zijn en hoe dit te verhelpen?

    Gaarne reactie,

    bij voorbaat dank.

    Klaas

  2. #2
    Hallo,

    Waarschijnlijk sla je hem op met Opslaan als, en staat er dan alle bestanden, en kies je geen extensie. Ik heb er een screenshot bijgedaan, ik gebruik wel OpenOffice, dus ziet het er wel iets anders uit.

    Als type moet je een Word [en dan je gewenste versie]- formaat kiezen.

    Groetsels,
    Donkade
    Laatst aangepast door Donkade : 23 maart 2010 om 20:42 Reden: Fout in een BB-code tag, hersteld






  3. #3
    Senior Member
    Geregistreerd
    2 januari 2004
    Locatie
    Rotterdam
    Afstand tot server
    ±151 km

    wijziging extensie bij nieuw Word of Excel document

    Sorry Donkade,

    misschien is mijn vraag niet duidelijk genoeg.Ik sla niets op,zover ben ik dan nog niet.

    Ik maak een nieuw Word,Excel of Scandocument en als ik dit document een naam wil geven,krijg ik het betreffende venster te zien:als u de extensie wijzigt wordt het document mogelijk onbruikbaar!
    Maar ik wijzig helemaal niets,ook geen extensie,ik wil het nieuwe document alleen een naam geven,dus rechts klikken en dan op naam wijzigen,was`dus eerst:Nieuw Microsoft Word document!
    Dit geldt ook bij het aanmaken van een nieuw Excel of Scandocument!


    Groetjes,

    Klaas

  4. #4
    Senior Member city guy's avatar
    Geregistreerd
    27 januari 2010
    Locatie
    Den Haag
    Afstand tot server
    ±111 km
    Hi,

    ik denk dat in de mapopties (Configuratie) ingesteld is:
    extensie van bekende bestandstypen verbergen.
    Hernoem daarom het document met de volledige naam: inclusief de .doc of .docx extensie
    yours truly
    CG

    =================
    Probleem duidelijk beschreven?
    Duidelijkheid: 1e stap naar een snelle oplossing

  5. #5
    Senior Member
    Geregistreerd
    2 januari 2004
    Locatie
    Rotterdam
    Afstand tot server
    ±151 km

    wijziging extensie bij nieuw Word of Excel document

    City Guy,

    ik ben dwalende,dus hopelijk kan je mij een beetje de doede richting op sturen!

    Je schrijft:ik denk dat in de mapopties (Configuratie) ingesteld is:
    extensie van bekende bestandstypen verbergen.
    Hernoem daarom het document met de volledige naam: inclusief de .doc of .docx extensie
    __________________

    Ik ben een complete leek,dus gaarne iets verduidelijken,ik neem aan dat je bedoelt mapopties(configuratie) via Windows verkenner onder Extra,maar wat bedoel je met hernoem document met volledige inclusief de do of docx?????????

    Groetjes,

    Klaas

  6. #6
    Senior Member city guy's avatar
    Geregistreerd
    27 januari 2010
    Locatie
    Den Haag
    Afstand tot server
    ±111 km
    Quote Origineel gepost door klaas-van-winge Bekijk Bericht
    City Guy,

    ik ben dwalende,dus hopelijk kan je mij een beetje de doede richting op sturen!

    Je schrijft:ik denk dat in de mapopties (Configuratie) ingesteld is:
    extensie van bekende bestandstypen verbergen.
    Hernoem daarom het document met de volledige naam: inclusief de .doc of .docx extensie
    __________________

    Ik ben een complete leek,dus gaarne iets verduidelijken,ik neem aan dat je bedoelt mapopties(configuratie) via Windows verkenner onder Extra,maar wat bedoel je met hernoem document met volledige inclusief de do of docx?????????

    Groetjes,

    Klaas

    OK,
    stel:
    jij ziet in de verkenner het document staan als bijv: aanmaning

    een word document zou eigenlijk aanmaning.doc moeten heten (standaard)

    Nou ga jij hernoemen en zegt het heet:herinnering, dan ben je de benodigde .doc ineens kwijt. Dus moet je even proberen om te hernoemen als compleet: herinnering.doc Dat zou dan moeten werken.

    Voor Excel is het dan: xls, Access: mdb of accdb

    De aanname over verkenner is juist.
    yours truly
    CG

    =================
    Probleem duidelijk beschreven?
    Duidelijkheid: 1e stap naar een snelle oplossing

  7. #7
    Senior Member
    Geregistreerd
    2 januari 2004
    Locatie
    Rotterdam
    Afstand tot server
    ±151 km

    wijziging extensie bij nieuw Word of Excel document

    City Guy,

    het is gelukt,al weet ik echt niet precies,hoe ik het heb gedaan.

    Hartelijk dank.

    Probleem opgelost.

  8. #8
    Senior Member city guy's avatar
    Geregistreerd
    27 januari 2010
    Locatie
    Den Haag
    Afstand tot server
    ±111 km
    Quote Origineel gepost door klaas-van-winge Bekijk Bericht
    City Guy,

    het is gelukt,al weet ik echt niet precies,hoe ik het heb gedaan.

    Hartelijk dank.

    Probleem opgelost.
    Fijn, leuk om te weten
    yours truly
    CG

    =================
    Probleem duidelijk beschreven?
    Duidelijkheid: 1e stap naar een snelle oplossing

  • Dit topic is automatisch gesloten omdat er sinds vier maanden niet meer op gereageerd is.

    Indien gewenst kan de topicstarter een verzoek tot heropening indienen.
  • Berichtenregels

    • U mag geen nieuwe vragen starten.
    • U mag niet reageren op berichten.
    • U mag geen bijlagen versturen.
    • U mag uw berichten niet bewerken.
    •  
    Helpmij.nl
    Helpmij.nl

    Helpmij.nl en business

    Partners
    Sponsoren
    Linkpartners
    Aanbiedingen