Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 8 van 8

Onderwerp: Windows 7 Touchscreen Instellen

  1. #1
    Senior Member
    Geregistreerd
    6 september 2009
    Vraag is opgelost

    Windows 7 Touchscreen Instellen

    Ik heb een Packared Bell viseo 200T touch Edition gekocht en aangesloten op mijn pc met windows 7.
    Ik dacht, hij zou het meteen doen maar dat is niet zo. Dus ik pak de handleiding erbij.
    In de handleiding staat:
    1. Ga naar controlpaneel en klik op hardware & geluid (neem aan dat controlpaneel het Configuratiescherm is)
    2. Klik op tablet PC instellingen en een venster springt op.

    Hier gaat het fout. In het configuratiescherm>Hardware & geluiden staat helemaal geen Tablet PC Instellingen.

    Doe ik iets fout, moet ik nog een driver downloaden? Wat nu?

    Alvast bedankt
    Jyppino.tk heeft een nieuw programmaatje:
    Jyppino's PC Kit - Probeer het nu!

  2. #2
    Member
    Geregistreerd
    31 mei 2010
    Locatie
    Gemert
    Afstand tot server
    ±72 km
    Voor zover bekend zijn er geen drivers beschikbaar voor de Packard Bell Viseo 200T. Het scherm zou volledig compatibel met Windows 7 moeten zijn.
    Wellicht dat er met het controlepaneel iets bij de geïnstalleerde software bedoeld wordt...
    Laatst aangepast door ReplaceDirect : 2 juni 2010 om 16:18

  3. #3
    Senior Member
    Geregistreerd
    6 september 2009
    Als ik op naar het volgende ga:
    Start > Rechtermuisknop op Computer + eigenschappen

    Hier staat het volgende:
    Pen en aanraken: Pen- of aanraakinvoer is niet beschikbaar voor dit beeldscherm

    Het lijkt erop dat de Touchscreen niet word herkent als 'touchscreen'.

    ???
    Jyppino.tk heeft een nieuw programmaatje:
    Jyppino's PC Kit - Probeer het nu!

  4. #4
    Senior Member
    Geregistreerd
    6 september 2009
    Ik heb het probleem al gevonden.
    Mijn PC is van packard bell en al hun pc voor 27 juni 2009 zijn niet volledig compatible met windows 7.
    Aangezien mijn pc in mei 2009 is gemaakt, werkt het niet.

    Toch bedankt voor uw reactie,

    Jyppino
    Jyppino.tk heeft een nieuw programmaatje:
    Jyppino's PC Kit - Probeer het nu!

  5. #5
    Member
    Geregistreerd
    31 mei 2010
    Locatie
    Gemert
    Afstand tot server
    ±72 km
    Dat kan het inderdaad verklaren. Het touchscreen werkt alleen met een volledige versie van windows 7.
    Graag gedaan en succes ermee.

  6. #6
    Quote Origineel gepost door jyppino Bekijk Bericht
    Ik heb het probleem al gevonden.
    Mijn PC is van packard bell en al hun pc voor 27 juni 2009 zijn niet volledig compatible met windows 7.
    Aangezien mijn pc in mei 2009 is gemaakt, werkt het niet.

    Toch bedankt voor uw reactie,

    Jyppino

    Hallo, ik heb letterlijk hetzelfde probleem. Is er echt geen oplossing voor?
    Op de PackardBell website heb ik namelijk wel drivers gevonden voor elk besturingssysteem alleen heb ik geen flauw idee waar ik die moet plaatsen. Het zijn geen drivers die zichzelf installeren.
    Als je inmiddels een oplossing hebt gevonden hoor ik het graag.

    Groeten,

    Jerrelino

  7. #7
    Senior Member
    Geregistreerd
    6 september 2009
    Quote Origineel gepost door Jerrelino Bekijk Bericht
    Hallo, ik heb letterlijk hetzelfde probleem. Is er echt geen oplossing voor?
    Op de PackardBell website heb ik namelijk wel drivers gevonden voor elk besturingssysteem alleen heb ik geen flauw idee waar ik die moet plaatsen. Het zijn geen drivers die zichzelf installeren.
    Als je inmiddels een oplossing hebt gevonden hoor ik het graag.

    Groeten,

    Jerrelino
    Hey,

    ze (packard bell) zeiden dat je zou kunnen proberen om windows 7 op je pc te zetten zonder een upgrade (clean install of fresh install heete het dacht ik). Ook wist ik niet waar ik die drivers moest plaatsen. Ik heb de scherm gewoon terug gestuurd en mijn geld teruggekregen.

    Groeten,

    Jyppino
    Jyppino.tk heeft een nieuw programmaatje:
    Jyppino's PC Kit - Probeer het nu!

  8. #8
    Quote Origineel gepost door jyppino Bekijk Bericht
    Hey,

    ze (packard bell) zeiden dat je zou kunnen proberen om windows 7 op je pc te zetten zonder een upgrade (clean install of fresh install heete het dacht ik). Ook wist ik niet waar ik die drivers moest plaatsen. Ik heb de scherm gewoon terug gestuurd en mijn geld teruggekregen.

    Groeten,

    Jyppino

    Hallo,

    Wat jammer nou, ik hou het scherm en zoek gewoon een pc die oorspronkelijk windows 7 is.

    Bedankt voor je reactie.

    Groeten

  • Dit topic is automatisch gesloten omdat er sinds vier maanden niet meer op gereageerd is.

    Indien gewenst kan de topicstarter een verzoek tot heropening indienen.
  • Berichtenregels

    • U mag geen nieuwe vragen starten.
    • U mag niet reageren op berichten.
    • U mag geen bijlagen versturen.
    • U mag uw berichten niet bewerken.
    •  
    Helpmij.nl
    Helpmij.nl

    Helpmij.nl en business

    Partners
    Sponsoren
    Linkpartners
    Aanbiedingen