virus valt aan en sluit virus scan af

Status
Niet open voor verdere reacties.

ronnie325

Gebruiker
Lid geworden
6 jul 2008
Berichten
219
hallo ik heb net een laptop en ik heb er een virus in zitten ik had mac afee 30 dagen proef ik heb de laptop nog maar 3 weken en nu start ik de computer op en hij heeft de internet verbinding afgesloten en verder kan ik ook geen verbinding meer met het internet maken hij sluit de virus scanner ook af ik ben nu met avast aan het scannen maar tot nu toe heeft dat nog niks opgelevert er komen de heletijd beeltje van anti virus software alert voor maar dat is fake en serurity suite voor maar dat is ook een virus dat is een programma maar die kan ik niet aflsuiten:( er staat de heletijd dat er een virus in zit en dat ik het moet kopen maar dat is een melding van sercurity suite en dat programma heb ik nooit geinstaleert verder sluit taakbeheer automatisch af en internet ook ik kan eigenlijk helemaal niks weet iemand een oplossing

ik wil graag weer laptoppen:p

alvast bedankt
 
Kijk of je kunt opstarten in veilige modus om een systeemherstelpunt naar voordat je er last van had te doen.

Of als je wel in veilige modus kan opstarten, je bestanden saven op een stick of externe schijf.

Vermeld tevens even om welk merk en type laptop het gaat, misschien staat er een recovery partitie op en kun je daar misschien gebruik van maken.Dat moet dan overigens ook in het boekje staan wat je erbij hebt gekregen.
Vaak moet je dan tijdens het opstarten de F10 toets indrukken.
 
alvast bedankt

ik laat hem eerst uitscannen dan zal ik in veilige modes proberen en nee ik denk niet dat dat de virus is het heeft wel ongevere de zelfdeeigenschappen maar voor eerst alvast bedankt:) k hou jullie op de hoogte
 
woow wacht langzaam maar zeker gaat dit nu ook fout avast begon met 125 mb per seconde te scannen nu zit hij nog op 15 mb en en de virus opent nu internet exploder en gaat naar porn.com :S
 
Als je de link volgt van Puppie dan kom je uiteindelijk terecht bij dit verhaal.
Misschien het proberen waard.


Verwijderen van dit virus is erg eenvoudig. U start de computer opnieuw op, voordat windows start constant op F8 blijven drukken. U krijgt een menu met opties, selecteer Veilige Modus. Windows start nu op in veilige modus en de tool zal niet opstarten.

Het leuke van dit virus is dat deze bij iedereen een andere naam heeft, dit is een naam die bestaat uit getallen.

Ga in veilige modus naar Start --> Programma uitvoeren. (kun je hem niet vinden, houd de Windows toets ingedrukt en druk op R)

Type daarin Regedit. Open op deze volgorde vervolgens de volgende mappen in het register:

HKEY_CURRENT_USER --> Software --> Microsoft --> Windows --> Currentversion --> Run

Daar zal vervolgens in het rechterdeel van het programma een Sleutel staan met een lange cijferige getal die zich in een map op C:\ProgramData zou moeten bevinden. Verwijder deze.

Hiermee is het programma onschadelijk, vervolgens kun je nog naar C:\ProgramData om eventueel het programma te verwijderen.

Start de PC opnieuw op en je bent uit veilige modus!
 
alles klopte wat er stond:) alvast bedankt ik ben nu aan het opnieuw opstarten:D even kijken of het werkt
 
en dan wel mbam na de actie laten scannen.
 
mensen heel hartelijk bedankt hij doet het weer:) eerst deed internet het niet meer later wel weer want de virus had dat uitgeschakelt:) maar heel hartelijk bedankt:)
 
laat nu toch mbam scannen en ruim met ccleaner je rotzooi eens op.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan