Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 14 van 14

Onderwerp: Packard Bell: slecht draadloos internet

  • Vraag is niet opgelost
  1. #1

    Packard Bell: slecht draadloos internet

    Hallo

    Ik heb mij in september een Packard Bell EasyNote aangeschaft, maar ik ondervind een vervelend probleem hierbij: Het draadloos internet is traag, trager dan de andere laptops verbonden met de rooter. Als ik mijn laptop aansluit met kabel dan werkt het internet wel perfect. Dus wat kan de oorzaak hier van zijn?

    Specificaties:
    Notebook: Packard Bell EasyNote LM86-GN-005UK
    Processor: Intel Core i3 330M
    Grafische Kaart: ATI Mobility Radeon HD 5470
    RAM: 4GB DDR3 Memory
    Network & Communication:
    Wi-Fi Model: 3rd WiFi 2x2 BGN
    Foxconn Wireless LAN Atheros HB93 2x2 BGN (HM)


    Router: Belkin N1
    Data Transfer Rate: 300 Mbps
    Frequency Band: 2.4 GHz .

  2. #2
    Senior Member
    Geregistreerd
    26 november 2007
    Locatie
    Westerlee (gn)
    ik weet de oorzaak wel (rest van de icters ook wel )

    ehm hoeveel streepjes heb je?

  3. #3
    Allemaal..

  4. #4
    Senior Member
    Geregistreerd
    26 november 2007
    Locatie
    Westerlee (gn)
    hmm oke
    de laptop die je anders gebruikt wat voor kaart zit daar in?
    want het kan zijn dat daar een N kaart in zit die op de 5ghz band werkt en deze op de 2.4ghz waar meestal meer storing op is..

    verder zijn er natuurlijk altijd verschillen per netwerkkaart maargoed..

  5. #5
    Het zijn eigelijk nog 3 andere laptops die op die router werken, maar waar kan ik de gegevens over de netwerkkaart vinden?

  6. #6
    Senior Member
    Geregistreerd
    26 november 2007
    Locatie
    Westerlee (gn)
    start > computer > rechtermuis > eigenschappen > apparaatbeheer > netwerkadapters...

    neem aan dat je de drivers geupdate hebt van je netwerkkaart?

    http://global-download.packardbell.c...ll&SC=EMEA_18P

    hier te vinden...

  7. #7
    Momenteel staat er maar 1 vd 3 laptops hier. Maar het is een Yukon Marvell PCI-E of zoiets, als dat is wat je bedoeld. En de update van de drivers heb ik gedaan.

  8. #8
    Senior Member
    Geregistreerd
    26 november 2007
    Locatie
    Westerlee (gn)
    dat kunnen er alsnog veel zijn

    rest draait ook op windows 7?

    verder zou je nog je firmware kunnen updaten van je router...
    maargoed zou het probleem ook niet moeten zijn denk ik..

    zijn er verder nog andere draadloze netwerken aanwezig?

  9. #9
    De rest is windows vista en xp. Ik ben momenteel de enige met Windows 7.

    Er is ook nog 1 netwerk aanwezig, maar dat is beveiligd met WPA-2.
    Moet je meer gegevens hebben over de andere netwerkkaarten?

  10. #10
    Senior Member
    Geregistreerd
    26 november 2007
    Locatie
    Westerlee (gn)
    nee hoeft niet perse..

    heb wel ergens gelezen dat sommige routers windows 7 moeten ondersteunen..
    (heb gister nieuwe router gekregen stond het ook op de doos)

    maar of dat het probleem is weet ik niet
    zal het even opzoeken..

  11. #11
    Senior Member
    Geregistreerd
    26 november 2007
    Locatie
    Westerlee (gn)
    nouja moet nu weg iemand helpen met zijn pc...

    maar wat ik nog gevonden heb is een probleem die er is vanaf vista..
    waarin staat dat als je op accustroom gaat dat je draadloze netwerkkaart minder stroom verbruikt..

    en dat je kaart daarom minder stroom gaat verbruiken (en dus slechter ontvangst zal hebben)

    http://windowsteamblog.com/windows/a...ty-issues.aspx

    aangezien ik dit niet zelf heb getest.. (en als het probleem zich ook voordoet waneer de laptop aan het stroom ligt) is dit vrij nutteloos

  12. #12
    Het ligt ook niet aan de energiebesparing, maar toch al bedankt voor jouw hulp!

  13. #13
    Kan ik iets doen als het aan de router ligt? Of moet ik per se een nieuwe router aanschaffen?

  14. #14
    Senior Member
    Geregistreerd
    26 november 2007
    Locatie
    Westerlee (gn)
    Quote Origineel gepost door Laurensign Bekijk Bericht
    Kan ik iets doen als het aan de router ligt? Of moet ik per se een nieuwe router aanschaffen?
    je kan de firmware updaten (dit doe je dmv in te loggen op de router)
    maar nieuwe router aanschaffen lijkt me overbodig omdat dit nog niet zon oud model is volgens mij...

    denk persoonlijk zelf dat het meer aan de netwerkkaart ligt maargoed verder kan ik hier ook geen advies over geven waarom het bereik minder is..

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren
Linkpartners
Aanbiedingen