Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 19 van 19

Onderwerp: Schermresolutie

  1. #1

    Schermresolutie

    Hey,

    Ik heb 2 jaar geleden of zo een goedkope medion gekocht.

    Het probleem is dat ik de beeldscherm resolutie niet fijn vind omdat alles erg breed wordt weergeven.

    Hij staat nu op 1024 bij 768, ik heb via beeldscherm instellingen de resolutie proberen te veranderen maar ik kan alleen maar tussen 1024 x 768 en 800 x 600 kiezen.

    is er een manier om alsnog deze resolutie te veranderen, met een of ander programma of zo??

    Alvast bedankt

  2. #2
    Welke pc of laptop is het? Drivers van je grafische kaart updaten of misschien zelfs wel gewoon eerst installeren als dat nog niet zo was. Kijk daarom eens (als je ati kaart hebt) bij cytalist control center (of panel)

  3. #3
    Ik zou niet weten welke pc ik heb en waar ik dit kan vinden, heb op de achterkant al gekeken en zie dan verschillende namen staan maar als ik op google kijk vind ik hele andere modellen.

    Het is in iedergeval een pc met de processor en het beeldscherm in 1.

    dus alleen een losse muis en toetsenbord.

    Heb totaal geen verstand van computers, hoe kan ik drivers van mijn grafische kaart update of installeren?? heb je hier cd's voor nodig of zo want ik heb toen ik deze pc kocht geen extra cd's erbij gekregen.

    en cytalist control center/panel heb ik denk ik niet want kan het niet vinden.

    Heb even verder gekeken en dit is de pc die ik heb gekocht:
    link
    Laatst aangepast door itzme96 : 29 januari 2011 om 14:18 Reden: pc gevonden.

  4. #4
    Is het een laptop of een desktop? Laptop (willekeurige):

    Of een desktop (willekeurige):

    Wat heb jij? En welk merk is dat? Vaak staat het merk al duidelijk op de voorkant, en het type nummer staat bij een laptop vaak onderop en bij een desktop vaak achterop...

  5. #5
    Bij mijn vorige post staat onderaan een link met de pc.

    hier

  6. #6
    Moderator
    Verenigingslid
    Terrarabo's avatar
    Geregistreerd
    5 oktober 2001
    Locatie
    In een huis met een dak erop!
    Als je het lastig vind om drivers te vinden zet je het programma Device Doctor erop.
    Deze zoekt de drivers voor je en kan je ze zo downloaden.....

  7. #7
    Oke bedankt voor de tip. zal eens kijken.

  8. #8
    Ik heb hem gedownload en z'n scan uitgevoerd, maar als ik op Download Update klik kom ik op deze pagina

    hier

    en dan moet ik driver genius of zo installeren? dat had ik gedaan alleen dan moet ik om de drivers up te daten registreren en dat kost 25 euro.

    klopt dit of moet ik het anders doen?

  9. #9
    Moderator
    Verenigingslid
    Terrarabo's avatar
    Geregistreerd
    5 oktober 2001
    Locatie
    In een huis met een dak erop!
    Dan kijk je niet goed want er staat duidelijk VGA_ATI en daaronder de download link !!



    Filename: VGA_ATI_8.593.100.6_W7x64W7x86_A.zip

    File size: 107,148 KB

    Download: Download Driver Installer
    Laatst aangepast door Terrarabo : 29 januari 2011 om 15:06

  10. #10
    ja dat begrijp ik, maar als ik op Download Driver Installer klik komt dit:

    Don't forget to:
    Backup your drivers once they are working
    Remove old and unused drivers to speed up your PC
    Remove invalid drivers to fix errors on your PC
    Remember to update drivers regularly
    If you're no tech genius download Driver Genius - it does it all!
    Your driver download is starting in a few moments to help us balance out our servers, please stand by... Please consider downloading Driver Genius for quicker downloads and to help us support our free service!

    en dan moet je dus die driver genius downloaden??

    ik zie het al... als je 30 sec ofzow op die pagina wacht komt de download.

    heb hem dus nu (downloaden duurt nog ff )

    zal zodra hij klaar is het resultaat hier neerzetten.

    (heb trouwens ook niet goed gelezen sorry)
    Laatst aangepast door itzme96 : 29 januari 2011 om 15:11

  11. #11
    Je kan dan handmatig de drivers gaan zoeken. Je videokaart is een: ATI Radeon™ Xpress 1250 zag ik staan via die link die je ons gaf. Uhm, heb je er nog steeds de vista op staan? Of inmiddels al verandert en er zelf xp of windows 7 opgezet? Ik zocht voor jou even zo:
    www.google.nl -> zoek op: ATI Radeon Xpress 1250 drivers (je moet je os er ook even achter zetten!) -> en dan zoek je een website die je vertrouwt. Liefst van ati zelf!

    Ik kon via ati (support & drivers) jouw videokaart niet vinden omdat hij blijkbaar niet bij desktop stond...

  12. #12
    Oke ik zal het even in kladblok zetten zodat ik nooit vergeet hoe het moet

    ben nu de driver aan het installeren. hoop dat hij werkt.

  13. #13
    Moderator
    Verenigingslid
    Terrarabo's avatar
    Geregistreerd
    5 oktober 2001
    Locatie
    In een huis met een dak erop!
    Klopt want dat stond er ook hè

    Your driver download is starting in a few moments to help us balance out our servers, please stand by... Please consider downloading Driver Genius for quicker downloads and to help us support our free service!

  14. #14
    heb de driver geïnstalleerd alleen als ik nu weer doe scannen blijft het er staan... (dat ik moet update)

  15. #15
    Wat wil je scannen dan? Het is dus een ati kaart. Kijk nu eens of je ati catalyst control center ergens op je pc hebt staan? Zoja zoek dan even binnen dat programma naar het verstellen van de resolutie.
    Als je dat programma niet hebt, kijk dan nog eens bij: bureaublad -> rechtermuisknop op bureaublad -> schermresolutie (als dat in windows vista ook zo heet als in windows 7, anders gewoon even iets dat daar op lijkt zoeken) -> en nu kijken welke keuzes je nu hebt!

  16. #16
    dat had ik net geinstalleerd alleen hij staat er niet bij...

    zal eens ff nog een keer doen.

  17. #17
    Kijk dan gewoon eens bij wat ik ook al uitlegde:
    Als je dat programma niet hebt, kijk dan nog eens bij: bureaublad -> rechtermuisknop op bureaublad -> schermresolutie (als dat in windows vista ook zo heet als in windows 7, anders gewoon even iets dat daar op lijkt zoeken) -> en nu kijken welke keuzes je nu hebt!

  18. #18
    jikes hij doet het nu, kan nu een stuk meer verschillende resoluties doen.

    heel erg bedankt voor de tips.

  19. #19
    Zet je de vraag even op opgelost?

  20. Dit topic is automatisch gesloten omdat er sinds vier maanden niet meer op gereageerd is.

    Indien gewenst kan de topicstarter een verzoek tot heropening indienen.

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren
Linkpartners
Aanbiedingen