Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 15 van 15

Onderwerp: virtual box

  1. #1
    Mega Senior coolkil's avatar
    Geregistreerd
    14 augustus 2010
    Locatie
    bunschoten spakenburg
    Afstand tot server
    ±59 km
    Vraag is opgelost

    virtual box

    hoe moet ik ubuntu instaleren hier in?
    iso er in op instaleren klikken of gaat hij dan mijn hele hdd wissen of doet hij alleen het stukje dat ik hem toegewezen heb?
    daar heb ik namelijk geen zin in.

    graag antwoord aub.
    Gr. chris beukers
    asus is the best. acer is the worst you can buy.
    slome pc of problemen met internet probeer dit eens

  2. #2
    Banned lord4163's avatar
    Geregistreerd
    17 december 2007
    Locatie
    Örnsköldsvik
    Hij installeert het op de aangegeven grootte

    (hoezo in virtualbox?)

  3. #3
    Mega Senior coolkil's avatar
    Geregistreerd
    14 augustus 2010
    Locatie
    bunschoten spakenburg
    Afstand tot server
    ±59 km
    (hoezo in virtualbox?)
    is dat hoezo sarcastisch bedoeld of gemeend?
    weet je ook hoe ik dat schermpje groter moet maken? het is nu zo pokke klein
    asus is the best. acer is the worst you can buy.
    slome pc of problemen met internet probeer dit eens

  4. #4
    Bij mij is wel zo pokke klein hoe maak je dat groter?
    Over het installeren, je kan gewoon een nieuwe virtual machine aanmaken, en dan bij de schijf een nieuwe aanmaken of een schijf selecteren als je die wilt gebruiken. Vervolgens start je je virtuele pc en dan klik je bij apparaten op cd/dvd apparaten, dan klik je op selecteer bestand (of iets dergelijks) en dan zoek je de ubuntu iso op

  5. #5
    Banned lord4163's avatar
    Geregistreerd
    17 december 2007
    Locatie
    Örnsköldsvik
    Ik was alleen nieuwsgierig waarom je het in virtualbox draaide...

    En volgens mij kan je geen groter beeld maken dit vroeg ik me ook al een paar keer af

  6. #6
    Mega Senior coolkil's avatar
    Geregistreerd
    14 augustus 2010
    Locatie
    bunschoten spakenburg
    Afstand tot server
    ±59 km
    is gelukt danke
    waarom ik het in virtual box draai is omdat dat me stuk makkelijker leek. geen zin om fout te maken tijdens installeren en vervolgens alles op mijn laptop kwijt zijn.
    asus is the best. acer is the worst you can buy.
    slome pc of problemen met internet probeer dit eens

  7. #7
    Heb je het scherm groter gekregen?

  8. #8
    Mega Senior coolkil's avatar
    Geregistreerd
    14 augustus 2010
    Locatie
    bunschoten spakenburg
    Afstand tot server
    ±59 km
    neej om te instaleren
    asus is the best. acer is the worst you can buy.
    slome pc of problemen met internet probeer dit eens

  9. #9
    Hoe krijg je die groter dan?

  10. #10
    Banned lord4163's avatar
    Geregistreerd
    17 december 2007
    Locatie
    Örnsköldsvik
    ik vind het zelf zo traag gaan allemaal in virtualbox, in ubuntu zit een tool verwerkt dat wubi heet, als je de cd brand en opstart gewoon in windows kan je hem zo installeren. Bezoek deze pagina eens: http://www.ubuntu.com/desktop/get-ub...dows-installer en dan bij installation op de button er naast klikken (show me how) dan zie je wat ik bedoel.

  11. #11
    Klopt, maar dan loopt je alsnog kans je schijf te verknallen soms. Dus daarom kies ik ook voor virtual box. Heb hem inmiddels alweer draaien maar hoe kreeg je hem nou over je hele beeld?

  12. #12
    Banned lord4163's avatar
    Geregistreerd
    17 december 2007
    Locatie
    Örnsköldsvik
    Het is wel mogelijk (in ubuntu met compiz kubus gedaan):

  13. #13
    Mega Senior coolkil's avatar
    Geregistreerd
    14 augustus 2010
    Locatie
    bunschoten spakenburg
    Afstand tot server
    ±59 km
    ik heb 2 computer op ubuntu om uit te proberen maar hoef het nog niet op mijn laptop
    asus is the best. acer is the worst you can buy.
    slome pc of problemen met internet probeer dit eens

  14. #14
    Banned lord4163's avatar
    Geregistreerd
    17 december 2007
    Locatie
    Örnsköldsvik
    Je kan KDE ook nog eens proberen maar hoe heb je hem nu full screen gekregen?

  15. #15
    Mega Senior coolkil's avatar
    Geregistreerd
    14 augustus 2010
    Locatie
    bunschoten spakenburg
    Afstand tot server
    ±59 km
    niet wil ik wel maar weet niet hoe!!
    asus is the best. acer is the worst you can buy.
    slome pc of problemen met internet probeer dit eens

  16. Dit topic is automatisch gesloten omdat er sinds vier maanden niet meer op gereageerd is.

    Indien gewenst kan de topicstarter een verzoek tot heropening indienen.

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren
Linkpartners
Aanbiedingen