Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 17 van 17

Onderwerp: KPN Experia box Inloggen

  1. #1
    Vraag is niet opgelost

    KPN Experia box Inloggen

    Hoi,

    Ik heb een KPN ExperiaBox van het type Arcadyan (http://kpn-customer.custhelp.com/app...tail/a_id/9355)

    Voor een spel (ACB) moet ik de poorten 1000 en 27015 openen, TCP & UDP.

    Hiervoor moet ik inloggen op de experiabox via mijn browser. Met een andere router voor een ander spel had ik dit al eens eerder gedaan. Nu heb ik echter het probleem dat ik het wachtwoord niet weet om in te loggen. Als gebruikersnaam staat 'KPN' ingevuld en dat kan ik niet veranderen. Voordat je antwoordt onthoud dat:

    1. standaardwachtwoorden werken niet. Wachtwoorden die ik geprobeerd heb:
    admin, administrator, password, wachtwoord, en nog wat anderen.
    Het wachtwoordveld leeglaten werkt ook niet.

    2. Resetten werkt niet. KPN blijft als username staan.

    3. Ik heb geen wachtwoord van KPN gekregen.

    Zijn er nog andere wachtwoorden die ik kan proberen? Of is er een andere oplossing?

    Ik hoor het graag.
    Laatst aangepast door Amoe : 8 april 2011 om 18:41

  2. #2
    Giga Senior AndreazZz's avatar
    Geregistreerd
    18 oktober 2009
    Locatie
    Veenendaal
    Afstand tot server
    ±45 km
    Het wachtwoord staat onderop de router...
    edit: staat trouwens ook in het boekje. En als er geen wachtwoord onderop staat: probeer dan eens in te loggen als hij leeg is.

  3. #3
    Onderkant router is leeg, en nee hij staat niet in het boekje.
    Dat bedoelde ik met 'KPN heeft me geen wachtwoord gegeven'
    Met 'blanco' bedoelde ik als het vakje leeg is.

    Bedankt voor je snelle reactie maar is niet wat ik zoek :/

  4. #4
    SignSnatcher
    Bestuurslid
    puppie's avatar
    Geregistreerd
    19 maart 2003
    Locatie
    Enschede
    Afstand tot server
    ±93 km
    probeer eens 1234

  5. #5
    Quote Origineel gepost door puppie Bekijk Bericht
    probeer eens 1234
    Helaas.

  6. #6
    Gebruikersnaam KPN, geen wachtwoord invullen maar OK klikken misschien.

    Tardis

  7. #7
    Quote Origineel gepost door Tardis Bekijk Bericht
    Gebruikersnaam KPN, geen wachtwoord invullen maar OK klikken misschien.

    Tardis
    Dat bedoelde ik met 'blanco' maar het staat er niet helemaal duidelijk. Ik zal dat aanpassen.

  8. #8
    Senior Member
    Geregistreerd
    23 november 2009
    Locatie
    Brabant.
    Probeer eens: "Admin" als password, verder weet ik dat dit standaard blanco is.

  9. #9

    KPN experiabox

    gebruikersnaam: kpn (kleine letters!)
    wachtwoord: <leeglaten>

    dan zou het moeten werken
    Laatst aangepast door Velly : 8 april 2011 om 21:04

  10. #10
    Bedankt voor de aanwijzingen maar ik denk dat ik er dan niet uitkom. Leeglaten geeft toch echt een foutmelding en ik kan de username ook niet in kpn met kleine letters veranderen. Misschien moet ik contact opnemen met KPN om eruit te komen.

    Edit: Ik denk dat ik mijn router maar voor de 4de keer ga resetten, er zit niks anders op.
    Laatst aangepast door Amoe : 8 april 2011 om 23:13

  11. #11
    Giga Senior AndreazZz's avatar
    Geregistreerd
    18 oktober 2009
    Locatie
    Veenendaal
    Afstand tot server
    ±45 km
    Ik snap het niet, ik heb sinds kort dezelfde router en bij mij staat het onderop.

  12. #12
    Quote Origineel gepost door AndreazZz Bekijk Bericht
    Ik snap het niet, ik heb sinds kort dezelfde router en bij mij staat het onderop.
    Je zegt dat het ook in het boekje staat. Op welke bladzijde? Heel misschien lees ik erover heen.

  13. #13
    Supermoderator
    Verenigingslid
    frankwannet's avatar
    Geregistreerd
    6 juni 2006
    Locatie
    Nijmegen
    Afstand tot server
    ±41 km
    Hoi....

    jij logt dus in op192.168.2.254?
    Heb je zelf al een keer een wachtwoord aangemaakt daar soms?

    Heb boekje hier voor me liggen maar staan geen wachtwoorden in hoor.
    Wordt verenigingslid en zie de voordelen.
    Op vragen via email reageer ik niet. Daar is het forum voor.



  14. #14
    Mega Honourable Senior Member Ellasar's avatar
    Geregistreerd
    10 oktober 2000
    Locatie
    Zwolle
    Afstand tot server
    ±32 km
    Zelfde hier (hoewel ik de tg789 heb ipv de arc,) kpn en geen ww (totdat je dat instelt)
    tip bel kpn

  15. #15
    Dat ga ik zeker doen. Ik ben nog nooit ingelogd geweest dus ik heb het wachtwoord nog nooit ingesteld nee.
    Bedankt voor alle hulp.

  16. #16

    Inloggen KPN ExperiaBox Arcadyan

    Ga naar: http://192.168.2.254
    Login ID: KPN
    Password: (geen wachtwoord invullen)

    Vervolgens klik op: login

    Krijg je een nieuw scherm in beeld:
    Oude password: (geen wachtwoord invullen)
    Nieuwe password: dit vak invullen met een wachtwoord naar keuze en herhaal dit wachtwoord en vervolgens inloggen.

  17. #17
    Supermoderator
    Verenigingslid
    frankwannet's avatar
    Geregistreerd
    6 juni 2006
    Locatie
    Nijmegen
    Afstand tot server
    ±41 km
    Dat was al gezegd en je loopt beetje achter de feiten aan...
    Wordt verenigingslid en zie de voordelen.
    Op vragen via email reageer ik niet. Daar is het forum voor.



  • Dit topic is automatisch gesloten omdat er sinds vier maanden niet meer op gereageerd is.

    Indien gewenst kan de topicstarter een verzoek tot heropening indienen.
  • Berichtenregels

    • U mag geen nieuwe vragen starten.
    • U mag niet reageren op berichten.
    • U mag geen bijlagen versturen.
    • U mag uw berichten niet bewerken.
    •  
    Helpmij.nl
    Helpmij.nl

    Helpmij.nl en business

    Partners
    Sponsoren
    Linkpartners
    Aanbiedingen