Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Pagina 1 van 2 1 2 LaatsteLaatste
Weergeven resultaten 1 tot 20 van 27

Onderwerp: Windows 8 heeft geen bsod meer

  1. #1
    Vraag is opgelost

    Windows 8 heeft geen bsod meer

    De nieuwe Windows-versie is zijn BSOD (blue screen of death) kwijt. Naast nieuwe opties in Windows 8 is ook dit klassieke onderdeel onder handen genomen en toont nu een zwart scherm (black screen of death).

    Lees hier verder.

  2. #2
    eigenlijk dus toch een bsod, maar niet dé bsod

  3. #3
    Tera Honourable Senior Member
    Verenigingslid
    frankwannet's avatar
    Geregistreerd
    6 juni 2006
    Locatie
    Nijmegen
    Afstand tot server
    ±38 km
    Scheelt.....de afkorting blijft hetzelfde....


  4. #4
    Banned
    Geregistreerd
    4 januari 2010
    Locatie
    Thorn
    Afstand tot server
    ±106 km
    Ik las het net op CI, maar wel grappig dat het een bsod blijft maar niet de blauwe bsod

  5. #5
    Mega Senior
    Geregistreerd
    22 april 2007
    Locatie
    Spijkenisse
    Afstand tot server
    ±63 km
    Als je goede spullen hebt en je weet waar je mee bezig bent, heb je hier geen last van. Ik tenminste niet.

  6. #6
    Banned
    Geregistreerd
    4 januari 2010
    Locatie
    Thorn
    Afstand tot server
    ±106 km
    Dat klopt, ik heb geen blauwe sod gehad op dit systeem op me ouwe laptop wel(BAH)

  7. #7
    Dat heb ik Computer Idee gemeld!!
    Iemand nog tips waardoor de Milestone 2 versie van Windows 8 in VirtualBox niet de heletijd vastloopt?
    Hier een filmpje ervan (die is dan weer niet van mij):


    De oplettende gebruiker ziet wat er mis gaat met aftellen:
    10-9-8-7-6-5-4-3-2-0?!

  8. #8
    Banned
    Geregistreerd
    4 januari 2010
    Locatie
    Thorn
    Afstand tot server
    ±106 km
    ik ga zometeen eens de beta testen in een virutele machine!!

  9. #9
    @Nicj56: Als je de nieuwst gelekte versie gaat downloaden (milestone 2 = nieuwst gelekte) neem dan NIET Microsoft Virtual PC (2007), of neem ook NIET: VmWare Player. Die ondersteunen beide géén acpi. Dus hij werkt wel in VirtualBox, maar kan je dan vertellen wat de specs zijn van jouw virtuele pc? Ik heb hem nu 1536 mb ram toegewezen (1.5gb), wat voldoende zou moeten zijn, want daar werkte milestone 1 ook op...

  10. #10
    Banned
    Geregistreerd
    4 januari 2010
    Locatie
    Thorn
    Afstand tot server
    ±106 km
    Ik heb nog niet gedownload, kan hem niet vinden welk virtualizatie programma moet ik dan pakken?


    Mijn PCTJE:

    Windows 7 Home Prem 64 Bits
    I5 2x 2.27 Ghz
    4GB RAM
    ATI RADEON 5145 512MB

    Ben nu beide aan het download
    Laatst aangepast door Nicj56 : 29 april 2011 om 15:31

  11. #11
    Nee niet je echte pctje, maar wat ga je hem als virtueel ram geheugen geven? Hier de download link voor VirtualBox (waarin hij werkt). Direct download (link vanaf officiele vb site): http://download.virtualbox.org/virtu...-71416-Win.exe
    En hier de gewone: http://www.virtualbox.org/wiki/Downloads (kies zelf even voor "VirtualBox 4.0.6 for Windows hosts x86/amd64"

  12. #12
    Banned
    Geregistreerd
    4 januari 2010
    Locatie
    Thorn
    Afstand tot server
    ±106 km
    Denk 1,5 GB ram en 50GB HDD voor me test troep xD

  13. #13
    Ja ik heb dus ook 1,5gb ram (1536) en een 25gb schijfje aangemaakt, maar hij wil niet lekker draaien. Misschien bij jou wel? In "safe mode" draait hij overigens wel fijn...

  14. #14
    Banned
    Geregistreerd
    4 januari 2010
    Locatie
    Thorn
    Afstand tot server
    ±106 km
    Ja hoop het kan zijn dat virtueel is en wat addins mist waardoor hij hapert ofzo

  15. #15
    Ja maar de vorige milestone versie (1, en dus ook eerste van een nieuw os) werkte ook niet lekker in virtual box (vb) dus beetje vaag, en in vmware player doet hij het wel gewoon... :S
    Maar voor milestone 2 heb je dus acpi nodig en dat heeft vb als enigste

  16. #16
    Banned
    Geregistreerd
    4 januari 2010
    Locatie
    Thorn
    Afstand tot server
    ±106 km
    Ik ga hem nu installeren!!

  17. #17
    Kom je anders ff op de helpmij chat? http://chat.helpmij.nl/

  18. #18
    Banned
    Geregistreerd
    4 januari 2010
    Locatie
    Thorn
    Afstand tot server
    ±106 km
    Waar kan ik windows 8 beta downloaden?

  19. #19
    Giga Honourable Senior Member † Harry Snor's avatar
    Geregistreerd
    1 maart 2004
    Locatie
    Capelle a.d. IJssel
    Hoi !

    Eerstens: er is helemaal nog geen beta-versie beschikbaar !

    Inmiddels zijn de pre-beta versie's milestone 1, 2 & 3 uitgelekt, en via diverse torrent-site's te downloaden.

    Let wel op dat je de originele vindt; er zijn al vele met diverse crack's en register-veranderingen.

    Een forum waarover je alles over Windows 8 kunt lezen is het bekende forum van My Digital Life,

    Immers de genoemde versie's zijn nog niet vrijgegeven door @Microsoft, dus kan ik jullie betr. Windows 8 hier niet verder van dienst zijn.

    Een tip: Win 8 werkt alleen met 1 virtuele machine, met anderen lukt het niet.

    Greetz,

    Harry.
    Laatst aangepast door Harry Snor : 29 april 2011 om 17:22 Reden: Typefouten.

  20. #20
    Banned
    Geregistreerd
    4 januari 2010
    Locatie
    Thorn
    Afstand tot server
    ±106 km
    dat wist ik maar ik dacht ik noem het maar beta

Pagina 1 van 2 1 2 LaatsteLaatste

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren
Aanbiedingen