Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 14 van 14

Onderwerp: Gratis programma voor het filmen van gameplay gezocht.

  1. #1
    Senior Member rubbels's avatar
    Geregistreerd
    1 januari 2011
    Locatie
    Leeuwarden
    Afstand tot server
    ±100 km
    Vraag is opgelost

    Gratis programma voor het filmen van gameplay gezocht.

    Hallo,

    Ik zou graag gameplay willen filmen, maar ik kan geen geschikt programma vinden.
    Ik had op internet al gezien dat Fraps het beste is, maar ik wil er niet voor betalen.
    Ook heb ik het gratis programma WeGame geprobeerd, maar als ik hiermee film loopt het geluid achter op het beeld.
    Weet iemand nog een ander goed gratis programma waarmee ik gameplay kan filmen??

  2. #2
    CamStudio (Neemt ook geluid op, wel eerst goed instellen!)
    HyperCam 2 (Neemt helaas geen geluid op, goede kwaliteit software/opname, meteen klaar voor gebruik)

  3. #3
    Senior Member rubbels's avatar
    Geregistreerd
    1 januari 2011
    Locatie
    Leeuwarden
    Afstand tot server
    ±100 km
    Als ik Camstudio gebruik en ook geluid wil opnemen, dan hoor ik zelf geen geluid meer.
    Hoe kan dit?

  4. #4

  5. #5
    Senior Member rubbels's avatar
    Geregistreerd
    1 januari 2011
    Locatie
    Leeuwarden
    Afstand tot server
    ±100 km
    Die is niet gratis.........

  6. #6
    mischien heb je hier wat aan (fraps is idd een zeer goed programma )
    http://www.anewmorning.com/2009/01/0...ives-to-fraps/
    Soms zit het mee en vaak zit het tegen

  7. #7
    Ik gebruik ook Fraps en het is wel gratis, er zijn alleen een paar onderdelen waar je wel voor moet betalen, maar die heb je toch niet echt nodig. hij filmt gewoon in goede kwaliteit.
    http://www.fraps.com/download.php

  8. #8
    Senior Member
    Geregistreerd
    18 februari 2010
    Locatie
    Heerhugowaard
    Afstand tot server
    ±119 km
    Weet niet of het mag, maar zoek op een crack van een goede

  9. #9
    Senior Member rubbels's avatar
    Geregistreerd
    1 januari 2011
    Locatie
    Leeuwarden
    Afstand tot server
    ±100 km

    Het werkt, maar nu een ander probleem...

    Ok, ik heb nu Fraps, alles werkt ook goed.
    Maar als ik 1 potje Black Ops film dan krijg ik 2 bestanden die samen 7 GB zijn...
    Ik kan dit wel verkleinen naar 1 bestand van 50 mb met moviemaker, maar dan gaat de beeldkwaliteit zwaar achteruit.
    Is er ook een manier om de grootte van de video te verkleinen zonder verlies van kwaliteit?
    Laatst aangepast door rubbels : 22 mei 2011 om 16:37 Reden: Titel toegevoegd

  10. #10
    Mega Senior SPY's avatar
    Geregistreerd
    25 september 2004
    Locatie
    den haag
    Afstand tot server
    ±111 km
    nee, voor zover ik weet niet.
    hoe groter de file des te beter is de kwaliteit. punt is dat je de file juist verkleint doordat je de
    kwaliteit zo erg terug brengt.

    Fraps is erg goed en er is een gratis versie, maar dan kun je niet langer dan 30 seconden ofzo
    achter elkaar filmen. zelf gebruik ik altijd Camtasia, is erg goed en je kan er heel veel mee instellen,
    (is niet gratis, torrent, wink wink).

    succes
    leon

  11. #11
    xfire: gratis text en voice chat, met functie gameplay op tenemen, k heb het zelf nog niet geprobeerd...
    MVG,
    Wout
    As the dark time comes...
    just turn the light on!!
    Problemen zijn er om opgelost te worden
    Proud member of the GeForceElite gaming clan

  12. #12
    Senior Member rubbels's avatar
    Geregistreerd
    1 januari 2011
    Locatie
    Leeuwarden
    Afstand tot server
    ±100 km
    Ik heb xfire al geprobeerd.....
    Als ik dan ga filmen heb ik, net als met andere programma's (behalve fraps), geen geluid meer.......

  13. #13
    Giga Senior Frats's avatar
    Geregistreerd
    22 november 2008
    Locatie
    Den Haag
    Afstand tot server
    ±111 km
    Als er een manier was op de afmetingen van de file te verkleinen en de kwaliteit te behouden zouden ze die wel toegepast hebben bij het opslaan, denk je ook niet?

    Je zou op lagere resolutie kunnen spelen, dat scheelt waarschijnlijk een heleboel. Ziet het er wel iets minder uit, maarja.
    Mark: Je mag natuurlijk schaamteloos reclame maken voor onze metal band door overal onze myspace neer te zetten

    "Met beide voeten op de grond,
    kom je geen stap vooruit."
    - Frats

  14. #14
    Quote Origineel gepost door rubbels Bekijk Bericht
    Als ik Camstudio gebruik en ook geluid wil opnemen, dan hoor ik zelf geen geluid meer.
    Hoe kan dit?
    Options > Record sound for speakers
    Laatst aangepast door Bennie456 : 24 mei 2011 om 18:35

  • Dit topic is automatisch gesloten omdat er sinds vier maanden niet meer op gereageerd is.

    Indien gewenst kan de topicstarter een verzoek tot heropening indienen.
  • Berichtenregels

    • U mag geen nieuwe vragen starten.
    • U mag niet reageren op berichten.
    • U mag geen bijlagen versturen.
    • U mag uw berichten niet bewerken.
    •  
    Helpmij.nl
    Helpmij.nl

    Helpmij.nl en business

    Partners
    Sponsoren
    Linkpartners
    Aanbiedingen