Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 11 van 11

Onderwerp: Windows 7 starter product key onleesbaar

  1. #1
    Senior Member Generation Kill's avatar
    Geregistreerd
    9 april 2010
    Locatie
    Scheveningen
    Afstand tot server
    ±169 km
    Vraag is niet opgelost

    Question Windows 7 starter product key onleesbaar

    Hallo,
    Sinds ongeveer 7 maanden heb ik een mini laptop AKA een netbook.
    Nu wil ik hem een format geven en windows opnieuw er op zetten zodat ik een lekkere clean install heb. De windows cd kan ik zelf wel branden en downloaden met nieuwsgroepen, maar het enige wat mij tegenhoud is dat de code onderop de laptop onleesbaar is geworden, is er een manier om deze te achterhalen of weer te verkrijgen?

    Thx alvast

  2. #2
    Hoofdmoderator
    Bestuurslid
    crash's avatar
    Geregistreerd
    16 augustus 2001
    Locatie
    Purmerend
    Afstand tot server
    ±105 km
    Voordat je begint deze even installeren;
    http://www.belarc.com/free_download.html
    Kun je de Windows key en andere keys van reeds intalleerde programma's achterhalen.
    grtz Lex

    Op e-mails over computerproblemen reageer ik niet meer, daar is het forum voor.
    16 augustus 2001 - 2011 is tien jaar lid van Helpmij.nl

  3. #3
    Supermoderator
    Verenigingslid
    frankwannet's avatar
    Geregistreerd
    6 juni 2006
    Locatie
    Nijmegen
    Afstand tot server
    ±41 km
    Hoi..

    staat w7 er nu nog op?

    Zo ja met siw is die dan te achterhalen http://www.gtopala.com/siw-download.html (free2011)

    EDIT:Bij geopend prog.....linkerdeelvenster:Licenses
    Laatst aangepast door frankwannet : 20 juni 2011 om 20:49

    Wordt verenigingslid en zie de voordelen.
    Op vragen via email reageer ik niet. Daar is het forum voor.



  4. #4
    of met de magical jellybean keyfinder. Deze doet het ook als je windows niet meer werkt, maar dan zul je wel even de schijf moeten uitbouwen.

  5. #5
    Senior Member Generation Kill's avatar
    Geregistreerd
    9 april 2010
    Locatie
    Scheveningen
    Afstand tot server
    ±169 km
    @Crash ik heb je programma geïnstalleerd op mijn normale pc waar hij idd de code vind.
    Erg bedankt


    Edit: ik heb nu op me laptop geïnstalleerd, maar als ik vergelijk met wat ik wel kan lezen komt deze niet overeen. Wat o wat moet ik doen
    Laatst aangepast door Generation Kill : 21 juni 2011 om 00:16

  6. #6
    Senior Member Generation Kill's avatar
    Geregistreerd
    9 april 2010
    Locatie
    Scheveningen
    Afstand tot server
    ±169 km
    @ Frankwannet, deze werkt ook niet. Ik heb (even opgezocht) de COA key nodig... voorlopig nog niet gevonden

  7. #7
    Hoofdmoderator
    Bestuurslid
    crash's avatar
    Geregistreerd
    16 augustus 2001
    Locatie
    Purmerend
    Afstand tot server
    ±105 km
    Quote Origineel gepost door Generation Kill Bekijk Bericht
    Edit: ik heb nu op me laptop geïnstalleerd, maar als ik vergelijk met wat ik wel kan lezen komt deze niet overeen. Wat o wat moet ik doen
    Kennelijk is dan niet de originele meegeleverde key/installatie gebruikt.
    grtz Lex

    Op e-mails over computerproblemen reageer ik niet meer, daar is het forum voor.
    16 augustus 2001 - 2011 is tien jaar lid van Helpmij.nl

  8. #8
    Supermoderator
    Verenigingslid
    frankwannet's avatar
    Geregistreerd
    6 juni 2006
    Locatie
    Nijmegen
    Afstand tot server
    ±41 km
    Gek dat die niet werkt.....
    Normaal gesproken werkt dat progje prima bij wie dan ook die ik het aanraad of bij wie ik het erop zet.

    Wordt verenigingslid en zie de voordelen.
    Op vragen via email reageer ik niet. Daar is het forum voor.



  9. #9
    Volgens mij komt dit vaker voor. In de fabriek is de pc met een VLK van de fabrikant geïnstalleerd. De stikker komt dan niet overeen met de gevonden code. Bij handmatige installatie gebruik je gewoon de code op de stikker.
    Of je gebruikt dus gewoon de gevonden code. Strikt genomen niet illegaal, want de licentie schrijft alleen voor dat je een geldige licentie moet hebben. Er staat nergens dat je dit licentienummer ook daadwerkelijk moet invullen.

  10. #10
    Senior Member Generation Kill's avatar
    Geregistreerd
    9 april 2010
    Locatie
    Scheveningen
    Afstand tot server
    ±169 km
    @RogerS dus als ik die code die hij heeft gevonden invul dan werkt het ook gewoon?
    ik wil niet straks elke keer een melding hebben dat mijn windows illegaal is... en ivm vakantie kan ik daar niks doen. Ik moet dus zeker weten dat het werkt

  11. #11
    Die code werkt wel, mits je de juiste CD hebt. Helaas is er geen tool om a.d.h.v. de code de juiste versie te kunnen aflezen. Ik vermoed dat het een VLK versie is, maar zeker ben ik niet.

  12. Dit topic is automatisch gesloten omdat er sinds vier maanden niet meer op gereageerd is.

    Indien gewenst kan de topicstarter een verzoek tot heropening indienen.

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren
Linkpartners
Aanbiedingen