Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Pagina 1 van 2 1 2 LaatsteLaatste
Weergeven resultaten 1 tot 20 van 21

Onderwerp: Kabelverbinding tussen modem en pc?

  1. #1

    Kabelverbinding tussen modem en pc?

    Hallo allemaal

    mijn laptop is draadloos maar ik wil mijn desktop met een internetkabel aansluiten op het net. Helaas werkt dit niet. Ik heb een installatie van Telenet en had nog 1 gat over en heb daar de internetkabel ingestoken. Helaas krijg ik geen verbinding. Ik heb ook al een nieuwe verbinding proberen aan te maken, maar ik krijg steeds de foutmelding 651 de modem .....

    Iemand een idee?



    Het zwarte bakje: kan ik niet terugvinden wat dat is

    Het oranje bakje:
    Model No.: DES-1005D
    S/N: PL1S18B002763

    Het blauwe bakje:
    Model No.: DWL-G700AP
    S/N: F31T186015761
    Laatst aangepast door Duckje : 21 juli 2011 om 20:24

  2. #2
    Giga Senior AndreazZz's avatar
    Geregistreerd
    18 oktober 2009
    Locatie
    Veenendaal
    Afstand tot server
    ±45 km
    Probeer de kabel eens op de achterste aan te sluiten. Misschien werkt dat?

  3. #3
    Giga Senior
    Verenigingslid
    coenraad's avatar
    Geregistreerd
    6 november 2006
    Je router heeft toch 4 lan poorten, waar heb je die andere dan voor gebruikt ?
    Alle door mij aangedragen oplossingen zijn voor eigen risico

    Maak een backup voor je ergens aan begint !!

  4. #4
    Giga Senior
    Verenigingslid
    coenraad's avatar
    Geregistreerd
    6 november 2006
    Quote Origineel gepost door AndreazZz Bekijk Bericht
    Probeer de kabel eens op de achterste aan te sluiten. Misschien werkt dat?
    Achterste is het modem, heeft verbinding met de router gaat dus niet.
    Alle door mij aangedragen oplossingen zijn voor eigen risico

    Maak een backup voor je ergens aan begint !!

  5. #5
    Quote Origineel gepost door coenraad Bekijk Bericht
    Je router heeft toch 4 lan poorten, waar heb je die andere dan voor gebruikt ?
    1 kabel is verbonden met de digibox
    1 kabel loopt van het oranje bakje naar het blauwe bakje
    1 kabel loopt van het zwarte bakje naar het oranje bakje

    = 1 gat over in het oranje bakje

  6. #6
    Giga Senior
    Verenigingslid
    coenraad's avatar
    Geregistreerd
    6 november 2006
    Stuur eens het excacte type van je D-Link.
    Kan het zo niet lezen.
    Alle door mij aangedragen oplossingen zijn voor eigen risico

    Maak een backup voor je ergens aan begint !!

  7. #7
    Quote Origineel gepost door coenraad Bekijk Bericht
    Stuur eens het excacte type van je D-Link.
    Kan het zo niet lezen.
    Het zwarte bakje: kan ik niet terugvinden wat dat is

    Het oranje bakje:
    Model No.: DES-1005D
    S/N: PL1S18B002763

    Het blauwe bakje:
    Model No.: DWL-G700AP
    S/N: F31T186015761

  8. #8
    Giga Senior
    Verenigingslid
    coenraad's avatar
    Geregistreerd
    6 november 2006
    Je D-Link is een draadloos accespoint.
    Niks mis mee, maar dan zul je je pc ook moeten voorzien van een draadloze lan adapter.
    Dit is mogelijk met behulp van een usb wlan adapter of een pci insteekkaart.

    Zie bijlagen.
    Te koop bij de computerboer om de hoek.Klik op afbeelding voor grotere versie

Naam:  USB-WLAN%2011n.jpg
Bekeken: 19
Grootte:  5,7 KBKlik op afbeelding voor grotere versie

Naam:  USB-WLAN%2011n.jpg
Bekeken: 19
Grootte:  5,7 KBKlik op afbeelding voor grotere versie

Naam:  PCI WLAN kaart.JPG
Bekeken: 7
Grootte:  9,5 KB
    Alle door mij aangedragen oplossingen zijn voor eigen risico

    Maak een backup voor je ergens aan begint !!

  9. #9
    Senior Member vsd's avatar
    Geregistreerd
    3 juli 2011
    Locatie
    Alpha Centauri
    Welk pakket heb je ?
    Je kan beter overschakelen op die fiber. De prijs van vorige pakket is zo goed als recht evenredig als oude pakket.

    bv mijn oud express net van 30MB/sec is nu fiber shake waar ik 48MB/sec heb voor zelfde prijs. En gratis telefoon en HD digicorder.


    Waarom overschakelen. Op de foto zie ik dat je het oud systeem hebt. Het nieuwe systeem is maar 1 groote modem aan je muur. Die D-Link router die zit nu in 1 bakje samen met de modem waar je alles op kan aansluiten: tv (s) pc (s) playstation, telefoon.
    Voordeel is, je spaard een stopcontact uit. Fibershake is rete-snel voor wat je betaald. Als je die coupon van in de krant of lokale telenet verdeler hebt is alles gratis, installatie en de overstap Oja, en was maandag bellen en zelfde week nog geinstalleerd.

    Doe dit, dit bespaard je een hoop mizerie
    Laatst aangepast door vsd : 22 juli 2011 om 02:19
    Tik tak tok zij de frequentieklok!

  10. #10
    Quote Origineel gepost door coenraad Bekijk Bericht
    Je D-Link is een draadloos accespoint.
    Niks mis mee, maar dan zul je je pc ook moeten voorzien van een draadloze lan adapter.
    Dit is mogelijk met behulp van een usb wlan adapter of een pci insteekkaart.

    Zie bijlagen.
    Te koop bij de computerboer om de hoek.Klik op afbeelding voor grotere versie

Naam:  USB-WLAN%2011n.jpg
Bekeken: 19
Grootte:  5,7 KBKlik op afbeelding voor grotere versie

Naam:  USB-WLAN%2011n.jpg
Bekeken: 19
Grootte:  5,7 KBKlik op afbeelding voor grotere versie

Naam:  PCI WLAN kaart.JPG
Bekeken: 7
Grootte:  9,5 KB
    Dus om mijn desktop met een internetkabel te verbinden, moet ik nog altijd een usb wlan adapter inpluggen? Gaat mijn internet dan via de kabel of mijn adapter. (van dit ken ik niet zoveel :s)

  11. #11
    Quote Origineel gepost door vsd Bekijk Bericht
    Welk pakket heb je ?
    Je kan beter overschakelen op die fiber. De prijs van vorige pakket is zo goed als recht evenredig als oude pakket.

    bv mijn oud express net van 30MB/sec is nu fiber shake waar ik 48MB/sec heb voor zelfde prijs. En gratis telefoon en HD digicorder.


    Waarom overschakelen. Op de foto zie ik dat je het oud systeem hebt. Het nieuwe systeem is maar 1 groote modem aan je muur. Die D-Link router die zit nu in 1 bakje samen met de modem waar je alles op kan aansluiten: tv (s) pc (s) playstation, telefoon.
    Voordeel is, je spaard een stopcontact uit. Fibershake is rete-snel voor wat je betaald. Als je die coupon van in de krant of lokale telenet verdeler hebt is alles gratis, installatie en de overstap Oja, en was maandag bellen en zelfde week nog geinstalleerd.

    Doe dit, dit bespaard je een hoop mizerie
    Ik heb een Gold Shake abonnement. Ik dacht al, waarom hebben die van Belgacom 1 modem en wij niet? ^^ Is overschakelen naar fibernet gratis? Ik bedoel daarmee de installatiekosten.

  12. #12
    Giga Senior
    Verenigingslid
    coenraad's avatar
    Geregistreerd
    6 november 2006
    Quote Origineel gepost door Duckje Bekijk Bericht
    Dus om mijn desktop met een internetkabel te verbinden, moet ik nog altijd een usb wlan adapter inpluggen? Gaat mijn internet dan via de kabel of mijn adapter. (van dit ken ik niet zoveel :s)
    Je hoeft hem dan niet met een kabel te verbinden.
    Dan werkt hij draadloos na de juiste instellingen te hebben toegepast.
    Alle door mij aangedragen oplossingen zijn voor eigen risico

    Maak een backup voor je ergens aan begint !!

  13. #13
    Quote Origineel gepost door coenraad Bekijk Bericht
    Je hoeft hem dan niet met een kabel te verbinden.
    Dan werkt hij draadloos na de juiste instellingen te hebben toegepast.
    Maar ik wil hem nu net met een kabel aansluiten zodat mijn internet sneller is.

  14. #14
    Giga Senior
    Verenigingslid
    coenraad's avatar
    Geregistreerd
    6 november 2006
    Dan zul je een andere router moeten kopen, met lan aansluitingen en evt. draadloos.
    Wat je nu gebruikt is een accespoint draadloos.
    Alle door mij aangedragen oplossingen zijn voor eigen risico

    Maak een backup voor je ergens aan begint !!

  15. #15
    Quote Origineel gepost door coenraad Bekijk Bericht
    Dan zul je een andere router moeten kopen, met lan aansluitingen en evt. draadloos.
    Wat je nu gebruikt is een accespoint draadloos.
    Miljaar. Die installatie van fibernet, is dat terug 1 met accespoint?

  16. #16
    Giga Senior
    Verenigingslid
    coenraad's avatar
    Geregistreerd
    6 november 2006
    Aan de beschrijving van vsd te zien heb je dan een echte router.
    Gezien je er van alles op aan kunt sluiten zullen er zeker 4 lanpoorten in zitten.
    En draadloos is tegenwoordig standaard.
    Dus dat is een modem met ingebouwde router. (server)
    Alle door mij aangedragen oplossingen zijn voor eigen risico

    Maak een backup voor je ergens aan begint !!

  17. #17
    Senior Member vsd's avatar
    Geregistreerd
    3 juli 2011
    Locatie
    Alpha Centauri
    Jep, toen de installatateur gedaan had, zag ik al mijn oude bakjes (moden en router) op de grond liggen. Ik dacht dat ie eerst nog niet klaar was, maar blijkbaar zit alles nu compacter inelkaar. 1 universele bak voor telefoon, internet en tv. Meerdere UTP aansluitingen. En geloof me vrij de snelheid is uber geil Aanja, en die bak bied zowel "draadloos" internet als dat je met een UTP kabeltje wil werken. Modem en router in 1 bakje. Wat moe je nog meer hebben?

    Ik heb alleen 25 euro extra moete betalen omdat de installateur na 17.00h moest komen. Had ik een andere dag genomen waar die voor 17.00h had gekomen koste het me niets. Voor de rest heb ik niets extra op mijn factuur gezien. Best bel je eens naar Telenet hun klanten dienst. In de zomer zijn er weer zomer acties, en wie weet heb je dan weer iets extra's bij.

    Laatst aangepast door vsd : 23 juli 2011 om 00:17
    Tik tak tok zij de frequentieklok!

  18. #18
    Ok, bedankt voor de tip. Momenteel zit het zo bij mij:



    Klopt niet echt voor een gold shake abonnement. Ik zou aan een downloadsnelheid van 30 mbps moeten zitten.

  19. #19
    Senior Member vsd's avatar
    Geregistreerd
    3 juli 2011
    Locatie
    Alpha Centauri
    Dat komt door de 'moment meeting' als je een uur later opnieuw meet, heb je weer een ander value. Mijn snelheid klopte ook niet toen ik express net had. Mijn Fibershake klopt op 2mb na heel goed.
    Tik tak tok zij de frequentieklok!

  20. #20
    Quote Origineel gepost door vsd Bekijk Bericht
    Dat komt door de 'moment meeting' als je een uur later opnieuw meet, heb je weer een ander value. Mijn snelheid klopte ook niet toen ik express net had. Mijn Fibershake klopt op 2mb na heel goed.
    Heb het nog een keer geprobeerd, nu zat ik aan 3.89 mbps xD

  21. Dit topic is automatisch gesloten omdat er sinds vier maanden niet meer op gereageerd is.

    Indien gewenst kan de topicstarter een verzoek tot heropening indienen.
Pagina 1 van 2 1 2 LaatsteLaatste

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren
Linkpartners
Aanbiedingen